Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

QUOTE(Anandita @ 2006 02 17, 23:47)
Su teimurovo pasta galima tepti ir pažastis, nes taip parašyta ir naudojimosi instrukcijoje ax.gif  bet ot liuks tepaliukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na tada reiks tepti, nes jau uzkiniso juodai
Atsakyti
O mes visas prakaito problemytes sprendžiam su mineraliniu akmenuku, nežinau kaip tiksliai vadinasi, žodžiu, tas, kur reikia sušlapinti vandeniu ir tepti thumbup.gif , naudoju ir pažastim ir kojom, ir vyras taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 18, 14:25)
O mes visas prakaito problemytes sprendžiam su mineraliniu akmenuku, nežinau kaip tiksliai vadinasi, žodžiu, tas, kur reikia sušlapinti vandeniu ir tepti  thumbup.gif , naudoju ir pažastim ir kojom, ir vyras taip pat smile.gif

as ir apie ta akmenuka esu girdejus geru atsiliepimu, bet pati jo nesu bandziusi
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 18, 13:25)
O mes visas prakaito problemytes sprendžiam su mineraliniu akmenuku, nežinau kaip tiksliai vadinasi, žodžiu, tas, kur reikia sušlapinti vandeniu ir tepti  thumbup.gif , naudoju ir pažastim ir kojom, ir vyras taip pat smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi naudoju tą akmenuką. lietuviškose vaistinėse jis vadinasi "TAHAI", parduodamas tokiuose ružavuose cilindriukuose arba maišelyje mažesnis gabalėlis, tačiau pastaruoju metu atradau parduotuvėse THOMAS PHILIPS tą patį per pusę pigesnį, tik ten jis kitaip įpakuotas - žalios spalvos cilindriuke.
Kažkada gydytojos teiravausi kaip reguliuoti tą prakaiavimą, išrašė kažkokio tepalo su šlapalu, bet kai aš jai pasakiau, kad iki šiol tik tas akmenukas padoriai padėjo, tai išgirdau atsakymą "jei atradot kas padėjo tai ir naudokit", atseit ką čia man galvą kvaršini lotuliukas.gif
dar prisimenu neblogai veikia tokie milteliai į batus beriami, lyg BOROZIN vadinasi, tačiau šiuo metu esu prie akmenėlio sustojusi
Atsakyti
O aš nuo kojų smarvės galėčiau rekomenduoti rusišką kremuką DEO kontrol (žalias indelis). Kiek skaičiau tai jos sudėty irgi yra cinko, tai matyt sudėtis panaši kaip ir tos pastos g.gif tepti reikia vieną kartą per savaitę.. Bet padeda ir baisiai ilgam užtenka biggrin.gif jokio kojų kvapo nelieka ax.gif O pirkau vilkpėdėj atrodo už 5-6 lt. Kai kuriose vaistinėse būna
Atsakyti

Jei jau prakalbot apie cinką, tai yra paprasčiausias cinko tepalas. Gal 2Lt kainuoja. Galima naudoti ir pažastim, ir kojom.
Nuo nemalonaus kojų kvapo kažkada gydžiausi šalto vandens procedūrom, t.y. kiekvieną vakarą, nusipraususi dušu, kojas perliedavau šaltu vandeniu - šiek tiek mažina prakaitavimą ir grūdina. Ir jau kokius 6-7 metus kasdien kojas tepuosi kokiu nors dezodoruojančiu kojų kremu (dabar Margaritos). Be abejo, stengiuosi nešioti natūralaus pluošto kojinytes bei odinius batus. Aišku, tas ne visada įmanoma, be to, kartais tenka ir pėdkelnes apsiauti, o tada tai fea schmoll.gif Turiu tokius batelius, kuriuos jau buvo baisu apsiauti, nes tik išsiavus pati svaigdavau nuo smarvės. Neapsikentusi nusipirkau Scholl firmos padukus į batus su aktyvuota anglimi (jie juodos spalvos). Ir ką gi - nuo tada mano bateliai nebeskleidžia jokių kvapų. Pirkau tuos padukus pernai ir ne Lietuvoj, bet jau turėtų būti ir čia, nes ir kitokių padukų jau privežė 4u.gif

Atsakyti
thumbup.gif
turejau tokia beda, kvapas atsirasdavo is niekur,
padejo TEIMUROVO pasta
o isbsndziau simtus kremu ir deo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 19 kovo 2006 - 18:00
QUOTE(Amazing @ 2006 02 02, 23:25)
ieškau tos TEIMUROVO pastos kaip išsigelbejimo,deja,kol kas niekur jos neradau,o kvapas iš kojų verčia,nebeįmanoma,jau net pats vyras pajuto doh.gif
Sakot,kad ieškoti reikia kalvarijų turguj pas baltarusius - bet kaip gi man tuos baltarusius atpažint,juk jiems ant kaktos tautybė neparašyta biggrin.gif ???negi klausi -ei,tamsta gal baltarusas? drinks_cheers.gif Gal kas pasufleruotumėt,kur tiksliai tą pastą rasti,jau kaina nesvarbu,sumokėčiau ir 10 lt,kad tik gelbėtų.

Sveikutės,
Aš Teimurovo pastą perku Odos ir venerinių ligų centro vaistinėje, Kauno g. Vilniuje. Ten jis kainuoja apie 7 litus. Man tai jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir mano brangiausiam labai padėjo.
Atsakyti
aš pirkau tą pastą Justiniškių turgelyje, tiesiog tarp prekystalių pamačiau bobulytę, kuri visokiais kremukais prekiauja a'la rusiškais ir paklausiau. Tai ištraukė tą pastą iš po prekystalio, visgi vaistas, negali atvirai prekiauti tongue.gif
Atsakyti
faina, kad jums teimurovo pasta padeda. as prasimozojau ja gana ilgai. visa savaite vakarais tepdavau, tada pertrauka truputi ir vel savaite. padedavo pirmomis pora dienu. po to vel nieko. nors mama ir tetis ir dede, kuris mums ir parvezdavo, tai labai patenkinti, jiems tai labai gerai suveikdavo. puse gimines naudoja ir giria baisiausiai. o man nieko

tai as po ilgu ieskojimu atradau driclor, tai dabar jau irgi laiminga, tik kad jis gerokai brangesnis, nei sita pasta. bet vertas kiekvieno cento:) naudoju ir pazastim ir kojom, ir rankom, nes ir tos nerealiai prakaituodavo. tik tiek kad to driclor lietuvoj nepardavineja, ji galima nuspirk per zmones, kurie is anglijos veza arba aisku jei patys vaziuojat. nes cia perpardavineja tai gerokai brangiau.
Atsakyti
man Teimurovo pasta super suveikė, jau pusė metų, kaip viskas kvepia. Ačiū merginos, už patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 26 spalio 2006 - 21:21
pasidalinkime patirtimi... mirksiukas.gif
Atsakyti