Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

ir mane užpuolė ta bjaurybė verysad.gif man sloga labai greitai negydoma į sinusitą komplikuojas, tai dabar baisu be galo, nes vaistų jokių praktiškai vartoti negalima blink.gif nestuke.gif Šiaip jau man labai gerai padėdavo nuo peršalimo vaistai OSCILOCOCCINUM, jie homeopatiniai. vaistinėj sakė kad galima nėščiosioms juos vartoti. bet vaistų anotacijoj apie tai išvis nieko nerašo, tai baisu ir juos vartoti unsure.gif na bet aš vistiek juos po truputį geriu..
Kai vaistų jokių nebūna po ranka, dar pagelbsti nosies plovimas su valgomos druskos tirpalu. bet jau procedūra tai nerealiai man šlykti, vos ne iki vėmimo..
Atsakyti
as tai visokias pirmiausia liaudiskom priemonemis stengiausi gyditis doh.gif , juros vandens purskikli naudojau physiomer, man kazkaip juros vandenukas tikrai padedavo rolleyes.gif
Atsakyti
Sloga- mano nuolatinė palydovė verysad.gif
Ją įgyjau prieš 2 metus ( aplaidžiai gydydamasi) ir dabar : šalta- "bėga" nosytė, šilta- "nebėga"... doh.gif
ESu 15 savaičiu nestuke.gif ..... verysad.gif
?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Mirka @ 2008 01 07, 07:55)
Sloga- mano nuolatinė palydovė  verysad.gif
Ją įgyjau prieš 2 metus ( aplaidžiai gydydamasi) ir dabar : šalta- "bėga" nosytė, šilta- "nebėga"... doh.gif 
ESu 15 savaičiu  nestuke.gif ..... verysad.gif
?

4u.gif kai laukiausi,slogyte gydziau juros vandeniu,yra pirkti vaistinese,aisku nepadeda tiek kiek su gerais lasiukais,bet visgi padeda 4u.gif
Atsakyti
esu atsivezus tikro juros vandens is Neringos,uzsaldzius i ledo kubelius-gaunasi salcio termo apdirbimas,kai prasideda sloga istirpdau pora ir lasinu i nosyte...si karta sloga praejo per pora dienu smile.gif pabandykit,gal ir jums pades
Atsakyti
nu tikrai naturalaus juros vandens i nosi nelasinciau.. Rizika - didziule..
Atsakyti
laukdamasi pirmojo, triju menesiu sirgau tuo nelemtuoju gripu. ant koju pastate uosviene, ji tikra zolininke: medetku arbata pliaupiau voniom, nebegalejau i ja ziuret..bet, matyt, organizmas toj arbacikej isimaude ir per 3 dienas as pasveikau. bet medetkos buvo ne is vaistines, uosvienes rankom rinktos.i r dar pamenu, kad gydytojas sake, kad sirgti treciam menesy yra blogai. O cia sakot, kad pirmos 12 savaiciu pavojingiausios. kaip cia yr? g.gif
o dabar negeriu jokiu vitaminu, nes nuo ju ziauriai bloga, tai tik isgirdus snypsciant ar kosint, maunu i sona ir stengiuos nekvepuot...paskui ora gaudau...vedinu kambarius ir stengiuos pamirs, kad esu nescia: maziau streso... biggrin.gif bandau sau iteigt, kad esu nepamusama biggrin.gif ka galvoji-toks ir esi
Atsakyti
Labai naudinga buvo paskaityti šią temą, geriau nei šiaip kur nors internete. Pati susirgau gripu, dvi dienas buvo aukšta temperatūra iki 38,6.
Sekmadienį ir pirmadienį pragulėjau lovoje. Gėriau daug visokių arbatų (liepžiedžių, aviečių, paprastų) su aviečių uogiene, citrinom, medum. Sekmadienį dėl aukštos temp. buvau išsikvietus greitąją< tai liepė išgerti paracetamolį. Dabar krizė lygtai praėjo, jaučiuosi tik silpna, žemas spaudimas, stengiuosi gerti kuo daugiau vitaminų.
Visoms stiprios sveikatos 4u.gif
Atsakyti
esu apsirgusi,didziule sloga kamuoja, mes su MB nesisaugom, idomu jei tik pati nestumo pradzia yra ar nepakenks g.gif ,kazkaip neramu jei busiu pastojusi verysad.gif
Atsakyti
As sloga sergu jau apie keturis metus.Kai susirgau ta kart,tai nuo to karto naudoju Otrivin lasiukus iki siol.Be vaistu niekur negaliu iseit,nes po keliu valandu nebeimanoma pakvepuot,ima skaudeti kakta,silpna darosi.Man 25m.Kartais pagalvoju,ka reiks daryti,jei netycia pastociau,kaip su ta sloga?
Atsakyti
Su sloga galima kovoti, kaip mineta tuo juros vandeniu, dar geriant zolinius preparatus Sinupret, jie mazina nosies daubu uzdegima ir gelamyrtol, skystina sekreta, visi sitie nekenkia ir leidziami naudoti tiek nestumo, tiek zindymo metu, o su nosies laisukais atsargiai, nes ne visi galimi naudoti nestumo metu. Paskaitykite informaciniame lapelyje.
Su paracetamoliu tai rasoma, kad ji naudoti paskyrus gydytojui ir tik tuo atveju, kai nauda didesne, nei ligos daroma zala...cia jau manau, turi kraujo tyrimai parodyti, ar bakterinis ar virusinis susirgimas ir kokius vaistus galima naudoti.
O iki 12 savaiciu pavojinga sirgti, dantis taisytis, delto, kad dar nera placentos, kuri vaikiuka kiek apsaugo, nors kai kurie vaistai eina kiauriai placenta ir vaikiuko neapsaugo.
Atsakyti
Galvojau, kad išsigydysiu arbatom, tai vaistų nenorėjau naudoti nestuke.gif metu, bet teko. Mane tikrai išgelbėjo: nuo kosulio - Hedelix sirupas su gebenių ekstraktu, o nuo baisią slogą palengvino - Sinupret tabletės mirksiukas.gif , lengviau atsikvėpti dabar galiu..
Atsakyti