Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

is naturaliu priemoniu nuo prakaitavimo - azuolo zieves voneles smile.gif
Atsakyti
rekomenduoju išbandyt ir šitą, gal patiks 4u.gif
aš karts nuo karto panaudoju esant reikalui, nusiskundimų neturiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
jei kam aktualu, kur Kaune rasti Teimurovo pastos - Savanoriu ir Ozeskienes gatviu sankryzoj yra tokia mazute maisto papildu parduotuvele, pries sviesoforo, kur pereja i laisves aleja. salia berods yra parduotuve 'Euro' (ar kaip jos vadinasi, kur visos prekes po eura...), Ajax, dar kazkas... kaina 5 Lt. informacija patikrinta - pirkom pries pora savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju kremuka deo-kontrol ir tikrai padeda. Dirbu daug valandu per diena ant koju su sintetines juodom kojnytem tai didele problema man koju prakaitavimas ir kvapas, su situ kremuku matau pazanga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 07 27, 15:53)
Naudoju kremuka deo-kontrol ir tikrai padeda. Dirbu daug valandu per diena ant koju su sintetines juodom kojnytem tai didele problema man koju prakaitavimas ir kvapas, su situ kremuku matau pazanga smile.gif

o kur ji perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 07 27, 11:21)
rekomenduoju išbandyt ir šitą, gal patiks 4u.gif
aš karts nuo karto panaudoju esant reikalui, nusiskundimų neturiu ax.gif
user posted image

naudoju, tikrai neblogas mirksiukas.gif good.gif
Atsakyti
superinis daiktas nuo kojų prakaitavimo yra boro milteliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 07 27, 15:53)

Atsijemu savo zodzius doh.gif Sitas kremas man issausino kojas taip kad oda net luposi doh.gif
Atsakyti
Salia visu tu kremu dar nepamirskit, kad ir naturaliu medziagu apavas nekelia prakaitavimo, tad nesiokit ne sintetines kojines, kam yra problemos su koju prakaitavimu, batai is grynos odos irgi gerai.Namie, basomis - kad atsigautu oda, ir saltas dusas pedoms.Padejo...dabar ir jokiu kremu nebereikia.
Atsakyti
Man irgi pradejo prakaituot, jau nebezinau, ar cia batai kalti, ar gal daugiau vandens gert pradejau, ar kokio velnio schmoll.gif
Gal kas bandet daryti azuolo zieves voneles? Girdejau, padeda g.gif Reikia man i vaistine uzsukt, pabandyt
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 07 14, 19:22)
kam reikia sitokius pinigus mest i bala g.gif  TEIMUROVO PASTA  tikrai padeda. pati isbandziau thumbup.gif  jos vaistinese nebuna, nes rusu kosmetika neileidziama i LT doh.gif  bet galima rast pas bobutes, kurios rusiska kosmetika pardavineja, ar turgeliuose. Ir tikrai kainuos nedaug - apie 10 lt mirksiukas.gif

pati dabar ieskau kur kaune galima rast, nes savo is seniai seniai pirkta, jau baigiau smile.gif

apie TEIMUROVO pasta ir as girdejau, sake efektas 100%, negaletum net patiket kai uz tokia kaina smile.gif tik kad ta pasta antiakvariatas, tik pas senu bobuciu rast galim biggrin.gif zinau kad naudot saikingai reikia ir nepersistengt. tik nepamenu kaip -jei reikes galesiu paklaust 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 30 gruodžio 2008 - 22:29
aš kaip tik sintetikos užsidedu - prakaituoja. atai ne natūralios odos - prakaitas jaučiasi. čia kaip kam
Atsakyti