Aš sapnuoju beveik kiekvieną naktį ir ne po vieną sapną. Greičiausiai todėl, kad nelabai giliai miegu. Košmarus retai, dažniausiai šiaip tokius įdomius sapnus, kuriuos būtų galima pavadinti fantastiniais nuotykių filmais
Aš savaitę laiko kasnakt sapnuoju vieną žmogų (su kuriuo bendraujame minimaliai), jog pradedame daug daug bendrauti, prisipažįstam vienas kitam meilėje
Pasižiūriu sapnininke - reiškia liūdesį
Pats paskutinis, bet juokingiausias sapnas buvo toks (nors sapne nebuvo visiškai juokinga, o buvau visa persigandusi), kad su tėvais, broliu ir vyru vaikščiojom prie kažkokių kalnų. Einant pieva buvo labai labai karšta - tikra vasara. Einant takeliu priėjome kalnus. Staigiai paliko šalta, pilna sniego visur - tikra gili žiema, prisėdome ant suoliuko ir staiga pradėjo niauktis ir lyti lyg iš kibiro. Perkūnija stipriai trankėsi. Pažiūrėjus į dangų (brolis parodė) matėsi keisti lyg ir diskai (suprask ateiviai) ir pradėjo į žemę trankytis žaibai (čia jau prasideda fantastika) ir iš jos pakyla (visai kaip per "pasaulio karus") TRANSFORMERIAI (
) ir pradeda šaudyti į žmones su kažkokiais lazeriais (vėl "pasaulių karai"). Mes su šeima greit bėgam į mišką (kuris iš kažkur stebuklingai išnyra šalimais), bet pakeliui pamatome palapinę, greit į ją lendame, o joje buvo kažkokia porelė, kuri tik ką pakilo iš miego ir nesuprato kas darosi. Mes jiem liepiam tylėti ir staiga pasirodo vienas tranformeris, kuris apverčia palapinę ir klausia ar kas palapinėj yra (?!), o ta panelė ir sako NE ("tikra blondinė" dar pagalvoju)
Transformeris suklūsta, pradeda traukti palapinės užtrauktuką, bet staiga kažką išgirdęs nueina... Tada ir pabudau
Tikras fantastinis filmas

Merdžinos, gal kas žino, ką reiškia nuolat sapnuoti savo buvusį vaikiną? Nors mes jau seniai nebe kartu, esam likę draugais, aš turiu šeimą, sūnų ir aš jokių jausmų tam savo ex nepuoselėju. O sapnuose mes visada esame kaip pora. Niekur nerandu reikšmės....
Bjaurius ir baisius dalykus paskutiniu metu sapnuoju
1. Jūra ar didelis ežeras, vėjas, audra... mes kokie 3 žmonės ant nedidelio medinio plausto laikomės, iškrentam, laikomės už kraštų, užlipam ir t.t. Paskui
sapnas persikėlė į kažkieno vonią, tiksliau, dušo kabiną... bėga vanduo, o duše ant grindų guli krūvos š.... aš stoviu lyg ir duše, lyg ir šalia - nelabai atsimenu, lyg ir dar vienas žmogus ten stovi... bet veidų nemačiau jokių, tik šniokščiantis vanduo ir aš žiūriu vis į tuos š...
2. Vyko kažkoks vakarėlis ar renginys man nepažįstamam pastate, mano keturmetė su dar kažkokiais vaikais pabėgo iš ten, ilgai ir labai išsigandusi ieškojau... paskui pamačiau jos visas mėlynėm nusėtas kojytes ir labai bijojau, kad kažkas pamatys ir mane apkaltins, jog aš tai padariau... baisiausia, jog sapne aš žinojau, jog tikrai tai padariau aš
Gal kas pakomentuosit.
1. Jūra ar didelis ežeras, vėjas, audra... mes kokie 3 žmonės ant nedidelio medinio plausto laikomės, iškrentam, laikomės už kraštų, užlipam ir t.t. Paskui
2. Vyko kažkoks vakarėlis ar renginys man nepažįstamam pastate, mano keturmetė su dar kažkokiais vaikais pabėgo iš ten, ilgai ir labai išsigandusi ieškojau... paskui pamačiau jos visas mėlynėm nusėtas kojytes ir labai bijojau, kad kažkas pamatys ir mane apkaltins, jog aš tai padariau... baisiausia, jog sapne aš žinojau, jog tikrai tai padariau aš
Gal kas pakomentuosit.
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 06, 19:54)
Bjaurius ir baisius dalykus paskutiniu metu sapnuoju
sapnas persikėlė į kažkieno vonią, tiksliau, dušo kabiną... bėga vanduo, o duše ant grindų guli krūvos š.... aš stoviu lyg ir duše, lyg ir šalia - nelabai atsimenu, lyg ir dar vienas žmogus ten stovi... bet veidų nemačiau jokių, tik šniokščiantis vanduo ir aš žiūriu vis į tuos š...
Gal kas pakomentuosit.
Gal kas pakomentuosit.
Š.... tai pinigai
QUOTE(Laureanza @ 2011 11 08, 17:09)
Jau išsiaiškinau. Bet įdomu tai, kad visos kitos (minimum kokios penkios) detalės sapne reiškia skurdą, ligas, nuosmukį.
o as bet ka besapnuociau-visada prabundu labai pavargus,nors stengiuosi miegoti bent 9 valandas,mane visokie sapnai isvargina,kartais atrodo kad kalnus verciau visa nakti...
QUOTE(Rokiškio sūris @ 2011 11 08, 15:29)
Košmarai dažniausiai išvargina, malonūs sapnai nuteikia gerai ir jautiesi pasiilsėjęs.
Baisiausiai išvargina besitęsianti nemiga. O ir nuo jos neatsiejamas nerimo jausmas. Jokio poilsio.
Kažkaip košmarų kur kas paprasčiau išvengti, aplenkiant kriminalines naujienas ir siaubo filmus išbraukiant iš repertuaro.