Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Aha, aš irgi vis kartais su amžiną atilsį močiute pasišneku sapnuose. Ir irgi žinodama, kad jos jau nebėra. Ji labai džiaugiasi, kad jai nebeliko fizinių negalavimų, jaučias kaip jaunystėj. Ir tikrai nemanau, kad šie sapnai - blogas ženklas. Po jų taip gera, ramu. Kitas dalykas - kai baisu sapne.

o čia dar kelios sapnininkų nuorodėlės:  :D

http://www.sapnai.ten.lt/
http://www.baltai.lt/sapnai.htm
Atsakyti
Aha, aš irgi vis kartais su amžiną atilsį močiute pasišneku sapnuose. Ir irgi žinodama, kad jos jau nebėra. Ji labai džiaugiasi, kad jai nebeliko fizinių negalavimų, jaučias kaip jaunystėj. Ir tikrai nemanau, kad šie sapnai - blogas ženklas. Po jų taip gera, ramu. Kitas dalykas - kai baisu sapne.

o čia dar kelios sapnininkų nuorodėlės:  biggrin.gif

http://www.sapnai.ten.lt/http://www.baltai.lt/sapnai.htm

abi nuorodos į tą patį, mano minėtą sapnininką  ;), bet toj svetainėj http://www.baltai.lt/sapnai.htm daug įdomios naudingos informacijos platesne prasme  ;)
Atsakyti
Mano sesuo irgi labai lunatikuodavo.Gyvenom abi vienam kambary.Karta nakti pabudau nuo keistu garsu.Ziuriu-gi mano sesule keturiom ropoja manes link  ir urzgia.As net issigandau,o ji prisliauzia prie mano lovos,traukia antklode,griebia uz kojos ir bando keturiom ilipt pas mane.As bandau ja nustumt,i sava lova nuvaryt,o ji tik ziuri ir urzgia juokamasi.Klausiu,ko ji nori,sako:"Pufiko ieskau",klausiu,kam,sako:"Kad desimt gauciau".As pradeau juoktis,o ji,burbedama ant manes "durne",nurepliojo i lova... ;D
Atsakyti
Rasma, mano vyras irgi tiktų tau į kompaniją ;D Tiesa, jis nevaikšto, bet šneka..mes su juo pasikalbam, o kartais aš taip ir nesuprantu - miega jis ar ne...Kartą pabudau naktį, o vyras miegodamas...žvakę daro (čia aš apie pratimą) ;D Dieną apie tai kalbėjome, matyt, užsifiksavo...Žiūriu, kojos viršuje tabaluoja, o jis sau toliau miega ;D
O aš besilaukdama sapnavau berniuką, nors dar nežinojau vaikelio lyties wink.gif
Kai kurie sapnai buvo pranašiški, pvz., sapnuoju, kad susitinku su kolega, kalbuosi ir matau, kaip jo kairė ranka virpa...Baisiai virpa..O kitą dieną sužinau, kad jis grodamas scenoje pajuto, kaip jo kairė ranka tarsi paralyžuojama...jis nieko negali padaryti...koncertą teko nutraukti...
Tokių sapnų buvo, ir nemažai. O sąmoningai sapnuoti nemoku, moku tik atsikelti tiksliai tada, kada reikia - tiesiog reikiamą valandą iš miego mane pažadina balsas, kuris sako - laikas keltis. Tikiuosi, tai tėra mano pasąmonė, ir nieko daugiau 8) wink.gif
Atsakyti
As tai galima sakyti miegu tik tada, kai nieko nesapnuoju, kadangi jei sapnuoju tai tik kosmarus sad.gif , tuomet atsibundu visa slapia, issigandusi, drebanti ir daugiau neuzmiegu ph34r.gif
Atsakyti
Jei blogai susapnuoju, tai ta diena labai nekaip jauciuosi, nes vis sukasi negeros mintys apie pranasiskus sapnus huh.gif
Atsakyti
Stengiuosi nesigilinti nei į sapnus, nei į horoskopus, nors dūšios kertelėje kažkiek jais tikiu. Bet juk jei susapnuoji blogą sapną geriau nuteikti save, kad sapnai nesipildo... biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
As tai sapnuoju totalius absurdus, ryte atsikelus net juokas ima. Kai studijavau gyvenau kartu su tetos seima, ten visa laika buvo labai itemta emocine atmosfera, bijojau ka pasakyti ar padaryti ne taip, jauciausi labai vienisa. Tai ir sapnai budavo kosmariski, snekedavau naktimis daug, net vergdavau per sapnus unsure.gif . Kai gryzdavau i namus, pas mama, jau po keliu naktu miegas pageredavo, miegodavau ramiai. O kai istekejau, ir apsigyvenau pas vyra, viskas susitvarke. Kai vasara atostogavau pas mama, tai net ji pastebejo, kad nebuvo to pereinamojo laikotarpio, is karto ramiai miegojau. Dabar retai kosmarus besapnuoju, nebent bunu isvargusi, tada dar kartais ir pasneku wink.gif
Atsakyti
aš paryčiais sapnuoju labai daug ir labai ryškius sapnus, ištisas istorijas, romanus kuriu biggrin.gif , būna pikta, kai atsibundu, ir nebežinau, kas ten toliau vyko, kaip filme kokiam biggrin.gif šiaip dažnai dienos įvykius, įspūdžius. pvz. neseniai rodė filmą "JFK", apie J. F. Kenedžio nužudymą, sąmoklsą ir t.t. tai toks jausmas, kad nieko kito visą naktį neveikiau, kaip tik visokius sąmokslus aiškinausi ir narpliojau... blink.gif a pailsėti tai reikia..... biggrin.gif
Atsakyti
As tai kartais koki idomu sapna isgyvenu, kaip matyta gera filma ar skaityta idomia knyga. Siaip sapnu reiksmem netikiu
Atsakyti
Na ir prisijuokiau is Agnekilmjan! oi, net zandus skauda.
YRa viena gera liet.k. knyga " nieko nera neimanoma" = toms kurios pasamone domisi. Tikrai idomu ir veiksminga.
O siaip lunatikuojancioms tikrai padetu hipnozes seansai. As kai buvau dar visai jauna, nuo moklsu persitemdavau, o dar sportavau l. intensyviai - tai irgi naktimis vaiksciodavau ir kalbedavau. Viena karta isejau is savo kambario ir nuejau nakti net iki stoteles su pyjama. Ir stovoi prie tos stoteles, autobuso laukiu i "sporta" Gerai, kad kazkokia moteris mane pamate ir parvede mane atgal i iinternata. Po to seseles tikrindavo, ar as savo kambary miegu naktimis. Buvo ir strioko ir juoko. Bet kai palankiaiu pas psichologa - viskas kaip ranka nueme. Na, as tada buvau paauglysteje. Bet manau, kad tie seansai visokiame amziuje padeda
Atsakyti
Nepasirinkti nei kada, nei ką sapnuoti. Geriausiu atveju gali tik suprasti ką ir kodėl sapnavai....
http://www.psichoterapija.ot.lt

Sapnas tai tik pasąmonės šnabždesys iš suflerio būdelės gyvenimo teatre. Simbolizuotas psichines veiklos atspindys, kai kiekviena emocija, vaizdinys, idėja, įgauna simbolinę formą, o simboliais dažniausiai būna žinomi objektai ar žmonės. Tikriausiai kiekvienas žinome žmogų apie kurį galvojame ne per geriausiai, taigi, sapne jis greičiausiai ir simbolizuos apgaulę, melą, nenuoširdumą... Na ir jei patys tokiais tapsite, tai ko gero kurį nors rytą prabusite su mintimi - kodėl aš jį sapnavau?
Jei vis dar prisimeni ką sapnavai, vadinasi, sapnavai kažką reikšmingo. Reikšmingo realybei, kad pasąmonė neleidžia to pamiršti. Ir gali atsitikti taip, kad tai ilgai kauks lyg geležinis vilkas. Kauks tol, kol nepastatysi miesto. Niekas niekur nepradingsta, gal tik pasislepia kažkur giliau atminties kloduose ir patyliukais tūno...
Senovėje sakydavo, kad negalima nuslėpti sapno, ypač to, kuris sukrečia vaizduotę. Labai dažnai "visiškai slaptai" nerimastingai saugome dvasios užkabariuose sapnus, kurių turiniui nepritartų nei žmonos nei vyrai nei pažįstami..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elija: 28 sausio 2004 - 14:33