Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

QUOTE(Dusele @ 2008 07 26, 16:31)
is naturaliu priemoniu nuo prakaitavimo - azuolo zieves voneles smile.gif

voneles geriausias vaistas pedoms smile.gif
Atsakyti
Deo kontrol thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
netyčia visai to deo kontrol maximoj vakar aptikau bigsmile.gif tai nusipirkau, reiks pabandyt - gal ir man padės g.gif
dėl to prakaitavimo tai aš suprantu, kad negali neprakaituot nei kojos, nei pažastys ar panašiai..bet man tai jau neprotingai prakaituoja ten doh.gif reik kažką daryt
Atsakyti
QUOTE(evkau @ 2009 05 07, 19:42)
voneles geriausias vaistas pedoms smile.gif

o kokias voneles pasiulytumete? mirksiukas.gif
Atsakyti
O ta Teimurovo pasta turi koki kvapa?
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 08, 13:13)
o kokias voneles pasiulytumete? mirksiukas.gif

man atrodo toki lyg metu kvapa turi smile.gif siandien nupirkau,isbandysim ax.gif pirkau kauno urmo bazeje,mokejau 8 lt ax.gif jeigu bus veiksminga tai nuostabuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 05 09, 17:39)
O ta Teimurovo pasta turi koki kvapa?

kaip ir neturi. pavadinciau visa tai "riebi kreida"
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2009 05 09, 21:56)
kaip ir neturi. pavadinciau visa tai "riebi kreida"

nusipirkau sian as ja urme,bandysim vakare ax.gif beje mokejau 7lt
Atsakyti
Yra botulino injekcija Dysport, nuo prakaitavimo, tik nezinau ar koju prakaitavimui tinka, bet siaip sako kad gydo prakaitavima gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wikke @ 2009 05 19, 17:25)
Yra botulino injekcija Dysport, nuo prakaitavimo, tik nezinau ar koju prakaitavimui tinka, bet siaip sako kad gydo prakaitavima gerai rolleyes.gif

Sakyciau negydo,o stabdo g.gif po pusmecio vel prakaitavimas atsiranda
Atsakyti
na nusipirkau ir as vakar isgirta DEO KONTROL tai abu su mb vakar issitepem ziuresim koks poveikis, bet siaip tai idomiai taip net keista kojos sausos kazkokios, cia tik pirmi ispudziai kolkas biggrin.gif matysim kaip toliau bus, tikiuosi neissauses oda visiskai kaip cia kazkam nutiko... g.gif
Atsakyti
Bandziau ir as sita daikciuka DEO KONTROL . VIsai nieko , bet reik labai atsargiai nes padauginus lupasi skura. blush2.gif Va kaip man nutiko schmoll.gif
Atsakyti