Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 09, 19:59)
Juza, o gal galit juo su mumis pasidalinti? 4u.gif

Esmė jo yra medituoti.
Atsakyti
QUOTE(Luigina @ 2011 11 09, 15:05)
Pastariasiais metais sapnuoju tik labai gražius, įdomius sapnus. Netgi realus gyvenimas atrodo toks nuobodus lyginant su jais, kad norėčiau gyvent savo sapnuose... Košmarų jau daug metų nesapnuoju, tai yra, baisiausias sapnuojamas košmaras pastaruoju metu gal būtų nulūžęs nagas  tongue.gif  Nemiga irgi nesiskundžiu, norėčiau, kad užtektų mažiau miego. O šiaip, mąstau kaip padaryt savo gyvenimą tokį, kaip būna sapnuose...

O ką sapnuojate, jei ne paslaptis? rolleyes.gif

QUOTE(juza @ 2011 11 09, 19:53)
Aha, tuomet gali nei valgyt, nei miegot ir vistiek pilna energijos... O gal čia ne nuo įsimylėjimo, bet nuo amžiaus ypatumu labiau priklauso  g.gif

Žinau tą jausmą. Negali nei valgyt, nei miegot, bet organizmas anksčiau ar vėliau apie save primena.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 09, 21:58)
O ką sapnuojate, jei ne paslaptis?  rolleyes.gif

Ne paslaptis, bet kad nieko išskirtinio, ką būtų įdomu papasakot smile.gif Iš tikrųjų net nežinau kaip paaiškint tai, kodėl sapnuose būna taip gera, nors nevyksta nieko ypatingo ar gero. Tiesiog gyvenu, būna kokie įvykiai, pvz, kažkurią čia naktį važiavau į kažkokį kaimą šiaurės Lietuvoj, ten lyg kažkokie filmavimai turėjo būt, aš atvykau pas kažkokius žmones ir buvau jų name ir t.t. Arba šiąnakt važiavau iš kažkokio miestelio traukiniu namo, įlipau ne į tą traukinį, išlipau kažkokioj stoty, ten susipažinau su kažkokiom dviem merginom iš Rusijos, nu ir panašiai biggrin.gif Atrodytų nei čia kažkas gero, nei ką, bet kažkokia gera atmosfera tuose sapnuose vis, atrodo, būtent jos trūksta realiam gyvenime, bet neįmanoma, kad realybėj tokia būtų..
Žodžiu, neaiškiai čia suvėliau, bet nežinau kaip paaiškint, čia gal kokie psichologai (ar kas apie sapnus ir jų kilmes visokias geriau išmano) galėtų paaiškint kas čia per reiškinys ir gal ką ''padiagnozuot'' biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pasidalinsiu ir as, gal palengves doh.gif Pries 7 metus issiskyriau savo noru su vaikinu, kuris man buvo pirmas. Mylejau ji labai, ir jis mane, ta tikrai zinau. Jis yra vyresnis uz mane 10 metu, gyvena toli grazu ne itin padoru gyvenima, po issiskyrimo pradejo gyvent su jo amziaus moterimi, turincia vaika, anksciau dirbusia striptizo klube (dare erot. masazus, bet ne tame esme).
Pati jau greitai bus kaip 5 metai gyvenu su vaikinu, tikrai isivaizduoju mus kartu atetityje, planuojame iteisinti musu santykius, tik kol kas neskubame del finansines padeties, nes noretusi ir vaiku, o jiems norime suteikti visa kas yra geriausia.
Jau apie 1,5 metu sapnuoju savo buvusiji, ir kas kart atsibudus jauciuosi tikrai negerai. Nors ne karto nesu isdavusi MB tuose sapnuose, bet tikrai nepatogiai jauciuosi pries ji. Realiai nemaciau savo EX jau daugiau nei kelis metus, jis siuo metu yra isvykes su savaja i uzsieni. As apie ji net negalvoju, neprisimenu, bet kai susapnuoju, tai po to kelias dienas vaiktau pati ne sava. Nenoriu pabust... Sianakt sapnavau kaip jis atvaziavo, o as jau istekejusi, su ziedu ant pirsto. Pamaciau ji stovinciu nugara i mane, priejau ir norejau apkabinti, o jis neleido, sakydamas "istekejai, nesulaukei manes, o as tik apie tave ir galvojau". Pradedu teisintis, po to ant jo pykstu, sakydama kad jis neturi teises man priestaraut ir t.t., kad nei as ji maciau nei girdejau kazka, jokiu uzuomenu neturejau jog jis gali apie mane galvot. Po to jis iseina, as pradedu jam rasyt zinutes, kad noriu ji pamatyti, pasikalbeti... Na ka galiu pasakyti, nesamones, bet tokie sapnai tikrai neduoda man ramybes. Gal ir jums buna panasiai? 4u.gif Tikrai noreciau daugiau nebesapnuot tokiu sapnu, jie veikia mano santykius, nors neilgam, bet vis tiek, nepatogiai jauciuosi pries MB, pries save, lyg pati save apgaudineciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 06 gruodžio 2011 - 14:29
QUOTE(Naktine @ 2003 09 18, 09:44)
Kartais susapnuoju tokius sapnus,po kurių  kelias dienas jaučiuosi pakylėta,tarsi prisilietus prie kažko aukštesnio.Dažniausiai tai būna susiję su meilės jausmu kitam žmogui.Toks įspūdis,lyg būtum prisilietus prie kito žmogaus sielos,išgyvenus tai,ką jis išgyvena ir suvokus,kad tą žmogų tikrai labai mylėjau,o gal dar ir tebemyliu.Tas polėkis išlieka kelias dienas,po to kasdienybė viską užgožia.Gyvenime taip buvo ne vieną kartą ir sapnuodavau tuos, dėl kurių kažkada labai kankinaus ir galbūt dėl to jie paliko gilų pėdsaką širdy.Atrodo,lyg ir pamiršti,negalvoji apie tai, ir še tau kad nori.Kas tai? Pasąmonės darbo išdava? Dar yra nuomonė,kad žmogus per miegus gyvena intensyvų dvasinį gyvenimą,susitinka su kitu žmonių dvasiomis ,bendrauja su jomis ir išgyvena tam tikrus jausmus.
 Tokius pamąstymus išprovokuoja labai didelis skirtumas tarp paprastų sapnų ir tų,kurie palieka labai daug,gilių,ir gana ilgai išliekančių emocijų.Kartais atrodo,kad jos daug gilesnės nei realiam gyvenime. Ir tokių sapnų net sapnais vadinti nesinorėtų,tai kaip savotiška vidinio gyvenimo dalis.
 Ar jums taip būna?

Kartais sapnai mane tikrai stebina ir net gasdina... Karta, kai dar buvau paaugle, dalyvavau tetos vestuvese.., o ten buves vaikinas prie manes nuolat kabinejosi.., biggrin.gif taip bjauriai jauciausi... O pora menesiu pries tai sapnavau savo vestuves.. jaunikio veido nemaciau, bet labai nesmagiai jauciausi tame sapne.. jausmas buvo toks pat, kaip ir patirtas tetos vestuvese.

Pries keleta menesiu numire mano prosenele.. po keleto savaiciu sapnavau ja gyva, nors realiai suvokiau, kad ji mirusi. Dar po savaites susapnavau mirstancia sese.. tai mane labai sukrete.. Net issigasti, kad ko nors tam zmogui is tikruju nenutiktu. O tie sapnai, regis reiske permainas.. Po keleto savaiciu pakeiciau darbo vieta, dienos ritma.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 07 04, 06:39)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Padekite man ,niekaip nerandu atsakymo,papasakosiu savo istorija jums.

2menesius karts nuo karto sapnavau ( tai ir anksciau buvo atsitike pora sykiu,mazai) ,o dabar sapnuoju kiekviena nakti jau dvi savaites!Tarkim nueinu 2h. miegoti atsikeliu 3h.,nesvarbu kada nueciau miegoti,bet visada po valandos atsibundu.Taigi sapnuoju,kad esu savo kambaryje,zinau ,kad reikia atsikelti,bet negaliu,mastau realiai,bandau judinti ranka,kojas,klykti bet neina,apart mastymo.Po valandos atplesiu akis...Tai panasu i letargo forma.Jau nebezinau ka daryti,bijosiu greitai miegoti.Gal kam yra taip buve?  verysad.gif

QUOTE(MantasV @ 2010 07 17, 10:46)
man ir tas pats yra. Aš labai dažnai taip sapnuoju, kartais net pradedu bijoti eit miegoti, kad vėl nepasikartotų tas pats....

Baigesi man tie sapnai kazkaip, bet vel neseniai susapnavau... Galvojau, kad susapnavau, bet kita nakti pabandziau palikti tyliai TV ir uzmigau, ir vel istrigau sapne, tik tamsa, po to kambarys mano, vel bandau judinti rankas, kojas, nieko... galvoju reikia uzsimerkt, nors esu uzsimerkusi, staiga tamsa ir girdziu garsa, o ten tv, bandau vel judintis, nieko, tada raminu save mintyse ir uzmigau, po val. atsikeliau blink.gif Idomiai... Reiskia tai ne sapnas, o kazkoks atsijungimas.. Ka manote? Net nezinau pas ka kreiptis... Nors tai buna tik kartais, bet vis tik idomu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RIDA @ 2004 02 29, 16:15)
Zinau daugumos sapnu ,, reiksmes'', bet gana atsainiai i tai ziuriu. Nors zinau moteriske, kuri susapnuoja ir jai tas pildosi...
Buna pranasingu sapnu ispejanciu apie gresianti pavoju... reikia moketi tuos signalus issifruoti...
o iskrites dantis sapnuoti - tikrai ne pasaulio pabaiga, tiesiog reikia buti atidesniai, nedaryti skubotu sprendimu.

Butent , taip sapnuoju ir as. Ka susapnuoju, lygiai taip ir issipildo. Suprantama ne kiekvienas sapnas. Du kartus susapnavau , kad netenku darbo, jo netekimo isvakarese. Netgi aplinkybes buvo tokios pacios. Ir dar daugiau painiu sapnu, kurie issipilde beveik visu 100 % ... Taip pat labai daznai skraidau sapne, kaip ir cia jau keletas merginu minejo... deja, nezinau ka tai reiskia, nes nuo zemes dar nepakilau smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 06, 19:54)
Bjaurius ir baisius dalykus paskutiniu metu sapnuoju  unsure.gif

1. Jūra ar didelis ežeras, vėjas, audra... mes kokie 3 žmonės ant nedidelio medinio plausto laikomės, iškrentam, laikomės už kraštų, užlipam ir t.t. Paskui  doh.gif  sapnas persikėlė į kažkieno vonią, tiksliau, dušo kabiną... bėga vanduo, o duše ant grindų guli krūvos š.... aš stoviu lyg ir duše, lyg ir šalia - nelabai atsimenu, lyg ir dar vienas žmogus ten stovi... bet veidų nemačiau jokių, tik šniokščiantis vanduo ir aš žiūriu vis į tuos š...  doh.gif

2. Vyko kažkoks vakarėlis ar renginys man nepažįstamam pastate, mano keturmetė su dar kažkokiais vaikais pabėgo iš ten, ilgai ir labai išsigandusi ieškojau... paskui pamačiau jos visas mėlynėm nusėtas kojytes ir labai bijojau, kad kažkas pamatys ir mane apkaltins, jog aš tai padariau... baisiausia, jog sapne aš žinojau, jog tikrai tai padariau aš  unsure.gif

Gal kas pakomentuosit.  g.gif

Galiu pakomentuoti tik viena detale. S... sapnuoti, tai tikrai nemalonumai. Kiek as kada sapnavau s... arba kirmeles, visada turejau rupesciu gyvenime.
Atsakyti
Manes sapnai niekaip neveikia. Labai retai sapnuoju, o jei ir susapnuoju tai buna kosmariski, bet tai neveikia, nes as Ju reiksmemis netikiu.
Atsakyti
Kai šviesų, gerą, gražų sapną sapnuoju, tai ir nubudus dar jaučiasi tos geros emocijos vos ne visą dieną ar net kelias... o jei kankina košmarai, tai norisi kuo greičiau juos pamiršti, bet nevisad išeina doh.gif o jei po to dar kas nemalonaus nutinka, tada pradedu tikėt sapnais...bet pastebėjau, kad mano sapnų reikšmės dažniausiai būna teigiamos, tas džiugina ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai sapnuose pastebiu paskutiniu dienu rupsecius, ispudzius, nuotaikas... tai tokie sapnai neveikia manes. bet va buna kartais, kad sapnuoji ryskiai, intensyviai... kazka nelabai suvokiamo.... va tada gan ilgai sapno "sleifas" lydi.. jei sapnas buvo kazkas nuostabaus - vaikstau pakyleta. taciau dazniausiai sitokie sapnai buna gana sukreciantys. Sudrebina mane visa iki pat pat.... tai ilgai svarstau - ka tai galetu reiksti? ka darau gyvenime ne taip? ka reikia keisti?.... na, priimu tai kaip mano organizmo signala, kad prieita kazkokia kritine riba. kad kazkur reikia pokyciu.
Atsakyti
Keletą metų iš eilės sapnuoju labai panašius sapnus. Nereguliariai, bet rankų pirštų tiems sapnams nebeužtenka suskaičiuoti.
Visada esu toje pačioje vietoje ( vieta man artima, joje būnu dažnai, man ten labai gera). Dažniausiai būnu su šeima, kartais viena, ar su geriausia drauge ir visada...mane kažkas persekioja, bando pakenkti, nužudyti ir t.t. unsure.gif
Tie sapnai mane tikrai neigiamai veikia unsure.gif
Atsakyti
Labai dažnai sapnuoju panašius ar netgi identiškus sapnus. Esmė ta pati, tik vieta ir aplinkybės skiriasi. Jau kuris laikas laužau galvą - ką tie sapnai galėtų reikšti g.gif Tačiau mano gyvenimo jie absoliučiai neveikia bigsmile.gif Susapnavau, pabudau, pamąsčiau ir pamiršau smile.gif Nors karts nuo karto laužau galvą - kokia čia velniava su tais mano sapnais wacko.gif
Atsakyti