Labas. Skubu! Ar kas vartojot nėtumo metu homeopatinius Tonsilotren ir antibiotikus Ospamox 1000mg? man angina. Gyg. išrašė...

Aš nevartojau, bet kiek žinau, kad homeopatiniai nekenkia, aišku ne visi. Paskaityk instrukciją.
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 03 08, 09:35)
Labas. Skubu! Ar kas vartojot nėtumo metu homeopatinius Tonsilotren ir antibiotikus Ospamox 1000mg? man angina. Gyg. išrašė... 

aš irgi jau kelias dienas Ospamox geriu

vaistukus paskyrė gydytojai, dabar guliu ligoninėj

kaip issigyditi?lauzo kaulus , raumenys sunkus, juos gelia, akys sunkios ir asaroja. Temperatura numusiau su paracetamoliu, kaip panaikinti ta baisia bukle? mums 30savaiteliu.
geriu daug skysciu, medus, arbata
QUOTE(ishiri @ 2008 03 10, 23:53)
kaip issigyditi?lauzo kaulus , raumenys sunkus, juos gelia, akys sunkios ir asaroja. Temperatura numusiau su paracetamoliu, kaip panaikinti ta baisia bukle? mums 30savaiteliu.
Iš mano patirties: čia labai jau nieko nepadarysi...
Gulimas režimas būtinai, tik kad nebūtų karšta. Kuo daugiau skysčių, paracetamolis tik jei temperatūra virš 38,5. Vienu žodžiu: gulėk, miegok... tokia būsena praeina kažkur po dviejų dienų, paskui būna lengviau. Paskui jau gydysi gerklę ir slogą...
Sėkmės

Sveikutes
Nu va,prie visu kitu negalavimu isitaisiau ir sloga.Siandien vos prakvepuoju,gerai kad uztikau jusu skyreli...begsiu juros vandenuko isipurkst

ir as jau savo vyreli nusiunciau i vaistine

esu labai susinervinusi ir labai nerimauju..Susirgau baisiu persalimu, kuris veliau perejo i sinusita, pries gerdama vaistus pasidariau testa-nieko, tai pradejau gerti visokius vaistus:teraflu, nuo slogos ir tt.Temp. gana auksta, 5 d. laikesi, nuejau pas gydytoja israse antibiotiku.ir man kazkaip vel neramu, pasidariau pakartotinai testa-as laukiuosi..tai dabar neberandu sau vietos, o juk dar tik pati pradzia, gal 5-6 sav...Ar teko buti tokioj situacijoj, suprantu, matyt , garantiju kad viskas gerai niekas neduos...
Visada gydydama slogą plaunu nosiuką ūkišku muilu

Labutis visoms.O as truputy kosejau, slogavau,bet dabar stiprus plauciuose uzdegimas,pilna karkalu.Israse stipriu antibiotiku, sake tas uzdegimas bus pavojingesnis nei tie vaistai.Tai tikiuos kad bus viskas gerai
Dabar tik 11 savaitele. O turejom sy savaitgaly eit i vestuves, suknele pakabinta, kostiumas naujas nupirktas, bet kada sirgt nepasirinksi.

SVeikutes,
kas liecia antibijotikus tai ir pati naudojau 2 skirtingus 4ame menesyje....
pries vartodamos savo antibijotikus pasitikrinkite saite kad jie butu zaliose atrasciu "listuose": les antibiotique envisageables ir les anbiotiques autorisées.....jei jie randasi geltonose ar raonuose atnrastese, tai geriau ju nevartoti....
http://www.doctissim...s-autorises.htm
svarbiausia neuzleisti ligos kitaip viena iseitis beliks: labai stiprus antibiotikai....
sekmes
kas liecia antibijotikus tai ir pati naudojau 2 skirtingus 4ame menesyje....
pries vartodamos savo antibijotikus pasitikrinkite saite kad jie butu zaliose atrasciu "listuose": les antibiotique envisageables ir les anbiotiques autorisées.....jei jie randasi geltonose ar raonuose atnrastese, tai geriau ju nevartoti....
http://www.doctissim...s-autorises.htm
svarbiausia neuzleisti ligos kitaip viena iseitis beliks: labai stiprus antibiotikai....
sekmes