QUOTE(elve @ 2007 05 08, 20:10)
Tai ir į pirmą aukštą vaikus pasikviesim, juk ir šventė ten bus. Pasidomėk, xxxsaulyte, kada vyks ta šventė. Koja tau lūžo? Užjaučiu 

Ne, nelūžo, sena trauma atsinaujino labai stipriai, laukiu operacijos liepos mėnesį

Na o šventė bus "Ryte" gegužės 17 dieną 16 val. Taip kad susimatysime. Sakė Regina kad kvietimas yra mano darbiniame pašte, o į darbą nueisiu tik pirmadienį, tai galėsiu kažką konkrečiau parašyti.

QUOTE(Džiordžita @ 2007 05 09, 06:52)
Ačiū

Sveikutės,
tai kas planuoja dalyvauti "Šeimos šventėje" "Ryte" ? Prašo pranešti apie dalyvąvimą.
Aš planuoju.
tai kas planuoja dalyvauti "Šeimos šventėje" "Ryte" ? Prašo pranešti apie dalyvąvimą.
Aš planuoju.

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 14, 09:52)

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 14, 12:25)
Pasiskambinsiu Reginai pasiteirausiu, gal prisidėti prie stalo dengimo, kokių šakočių ar šiaip ko nupirkti... Parašysiu.

P.S. o kišenėje kaip visada saldainiuką reikia turėti užsispaudus, juk mažiai visada laukia dovanų

Ir dar, nuo 17 dienos cirkas vėl Klaipėdoje. Gal kartais dovanų bilietų nuperkame ? Dar vieną rėmėją pakalbinčiau

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 14, 08:52)
Sveikutės,
Aš planuoju.
Aš planuoju.

Aš irgi prie tų planuojančių

As dalyvausiu. Nes ir maniskis atstovaus darboviete. Nes pakvietima gavo. Tai ir eisim abu.

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 14, 14:33)
Bus tas cirkas, šiandien pašto dėžutėje skrajutę jų radau, pravažiavau pro šalį- jau stato savo areną

Gal zinot kokios bilietu kainos?
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 05 14, 23:13)
Gal zinot kokios bilietu kainos?
Labas rytas

bus cirkas , vakar akropoly reklamą mačiau

Galim nupirkti tada gal bilietų

Sveikutes
ojojoj kaip gaila,kad negalesiu dalyvaut,taip norejau,bet darbas iki šešių
Gal kuriai į saskaita pinigeliu truputi pervest,kad ir nuo manes ka nors nupirktumet
,kad ir kelis bilietukus į cirką