Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(vengana @ 2007 04 04, 17:43)
sveikute o apie kelitna val planuoji?  g.gif  as vis neprisitaikau prei jusu tai gal rytoj pavyks  mirksiukas.gif  nesu buvusi niekad tenai o labai noreciau  blush2.gif

18 val. prie "Ryto" mirksiukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 04 04, 18:19)
Aš noriu  clap.gif Šiandien kaip tik nupirkom kanc prekių  thumbup.gif 18 val. kaip visada  g.gif

Taip, susimatom 18 val. mirksiukas.gif O piešimo priemonių irgi g.gif Nes matei ten visada kažkaip jų trūksta.
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau ir aš, bet tik dabar pastebėjau kad einate šiandien, tai tikriausiai nelabai išeis visko persiplanuoti doh.gif Bet jei pavyktų- prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Elve - linkėjimai nuo Ievutės su Dariuku, kaip visada jie Tavęs teiravosi. mirksiukas.gif

Labai smagiai pasibuvome su vaikais. Pasidarėme tikrą balių thumbup.gif Nors ir atostogos, "Ryte" daug vaikų, bet dauguma mažiukų. Fainuoliai tokie visi wub.gif

Aš pati išvažiuoju, bet gal kas nori sudalyvauti šventėje Velykų "Ryte" - tai kviečiamos esate balandžio 8 d. 16 val. "Ryto" salėje.

Linksmų visoms ateinančių švenčių !!! Linkiu, kad šv. Velykų rytas į Jūsų širdis ilgam atneštų meilę, ramybę, šilumą ir žydintį pavasarį!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 06 balandžio 2007 - 12:53
ACIŪ XXXSAULYTE UŽ LINKĖJIMUS IR UŽ PAKVIETIMĄ. IR TAVE SU ARTĖJANČIOM ŠVENTĖM 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms, šiandien buvau Ryte (mokslo reikalais, pas soc. pedagogą Ryto), buvau dienos metu, tai vaikai tik grįžinėjo iš mokyklų, ne daug su kuo teko pabendrauti, bet xxxsaulytės teiravosi Mantas, tas išdykęs bigsmile.gif Sakiau, kad aplankysim smile.gif Vygantė pasakojo kaip Velykas linksmai praleido mirksiukas.gif Ievutė labai nusiminus, kad niekas gimtadienio proga jos nepasveikino, o aš doh.gif doh.gif doh.gif užmiršau blush2.gif Gegužės mėn. Šeimos dienos proga vaikai vaidins spektakliuką, ar koncertėlį kažkokį, gal aplankysim kartu?
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 04 18, 18:06)
Labutis visoms, šiandien buvau Ryte (mokslo reikalais, pas soc. pedagogą Ryto), buvau dienos metu, tai vaikai tik grįžinėjo iš mokyklų, ne daug su kuo teko pabendrauti, bet xxxsaulytės teiravosi Mantas, tas išdykęs bigsmile.gif Sakiau, kad aplankysim smile.gif Vygantė pasakojo kaip Velykas linksmai praleido mirksiukas.gif Ievutė labai nusiminus, kad niekas gimtadienio proga jos nepasveikino, o aš doh.gif  doh.gif  doh.gif užmiršau blush2.gif Gegužės mėn. Šeimos dienos proga vaikai vaidins spektakliuką, ar koncertėlį kažkokį, gal aplankysim kartu?

Būtinai aplankysime. Pasiilgau vaikų. Bet šiandien išvažiuoju ir gryšiu tik gegužės 2 d., tai susirašysime. Jei eisite kas į "Rytą" - perduokite linkėjimUS mano gražuoliukus Matui wub.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar galima 2 proc. pervesti "Rytui" doh.gif Ar dar kam nors. Noriu padaryti deklaracija ir nežinau kam, neturiu jokių rekvezitų doh.gif
Reikia skubėti iki gegužės 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2007 04 25, 08:49)
Gal kas žino, ar galima 2 proc. pervesti "Rytui"  doh.gif Ar dar kam nors. Noriu padaryti deklaracija ir nežinau kam, neturiu jokių rekvezitų  doh.gif
Reikia skubėti iki gegužės 1 d.

Labukas 4u.gif
Gal pabandyk paskambinti , manu kad tau viską ten pasakys smile.gif Tel. 346010

Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
Elve gal žinai kada ta šventė ryte bus g.gif
Labai jau noriu nueiti, planuoju šią savaitę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 07, 17:18)
Labukas  4u.gif ,
Elve gal žinai kada ta šventė ryte bus  g.gif
Labai jau noriu nueiti, planuoju šią savaitę  unsure.gif

Nebeprisimenu kelintą dieną blush2.gif Aš irgi jau norėčiau pas vaikus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nors ir esu nelabai vaikščiojanti, bet į šventę norėčiau nueiti.Kalbt apie "Gerumo" dieną ? g.gif Rytoj paskambinsiu Reginai pasiteirauti. Aš irgi labai pasiilgau vaikų, bet užlipti su ramentais galiu tik į pirmą aukštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 08, 19:07)
Sveikutės,
nors ir esu nelabai vaikščiojanti, bet į šventę norėčiau nueiti.Kalbt apie "Gerumo" dieną ?  g.gif Rytoj paskambinsiu Reginai pasiteirauti. Aš irgi labai pasiilgau vaikų, bet užlipti su ramentais galiu tik į pirmą aukštą  doh.gif

Tai ir į pirmą aukštą vaikus pasikviesim, juk ir šventė ten bus. Pasidomėk, xxxsaulyte, kada vyks ta šventė. Koja tau lūžo? Užjaučiu console.gif
Atsakyti