Sveikutes

Pasidalinsiu ir as, gal palengves

Pries 7 metus issiskyriau savo noru su vaikinu, kuris man buvo pirmas. Mylejau ji labai, ir jis mane, ta tikrai zinau. Jis yra vyresnis uz mane 10 metu, gyvena toli grazu ne itin padoru gyvenima, po issiskyrimo pradejo gyvent su jo amziaus moterimi, turincia vaika, anksciau dirbusia striptizo klube (dare erot. masazus, bet ne tame esme).
Pati jau greitai bus kaip 5 metai gyvenu su vaikinu, tikrai isivaizduoju mus kartu atetityje, planuojame iteisinti musu santykius, tik kol kas neskubame del finansines padeties, nes noretusi ir vaiku, o jiems norime suteikti visa kas yra geriausia.
Jau apie 1,5 metu sapnuoju savo buvusiji, ir kas kart atsibudus jauciuosi tikrai negerai. Nors ne karto nesu isdavusi MB tuose sapnuose, bet tikrai nepatogiai jauciuosi pries ji. Realiai nemaciau savo EX jau daugiau nei kelis metus, jis siuo metu yra isvykes su savaja i uzsieni. As apie ji net negalvoju, neprisimenu, bet kai susapnuoju, tai po to kelias dienas vaiktau pati ne sava. Nenoriu pabust... Sianakt sapnavau kaip jis atvaziavo, o as jau istekejusi, su ziedu ant pirsto. Pamaciau ji stovinciu nugara i mane, priejau ir norejau apkabinti, o jis neleido, sakydamas "istekejai, nesulaukei manes, o as tik apie tave ir galvojau". Pradedu teisintis, po to ant jo pykstu, sakydama kad jis neturi teises man priestaraut ir t.t., kad nei as ji maciau nei girdejau kazka, jokiu uzuomenu neturejau jog jis gali apie mane galvot. Po to jis iseina, as pradedu jam rasyt zinutes, kad noriu ji pamatyti, pasikalbeti... Na ka galiu pasakyti, nesamones, bet tokie sapnai tikrai neduoda man ramybes. Gal ir jums buna panasiai?

Tikrai noreciau daugiau nebesapnuot tokiu sapnu, jie veikia mano santykius, nors neilgam, bet vis tiek, nepatogiai jauciuosi pries MB, pries save, lyg pati save apgaudineciau.