is naturaliu priemoniu nuo prakaitavimo - azuolo zieves voneles

rekomenduoju išbandyt ir šitą, gal patiks
aš karts nuo karto panaudoju esant reikalui, nusiskundimų neturiu

jei kam aktualu, kur Kaune rasti Teimurovo pastos - Savanoriu ir Ozeskienes gatviu sankryzoj yra tokia mazute maisto papildu parduotuvele, pries sviesoforo, kur pereja i laisves aleja. salia berods yra parduotuve 'Euro' (ar kaip jos vadinasi, kur visos prekes po eura...), Ajax, dar kazkas... kaina 5 Lt. informacija patikrinta - pirkom pries pora savaiciu

Naudoju kremuka deo-kontrol ir tikrai padeda. Dirbu daug valandu per diena ant koju su sintetines juodom kojnytem tai didele problema man koju prakaitavimas ir kvapas, su situ kremuku matau pazanga

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 07 27, 15:53)
Naudoju kremuka deo-kontrol ir tikrai padeda. Dirbu daug valandu per diena ant koju su sintetines juodom kojnytem tai didele problema man koju prakaitavimas ir kvapas, su situ kremuku matau pazanga 

o kur ji perkat?

QUOTE(emmute @ 2008 07 27, 11:21)
rekomenduoju išbandyt ir šitą, gal patiks

naudoju, tikrai neblogas

superinis daiktas nuo kojų prakaitavimo yra boro milteliai

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 07 27, 15:53)

Atsijemu savo zodzius

Salia visu tu kremu dar nepamirskit, kad ir naturaliu medziagu apavas nekelia prakaitavimo, tad nesiokit ne sintetines kojines, kam yra problemos su koju prakaitavimu, batai is grynos odos irgi gerai.Namie, basomis - kad atsigautu oda, ir saltas dusas pedoms.Padejo...dabar ir jokiu kremu nebereikia.
Man irgi pradejo prakaituot, jau nebezinau, ar cia batai kalti, ar gal daugiau vandens gert pradejau, ar kokio velnio
Gal kas bandet daryti azuolo zieves voneles? Girdejau, padeda
Reikia man i vaistine uzsukt, pabandyt

Gal kas bandet daryti azuolo zieves voneles? Girdejau, padeda

QUOTE(davile @ 2008 07 14, 19:22)
kam reikia sitokius pinigus mest i bala
TEIMUROVO PASTA tikrai padeda. pati isbandziau
jos vaistinese nebuna, nes rusu kosmetika neileidziama i LT
bet galima rast pas bobutes, kurios rusiska kosmetika pardavineja, ar turgeliuose. Ir tikrai kainuos nedaug - apie 10 lt
pati dabar ieskau kur kaune galima rast, nes savo is seniai seniai pirkta, jau baigiau

pati dabar ieskau kur kaune galima rast, nes savo is seniai seniai pirkta, jau baigiau

apie TEIMUROVO pasta ir as girdejau, sake efektas 100%, negaletum net patiket kai uz tokia kaina