Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

QUOTE(vanessa @ 2005 04 24, 15:40)
Ką naudoti kad sumažinti kojų prakaitavimą? Gal kas turi šią problemą ir galėtų patarti ką daryti/

is pradziu pasinaudoti paieska, nes temu apie koju prieziura tikrai yra ban.gif
Atsakyti
Galima pasiskaityti ir čia:
http://www.supermama...showtopic=12499 smile.gif
Atsakyti
LABAI GERAS VAISTAS NUO KOJU PRAKAITAVIMO - KLOTRIMAZOLIS. KAINA 6LT 24CT. TEPTI 10 DIENU BE PERTRAUKU! IR PO TEPIMO UZSIMAUTI SVARIAS KOJINES. PABANDYKIT - NESIGAILESIT. SKYSTIS NEI MOZOJA NEI TURI KVAPO. PATIRTIS IS PRIVATAUS DERMATOLOGO KABINETO.
Atsakyti
Na įsigijom ir mes tą "teimurovo pastą" tik deje jokios instrukcijos prie tokremo nebuvo. Kaip ją tiksliai naudoti, kokia jos sudėtis. Viena draugė sakė, mat jos vyras furistas, kad šiame kreme yra lyg ir kažkokios medžiagos, lyg ir cinko, kas per dažnas naudojimas kenkia žmogaus kažkuriems organams, tad ir bijau iek tiek dienui siūlyti, na bet kelis vakarus patepsim, gal nenumirs. Ale nors nesmirdės.

Gal kas plačiau žinot apie šią pastą? Nemoku rusišku internetu naudotis.
Atsakyti
Reikia tepti vakare švariai nuplautas kojas kelis vakarus, padeda l.gerai.
Atsakyti
Man tai nė velnio nepadėjo ta Teimurovo pasta, nors tepliojausi kokią savaitę ir nakčiai, ir dieną prieš apsimaudamas kojines.

Beje, jei kam įdomu, tai Kaune yra Urmo bazėje tokioje mažoje krautuvėlėje tarp rytų ir vakarų rampų. Ten šiaip jau mėsa, bet yra nedidelis skyrius su visokiais tepalais. Šalia yra sporto prekių parduotuvė. Tiksliai neatsimenu, kaip vadinasi.
Atsakyti
ieškau tos TEIMUROVO pastos kaip išsigelbejimo,deja,kol kas niekur jos neradau,o kvapas iš kojų verčia,nebeįmanoma,jau net pats vyras pajuto doh.gif
Sakot,kad ieškoti reikia kalvarijų turguj pas baltarusius - bet kaip gi man tuos baltarusius atpažint,juk jiems ant kaktos tautybė neparašyta biggrin.gif ???negi klausi -ei,tamsta gal baltarusas? drinks_cheers.gif Gal kas pasufleruotumėt,kur tiksliai tą pastą rasti,jau kaina nesvarbu,sumokėčiau ir 10 lt,kad tik gelbėtų.
Atsakyti
O niekas nebandėte tą teimurovo pasta pažastų tepti,nes jau užkniso tos šlapios pažastys juodai
Atsakyti
Vilnietės tai gali nueiti į vaistines, kuriose gaminami vaistai. Mano diedas tą pastą pirko "Gulbės" vaistinėj pire Aušros vartų
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2006 02 02, 23:25)
ieškau tos TEIMUROVO pastos kaip išsigelbejimo,deja,kol kas niekur jos neradau,o kvapas iš kojų verčia,nebeįmanoma,jau net pats vyras pajuto doh.gif
Sakot,kad ieškoti reikia kalvarijų turguj pas baltarusius - bet kaip gi man tuos baltarusius atpažint,juk jiems ant kaktos tautybė neparašyta biggrin.gif ???negi klausi -ei,tamsta gal baltarusas? drinks_cheers.gif Gal kas pasufleruotumėt,kur tiksliai tą pastą rasti,jau kaina nesvarbu,sumokėčiau ir 10 lt,kad tik gelbėtų.

Taigi ten nesunku rasti: tarp visokių vaisių ir daržovių eilių, turgaus vidury, viena eilė abipus apsėsta moteryčių ir bobulyčių, prekiaujančių apatiniais rūbais, šampūnais, odekolonu, vaistais, tepalais... Nereikia klausti, ar baltarusis, užtenka paklausti, ar teimurovo pastos turi.
Aš tai atsidžiaugti negaliu: po pirmojo tepliojimo vyro kojos nesmirdėjo 2 mėnesius, po antrojo - jau kokius 4, va vėl pradeda kvapą skleisti, savaitgalį varysiu baltarusių ieškot... biggrin.gif
Atsakyti
gamybos vaistinese paprasykite spirituoto skyscio nuo koju grybelio - thumbup.gif
Atsakyti
Su teimurovo pasta galima tepti ir pažastis, nes taip parašyta ir naudojimosi instrukcijoje ax.gif bet ot liuks tepaliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti