Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

QUOTE(Stichija @ 2005 04 11, 09:08)
Oij, panos, koks ačiuūūūūūūūūūūūūūūsmile.gif
Jau nuo penktadienio užsipirkau ir mozojuosi smile.gif
O jinai turi būti tokia balta, kaip dantų pasta??? O tai visos kojos kaip miltuotos smile.gif))
Užtat mano diedas ir atsisakė ja mozotis..... cry.gif

Jo taip ir turi būti. Per naktį šiek tiek apibyra. smile.gif
Atsakyti
Kalvarijų turguje visada rasi.
Atsakyti
Vilniuje "Gulbės" vaistinėj netoli Aušros vartų tuos vaistus gamina.

O kad diedas nesitepa, tai pats durnas. Galės ir toliau smirdėt kaip šeškas. Kiek ten jos tereikia, kiekvieną vakarą grįžus iš darbo nusiplaut kojas ir pasimozot. Ryte nebelieka to baltumo
Atsakyti
Oij panos - aš kaifuoju......Per 4 dienas dingo ta prakeikta smarvė!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dabar galiu drąsiai išiauti kojas kad ir iš kedų - ir jokio kvapelio.
O diedas mano, tai aišku kad idiotas cry.gif : cry.gif cry.gif
Užtat Smurka - kokia aš tau dėkinga už Teimurovo pastą .......smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 12, 09:11)
Vilniuje "Gulbės" vaistinėj netoli Aušros vartų tuos vaistus gamina.

O kad diedas nesitepa, tai pats durnas. Galės ir toliau smirdėt kaip šeškas. Kiek ten jos tereikia, kiekvieną vakarą grįžus iš darbo nusiplaut kojas ir pasimozot. Ryte nebelieka to baltumo

O kur ta "Gulbė" dingo unsure.gif , jos jau senokai buvusioje vietoje nebėra. rolleyes.gif Yra dar viena labai gera priemonė nuo prakaitavimo - ąžuolo žievių vonelės ir vokiška priemonė "Baktolan" jinai panaikina blogą kvapą ir apsaugo nuo grybelio, bet kojos šiek tiek prakaituoja... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
O man dar viena mintis neduoda ramybės.....smile.gif
O gal kuri žinot kokį tepalą ar purškalą į batus, kad neutralizuotų prakaito kvapą, likusį nuo pernai...kol Teimurovo pastos neneudojau...smile.gif
Aišku, visokių dezikų esu bandžiusi, bet kad būtų veiksmingas ir iš batų tą bjaurų dvoką neutralizuotų, kaip kad jie visi skelbiasi - tai taip ir nepavyko sad.gif
Gal kuri žinot kokią priemonę?
Atsakyti
Nu va, paskaičiau savo brangiąjam jūsų atsiliepimus, tai ir pats susidomėjo ta Teimurovo pasta. Pirkom vakar Kalvarijų turguje, ten kur baltarusiai prekiauja viskuo, tai radau prie visokių kremų ir maisto papildų. Kainavo 5 Lt, Maskvos gamybos. Ir instrukcijoje parašyta, kad tepti 3-4 kartus tiktai, kaip jau kažkas rašė. Nu, patepė maniškis savo aromatines pėdutes vakar, lauksiu vakare pareinant be kvapo... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas zinot kur Klaipedoj sito stebuklo gaut,nes jau verkt norisi cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 04 18, 11:31)

Kol gausi kur nors stebuklingą pastą, nusipirk mano rekomenduotą "Baktolan" : labai veikli priemonė, kvapas dingsta po pirmo panaudojimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 04 18, 11:31)

gal sužinojai, kur pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 04 22, 22:38)
gal sužinojai, kur pirkt?  4u.gif

aha nupirkau siandien turguj prie egles (mes taip vadinam) is vyro kur prekiauja rusiskais vaistais kainavo 4Lt
Atsakyti
Ką naudoti kad sumažinti kojų prakaitavimą? Gal kas turi šią problemą ir galėtų patarti ką daryti/
Atsakyti