kartais veikia sapnai, tik tas poveikis visada priklauso nuo paties sapno ar geras ar blogas jis buvo, bet šeip greit praeina. būna tik kad kai kurie sapnai labai ilgai išlieka atmintyj, o kitus labai greit pamirštu
QUOTE(juza @ 2011 11 08, 20:25)
Baisiausiai išvargina besitęsianti nemiga. O ir nuo jos neatsiejamas nerimo jausmas. Jokio poilsio.
Kažkaip košmarų kur kas paprasčiau išvengti, aplenkiant kriminalines naujienas ir siaubo filmus išbraukiant iš repertuaro.
Kažkaip košmarų kur kas paprasčiau išvengti, aplenkiant kriminalines naujienas ir siaubo filmus išbraukiant iš repertuaro.
Juza, kaip aš pritariu dėl nemigos. Mane ji vis periodiškai aplanko ir aš jos taaaip nemėgstu
Na o dėl sapnų nežinau. Aš niekada nežiūrėjau nei siaubo filmų, nei kriminalus skaitau. Bet būna tokių dienų, kur tikrai kokią savaitę vien košmarai ir sapnuojasi. Bet tai visada sutampa su tokiu metu, kai mintys būna dėl ko nors neramios, yra daugiau nerimo ir baimių.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 08, 21:55)
Juza, kaip aš pritariu dėl nemigos. Mane ji vis periodiškai aplanko ir aš jos taaaip nemėgstu
Na, man tai nemiga ateina kai reikia apsispręsti priimti sprendimą, ir kol galutinai neapsisprendžiu bei su savim neišsiaiškinu, tol ir nemiegu. Kai tik nusiraminu, nes susidedu visus taškus ant "i" vėl atgaunu poilsį per miegą.
QUOTE(juza @ 2011 11 08, 22:51)
Na, man tai nemiga ateina kai reikia apsispręsti priimti sprendimą, ir kol galutinai neapsisprendžiu bei su savim neišsiaiškinu, tol ir nemiegu. Kai tik nusiraminu, nes susidedu visus taškus ant "i" vėl atgaunu poilsį per miegą.
O aš savo nemigos priežasčių iki galo niekaip neišsiaiškinu. Blogai užmiegu nuo pat vaikystės, kiek save prisimenu
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 09, 00:28)
Taip, nemiga su nerimu susijusi. Kai reikia kažką svarbaus nuspręsti, kai kažkas svarbaus laukia, kai bijai, kad kažkas įvyks...
Na, kartais ir dėl malonių priežasčių - įsimylėjus.
Na, kartais ir dėl malonių priežasčių - įsimylėjus.
Pritariu, bet įsimylėjus ir nemiga taip netrukdo
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 09, 02:49)
Man tai trukdo..... nes ryte pasidaro dar sunkiau atsikelt, apdujus pusdienį jaučiuosi
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 09, 11:28)
Man tai trukdo..... nes ryte pasidaro dar sunkiau atsikelt, apdujus pusdienį jaučiuosi 
Na, gal mes skirtingai tai įsivaizduojame, bet man įsimylėjus visada būdavo dar sunkiau užmigti, nors tuo metu mintys galvoja net labai malonios. Ir, nepaisant sunkumų užmiegant, miegas saldus ir sapnai gražūs. O ir dėl šios priežasties nemiga man ilgiau kaip savaitę nėra trukusi, tai va nesiskundžiu
Pastariasiais metais sapnuoju tik labai gražius, įdomius sapnus. Netgi realus gyvenimas atrodo toks nuobodus lyginant su jais, kad norėčiau gyvent savo sapnuose... Košmarų jau daug metų nesapnuoju, tai yra, baisiausias sapnuojamas košmaras pastaruoju metu gal būtų nulūžęs nagas
Nemiga irgi nesiskundžiu, norėčiau, kad užtektų mažiau miego. O šiaip, mąstau kaip padaryt savo gyvenimą tokį, kaip būna sapnuose...
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 09, 02:49)
Aha, tuomet gali nei valgyt, nei miegot ir vistiek pilna energijos... O gal čia ne nuo įsimylėjimo, bet nuo amžiaus ypatumu labiau priklauso
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 09, 00:28)
Taip, nemiga su nerimu susijusi. Kai reikia kažką svarbaus nuspręsti, kai kažkas svarbaus laukia, kai bijai, kad kažkas įvyks...
O šiaip tai... buvo šiame forume vienas aukso vertės patarima-pratimas. Va, už tai tai man derėtų nebūt kiaule ir jį parašiusiam žmogui padėkot...
QUOTE(juza @ 2011 11 09, 19:53)
Aha, tuomet gali nei valgyt, nei miegot ir vistiek pilna energijos... O gal čia ne nuo įsimylėjimo, bet nuo amžiaus ypatumu labiau priklauso
Papildyta:
O šiaip tai... už vieną patarimą turėčiau jį parašiusiam žmogui padėkot...
Papildyta:
O šiaip tai... už vieną patarimą turėčiau jį parašiusiam žmogui padėkot...
Juza, o gal galit juo su mumis pasidalinti?