Rasma, O tu pakrikstyta? Mano sesuo labai lunatikavo, kai papasakodavo man tokiu istoriju, nuo kuriu siurpas per kuna begdavo, tai nusprendziau, kad reikia gi gelbet zmogu.Be to labai bijojau, kad ji iskris pro langa, nes ne karta ten atsidurus buvo.Tik ji nieko neprisimindavo ir vis budavo sokas, kad nesupranta kur randasi Mes ja pakrikstijom. Gal cia sutapimas, bet jai padejo. :
Visa giminė krikštyta ir aš taip pat. Mane jau didelę krikštijo (apie 3 metukus) tai, kai kunigas paklausė krikštatėvių "ar atsisakai velnio?" (ar kažkaip panašiai..) tai aš ant visos bažnyčios užblioviau "Ne" ;D Dabar ir vaikštau kaip velnių priėdusi. Jei rimtai, nežinau iš kur, bet esu labai tikinti. Bet gyvenime man žmonės dažnai sako, kad gal esu kokia prakeikta. Aš dar jauna, bet jau tiek būta nelaimių, ligų, avarijų. Čia ne į temą mano šis pasisakymas, tiesiog atsakau. Kuo labiau kenčiu, tuo labiau tikiu ir tai tik į naudą. O lunatikavimas paaštrėja tik tam tikrais momentais gyvenime, tai dar laikausi. Pavojingiausias "pasivaikščiojimas" buvo naktį Nidos miške, iškart po to, kai su naktiniais marškiniais, miegodama nuklydau į poilsio namų barą. Pabudau lauke, prisiminiau kad buvau bare ir ten visus "nustebinau", buvo nejauku, gėda, tamsu, šalta, miškas, bet kažkaip radau kelią atgal. Kitą rytą per pusryčius bare buvo pasakojama naktinė istorija ir aš ją girdėjau kol valgiau pusryčius. Ačiū Dievui manęs niekas nepažino, tik aš sužinojau kaip klaikiai atrodau "stiklinėmis akimis" ;D ;D Manau, kad tai kažkokie genai, paveldėjimas ar dar kas nors, nes mūsų giminėje tokių daug
Geriau jau paprastai kokius erotinius spanus sapnuočiau. Taip mėgstu ir taip nesigauna pasapnuot dažniau.
studentavimo laikais mes viena savo drauge taip "komandinedavom",nes ji pastoviai snekedavo,bet dazniausiai visai i ne i tema atsakinedavo,bet smagu budavo
Nu Rasma ir prijuokinai tu mane [smiley=lol.gif] [smiley=lol.gif] [smiley=lol.gif] [smiley=masyanya.gif] oi oi mirsiu [smiley=lol.gif] [smiley=lol.gif] [smiley=lol.gif]
o ar bandei kalbeti su medikais, ar na net nezinau, su zmonemis ismanaciais situos dalykus? Gal ne i tema (nors kodel?), bet tikrai labai sudominai, juk si sritis nelabai istirta ???
o ar bandei kalbeti su medikais, ar na net nezinau, su zmonemis ismanaciais situos dalykus? Gal ne i tema (nors kodel?), bet tikrai labai sudominai, juk si sritis nelabai istirta ???
Ne, nebandžiau kalbėti su medikais, tik taip kartais sutinku likimo "brolių" ar "sesių". Jau pati daug dėsningumų atradau dėl šio keisto reiškinio. Tikrai veikia pilnatis, ypač, jei guli neužtraukus užuolaidų ir mėnulio šviesa apšviečia kambarį, svetima vieta, nuovargis dar labiau paaštrina mano somnambulizmą. Žinokit vargas kartais būna. Jautiesi nenuspėjama, gėda svečiuose nakvoti likti, kad ko nepridirbtum. Ir dėl savęs baisu, juk galima paklysti, nukristi, susižeisti. Vaikystėje "vaikščiojimai" būdavo kasnakt, dabar žymiai rečiau ir tai mane šiek tiek guodžia. Dabar gal dažniau kalbu, nei vaikštau. Bet visko nutinka. Nors savotiškai įdomu, yra iš ko pasijuokti. O tų istorijų sočiai, net mėgstamiausi nuotykiai yra
Vyrui turėtų būti nenuobodu, o kas keisčiausia pagyvenęs su manimi irgi ėmė kalbėti naktimis ir jau pradeda kartais "veikti". Nieko neprisimena, bet man irgi neliūdna
Netikiu šiaip gyvenime visokiais paranormalumais, bet kažkas juk darosi ir su sapnais (būna tikrai įspėjančių žmones sapnų ir t.t), ir tie vaikščiojimai, kalbos baisiai keistos..Reiktų tyrinėt
Oi,Strakse,prajuokinai ;D ;D
O dėl lunatikavimo-tai mano sesuo iš tokių.Irgi,kai pervargsta,labai mėgsta pasišnekėti per miegus ir pavaikščioti.Gal tai lemia temperamentas-ji labai aktyvi,energinga,emocionali,nervų sistema labai labili,tai gal naktimis tokiems žmonėms visi šie dalyka irgi atsiliepia
O dėl lunatikavimo-tai mano sesuo iš tokių.Irgi,kai pervargsta,labai mėgsta pasišnekėti per miegus ir pavaikščioti.Gal tai lemia temperamentas-ji labai aktyvi,energinga,emocionali,nervų sistema labai labili,tai gal naktimis tokiems žmonėms visi šie dalyka irgi atsiliepia
| QUOTE |
| Žinokit vargas kartais būna. Jautiesi nenuspėjama, gėda svečiuose nakvoti likti, kad ko nepridirbtum. Ir dėl savęs baisu, juk galima paklysti, nukristi, susižeisti. .....Reiktų tyrinėt |
Girdėjau, kad padeda psichoterapeutai, ypač hipnozė tokiais atvejais (jeigu tai yra problema). Tai gerai, kai bent jau visko neiššneka tokioj būsenoj, o minėta draugės sesuo tai visas paslaptis išdeda, visus savo meilės romanus išdėsto. Žodžiu - ko bepaklausi - tą ir gausi :
Kaip veikia ???
Kai daug rūpesčių-miegu neramiai, daug įvykių sapnuos.Vakar man buvo bloga nuotaika, įvairios problemėlės, kažkaip kaip niekad noris artimųjų šilumos...ir šiąnakt visą naktį sapnavau savo buvusį vyrą :
, kad mudu taip gražiai sutarėm...ryte...buvo labai sunku
:-X...Paskambinau jam, pasirodo ir pas jį labai daug problemų, kaip niekad, taip gražiai pakalbėjom :-/, taip, kad kažkokia nuojauta, kai jį sapnuoju, paskambinu, sužinau, kad jam ne kas
, kas blogiausia-po tokių sapnų prisimenu savo meilę jam :-[ (nuo to nėra vaistų, anyway :-/)...nostalgiaj visam likusiam gyvenimui...
Mano mama visuomet pasapnuoja mane, kai pas mane rūpesčiai ar kažkokią prognozę išryškina (kuri, beje, visuomet pasitvirtina
).O va, kūma, kai mane pasapnuoja ir iškart paskambina, klausdama, ar viskas gerai, nepataiko, kažkaip ryšio nebūna :
Dar buvo geras, mano vyras pasapnavo, kada jo ex žmona laukėsi
Kai daug rūpesčių-miegu neramiai, daug įvykių sapnuos.Vakar man buvo bloga nuotaika, įvairios problemėlės, kažkaip kaip niekad noris artimųjų šilumos...ir šiąnakt visą naktį sapnavau savo buvusį vyrą :
:-X...Paskambinau jam, pasirodo ir pas jį labai daug problemų, kaip niekad, taip gražiai pakalbėjom :-/, taip, kad kažkokia nuojauta, kai jį sapnuoju, paskambinu, sužinau, kad jam ne kas
Mano mama visuomet pasapnuoja mane, kai pas mane rūpesčiai ar kažkokią prognozę išryškina (kuri, beje, visuomet pasitvirtina
Dar buvo geras, mano vyras pasapnavo, kada jo ex žmona laukėsi
joo.....Rasma...idomios pas tave naktys..
)tokiu taip stipriai lunatikuojanciu dar neteko pazinti, nors pasneket tikrai daugumas megsta..ir as..ir vaikas labai daug sneka naktimis...
o del sapnu, tai tikrai labai idom sapnuot....kartais jei malonus sapnai buna, tai taip gaila, kad pabundu, kad galbut iki galo nesusapnavau..ir taip gerai jauciuosi..tokia visa patenkinta nuo gero sapno visa diena bunu..
) notrs blogu sapnu irgi pasitaiko...kai mire mano senelis..as ji labai labai mylejau, tai kazkur metus laiko bent jau i savaite viena karta maziausiai sapnuodavau, kad as snekuosi su juo..ir sapne suprantu, kad jis mires...jis prisikeldavo is karsto ir mes taip nuosidziai pasikalbedavome...veliau ir misias uzpirkom, bet niekas nepadejo...o as jo sapnuose ir nebijodavau.
beje kai tevas mire vel buvo tas pats....jis prisikeldavo, pasisnekedavom..bet tai tesesi daug trumpiau....taip kad labai jau idomus tie sapnai...o ju reiksmes labai noreciau suzinoti..nes kartais man atrodo jie daug ka pasako, tik gal ne viska mokam suprasti is ju......
o del sapnu, tai tikrai labai idom sapnuot....kartais jei malonus sapnai buna, tai taip gaila, kad pabundu, kad galbut iki galo nesusapnavau..ir taip gerai jauciuosi..tokia visa patenkinta nuo gero sapno visa diena bunu..
Ir aš sapnuoju, tik ne taip dažnai kaip norėtųsi, savo nesenai mirusią mamą. Ji irgi sapne prisikelia ir mes kalbamės. Vieną naktį tiesiog sapnavau, kad prie kapo priėjau ir ji guli ir klausia ar tikria nori mane prikelt, tikrai sakau, tai ir atsikėlė. Labai būna gera taip pabendraut sapne.
Tėtis sako, kad kai kalbiesi su mirusiu sapne tai reiškia ligą ar nelaimę - bet aš tokio ryšio nepastebėjau dar.
Tėtis sako, kad kai kalbiesi su mirusiu sapne tai reiškia ligą ar nelaimę - bet aš tokio ryšio nepastebėjau dar.
Viktualina..zinok man irgi taip budavo gera, kai pasisnekedavau......o jei tokie sapnai reikstu nelaime ar liga, tai as jau turejau buti mirusi..
nes begales kartu sapnavau....
gal žinote lietuviškų sapnininkų adresų?Žinau tik www.sapnai.narod.ru :