mano sūnus ši daržiuką lanko jau antrus metus esu tikrai labai patenkinta tiek aukletoja tiek auklyte tiek darželio direktore kuri atrodo tikrai malonus sažiningas žmogus, bet teko vasarą palankyt grupe "kiškučiai"kaip nuomone truputi pasikeite ten nepatiko viskas, aukletojos atrodo išvis psihiškai nestabilio grupei visa laiką haosas , ant vaiku rekiama, jei vaikas vasara pargriudavo ir keliuka nubrozdindavo auklė sake niu tik nepradek čia žliumbt nemanik kad kas tavę čia puls gailetis

eik pasedek ramiai

arba girdejau jas sakkant vaje kiek čia tu givačiuku daug tik ir lenda iš visu kampu šlikštines

ti po savaites mano vaikas jau atostogavo iki rugsejo namuose, nes nuvedus visada galvojau kad jam ko nenutiktu.ar dar kas nors....ir tai nebuvo vienos mano nuomone visos mamos kuriu vaikai šia grupe lanke per vasarą susidare apie šia grupe tokia pat nuomone, ai prisiminiau pirmą dieną kai atvedem vaikus i grupe auklė net neišejo susipažint su vaikais tai su keliom mamos ejom jos jieškot, ir pasakem kad va čia naujokai tokiais ir tokiais vardai, mano vaikas serga astmą visada naujai auklei turiu paaiškint ką r kaip daryt jei užeitu priepuolis ir kaip naudot vaistukus( juos visada nešioja su savim) ji net nesutiko pažiuret sako tai gerai....žodžiu jei ka ir girdejau negero tai tik apie šia grupe kitos aukletojos atrodo tikrai labai fainos
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень