Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Pabandyk pasimokyti samoningo sapnavimo - sudetinga, bet imanoma. Tada tokie sapnai ne slegs, o teiks dideli malonuma wink.gif[/quote]

O kažin kaip tą sąmoningą sapnavimą bandyti? Esu girdėjus nuomonę, kaip per sapnus lavinti intuiciją - susitarti su kuo nors susapnuoti tą patį sapną. Tik kame čia ta intuicija lavinas, tai nežinau. Bet pabandžiau ir pavyko  :smile.gif. Tai gal kažkiek pralavinom  ;D. Tik paskui kiek bandžiau, tai nebelabai pavyksta  :(.
Atsakyti
Visai įdomus straipsniukas http://perkunas.vtu..../Pasamone5.html
 Man atrodo,kad labai svarbi sapno nuotaika:jei ji gera,pakili,tai sapnas gali reikšti tik gerus dalykus,o nemaloni,tai galbūt tai nelaimės pranašas.Bet ir tai,ko gero,tik koks vienas iš 50 ar daugiau būna kaip įspėjimas apie nemalonumus.
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti,ką reiškia slenkantys plaukai? Neseniai sapnavau,kad esu labai graži mergina,tiesiog undinė ;D su šviesiai geltonais banguotais plaukais iki juosmens(koks grožis ,a ne? 8)) ir kad beveik pusė jų išslinko, net oda pro ševeliūrą švietėsi.Anksčiau nė karto nieko panašaus su plaukais neteko sapnuoti.
Atsakyti
Tai gali reikšti, kad gyvenime stipriai apžels ne tik galva, bet ir visas kūnas ;D ;D ;D  Sorry...
Atsakyti
O as siandien susapnavau,kad tapau liudininke kraupaus ivykio...maciau kaip is 9 auksto iskryto vaikas... :'(
siaubas ,jauciuosi kaip nesava..seip sako kad is pirmadienio sapnai buna tusti..bet man vistiek kazkoks nerimas sirdy... :-[
Atsakyti
As tai labai megstu sapnuoti, bet ne visada tuos sapnus atsimenu. Nezinau, nuo ko priklauso sapno prisiminimas, gal tik atsibudus reikia ji kam nors papasakoti.
O siaip labai daznai sapnuoju tuos pacius sapnus ar tas pacias vietas sapnuose. Daznai sapnuoju savo vaikystes namus (sako kad tai labai geras sapnas). Daznai aplanko tie patys siaubo sapnai  [smiley=ghost.gif]: pvz. nuo ko nors begu per tas pacias jau sapnuotas vietas ir is anksto zinau kaip viskas baigsis, daznai sapnuodama pagalvoju, kad tai tik sapnas arba sapnuodama dziaugiuosi, kad tai tik sapnas.
Kai mokiausi, tai pries egzaminus sapnuodavau, ar pasiseks. O kazkada esu susapnavusi matematinio uzdavinio sprendini (is vakaro niekaip isspresti nesigavo).
Siaip dazniau mane aplanko geri sapnai, gal todel as taip megstu sapnuoti  :). O va mano vyras sako, kad nieko nesapnuoja.
Atsakyti

Pabandyk pasimokyti samoningo sapnavimo - sudetinga, bet imanoma. Tada tokie sapnai ne slegs, o teiks dideli malonuma wink.gifO kažin kaip tą sąmoningą sapnavimą bandyti? Esu girdėjus nuomonę, kaip per sapnus lavinti intuiciją - susitarti su kuo nors susapnuoti tą patį sapną. Tik kame čia ta intuicija lavinas, tai nežinau. Bet pabandžiau ir pavyko  :smile.gif. Tai gal kažkiek pralavinom  ;D. Tik paskui kiek bandžiau, tai nebelabai pavyksta  sad.gif.

Apie samoninga sapnavima graziai raso Kastaneda savo veikaluose. O siaip esme tokia - sapnuodamas tu suvoki, kad sapnuoji, ir gali daryti, ka nori. Ty jei sapnuoji, kad tave vejasi koks pabaisa, sustoji ir paverti ta pabaisa pvz. kulverstuku ar apelsinu  ;D ;D Smagus dalykas.

Del susitarimo susapnuoti ta pati sapna - nezinau nieko  :) Siaip patogiau yra is vakaro 'uzsisakyti' sau koki sapna - galima relaxini, o galima panoreti sapne susapnuoti kamuojancios problemos sprendima. Cia jau veikia pasamone.

Ir siaip, sapnai - didelis ir geras dalykas  ;)
Atsakyti
Man tai močiutė sapnus aiškindavo, bet aš mažai teprisimenu  :-[ . Labiausiai į atmintį įstrigo, kad sapnavimas jog verki ar labai kankiniesi reiškia labai didelį džiaugsmą  ;D ;D ;D. Ir galiu patvirtint, kad man tai visada išsipildo. tongue.gif Po dienos ar kelių įvyksta toks įvykis, kuris tikrai nudžiugina. Gal tai nulemia tas žinojimas ir laukimas kažko gero? Nes esu girdėjusi, kad geros mintys ir kryptingas mąstymas priraukia gerus įvykius. Tai būtų kažkas panašaus į tai, jog: "visos mintys yra energija, o energija iš niekur neatsiranda ir niekur nedingsta", vadinasi realizuojasi tikrovėje. Va taip vat brangiosios. Linkiu jums sapnuose kuo daugiau ašarų  :'( :'( :'(

;D ;D ;D
Atsakyti
Čia tai labai teisybė, kad kryptingas mąstymas veikia... Ir nebūtinai tai susiję su sapnais. Kaip žmogus įsitikina, taip ir pasąmonė jam suorganizuoja, kad būtų. Gyvenime man taip ne vieną kartą atsitiko. O va su sapnais - užsisakyti sapną (išskyrus tą kartą, kai susitariau sapnuot tą patį sapną), sulaukti savo problemos sprendimo sapne tai dar nepavyko  :(. Bet kiekvienam turbūt savi būdai, kartais, kad suvokt, kokia geriausia išeitis tereikia į savo širdelę įsiklausyt.

Beje, mano draugės sesuo šneka per miegus ir galima jai uždavinėt klausimus - viską nuoširdžiai išpasakoja. Ar teko susidurt su panašiais atvejais?
Atsakyti

Beje, mano draugės sesuo šneka per miegus ir galima jai uždavinėt klausimus - viską nuoširdžiai išpasakoja. Ar teko susidurt su panašiais atvejais?

;D ;D ;D ;D As miegot negaleciau. Vot pas mane tai problema - vyras kartais per miegus sneka, bet ne tik kad ka paklaust, bet ir suprast ka sako neimanoma :-[ :-[ :-[

;D ;D ;D ;D
Atsakyti

;D ;D ;D ;D As miegot negaleciau. Vot pas mane tai problema - vyras kartais per miegus sneka, bet ne tik kad ka paklaust, bet ir suprast ka sako neimanoma :-[ :-[ :-[

;D ;D ;D ;D

Man irgi būtų baisu užmigt, o tai viską galėtų apie mane išsiklausinėt. Tai, Kara, turbūt belieka ir tau miegot, jei su vyru miegančiu nesusišnekat  :D. Maniškis irgi pašneka, kai iš ryto keliuos, ir po to nepamenu, sako, ka aš meluoju, kad jis šneka. Bet svarbiausia prabudęs, atmerktom akis šneka, bet nesąmones, pvz. - kur tas kilogramas mėsos - kokios mėsos? - nu kur pardavėjas davė - kas ką davė? - ai, nieko tu nesupranti.
Pajuokina mane prieš darbo dieną. Sakau, reiktų kada įrašyt jo sapaliones ir duot pačiam pasijuokt  ;D ;D.
Atsakyti

;D ;D ;D ;D

Pas mane ta pati problema - vyras irgi mėgsta išsišnekėt naktimis  ;D Žodžius labai aiškiai taria, bet šneka totalias nesąmones. O svarbiausia ryte atsimena ką šneka, sako "žinau ir suprantu, kad šneku kažkokias nesąmones, žinau, kad geriau būtų jei užsičiaupčiau, bet vis tiek šneku". Čia jis taip galvoja naktimis kai užeina pasikalbėjimo per miegus minutėlės  ;D Bet pastebėjau, kad jam pramuša ant pasikalbėjimo tik tuomet kai būna klaikiai pervargęs arba kažką labai realaus sapnuoja. O šiaip viskas normaliai, prie šito jau pripratau smile.gif
Atsakyti