Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

As irgi jau antra karta susirgau (19sav mums dabar) pirma karta gydytoja israse purskala "Euphorbium compositum", lyg ir padejo, kai susirgau antra karta, pabandziau liaudes receptuka, reikia sumaisyti naturalius morku sultys su aliejumi 1:1, ir lasinti i nosi. Nepadejo, nors, kai nebuvau nestuke.gif , padedavo, kreipiausi pas gydytoja, ji pasake purksti vel ta purskala, ir pasake, kas sloga bus stipri, nes per nestuke.gif labai pabrinksta gleivyne. Bet man tas purskalas jau nelabai ir padeda, kai budavo labai sunku purskiau Olunth (nors parasyta ant informacinio lapelio, kad nescioms negalima, tai naudojau tik nakciai), tas tai tiktai geras, jau po minutes kvepuodavau svaria nosyte, visa nakti ramiai miegodavau.
Atsakyti
Nėščiosioms Vibrocilį į nosį galima lašinti. Juos ir mažiems vaikams lašina.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 01 19, 14:24)
nu tikrai naturalaus juros vandens i nosi nelasinciau.. Rizika - didziule..

o kodel biggrin.gif
siaip galite naudoti PINOSOL- augalinis vaistas nuo ausu, nosies, gerkles ligu biggrin.gif jame yra pusu, pipirmecio eukaliptu eterinio aliejaus. si vaista gali naudotis ir nestuke.gif ir maitinancios mamos biggrin.gif
sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Man lig. gyt liepe gert sinupreta sake, kad jis augalinis na paskaiciau istikruju nekenkia. rolleyes.gif Nes sloga buvo..... ir angina...... tai padejo, o kitaip butu antibijotiku prireikia bijau.gif
Atsakyti
Pinosol, man padedavo, ir jy galima nestukems smile.gif
bet seip pati prasiskalaudavau nosi su suriu vandeniu, i silta vandeny (ne karsta nes bus neimanoma i nosi itraukt) isipilu druskos tiek kad jau sunkiai tirptu, nors seip uztenka poros sauksteliu, ismaisau, ir palinkus virs vonios, traukiu is puodelio i kiekviena snerve, jau pajutus kad vanduo prie gomurio sustoju, uzkemsu ta nosi siek tiek palaikau, tada issnypsciu, po to ta paty su kita, tik nereikia bijot, kadangi esat palinkusi nespasprigsi mirksiukas.gif man loriste sita dalyka patare kai sirgdavau sinusitais mazyte, kaipp rofilaktika, ir galiu pasakyt labai veiksminga, taip is sinusu visi brudai issivalo, nes lasiukai nuo slogos ja kaip ir "sustabdo" bet is sinusu tie snargliukai tai niekur nedigsta mirksiukas.gif
ir taip nepatinget kelis kart per diena, pamatysit kaip veikia ... mirksiukas.gif

beje, jeigu griauzia nosy, tai gerai, nebijokit thumbup.gif
o per visa nestuma, jei sunegaluodavau, gydydavausi, karstom arbatelem, isipildama siek tiekkonijako, arba is vis be jo, pienu su medum, ir nesigailiu kad vaistuku nevartojau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2008 03 03, 12:56)
Nėščiosioms Vibrocilį į nosį galima lašinti. Juos ir mažiems vaikams  lašina.

bet Vibrocilis sausina nosies gleivine, o Pinosolis ne, nes jis aliejines koncentracijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2008 03 04, 09:20)
bet Vibrocilis sausina nosies gleivine, o Pinosolis ne, nes jis aliejines koncentracijos  mirksiukas.gif

Tuo metu man buvo visiškai vienodai ką jis sausina, svarbiausia kad nekenkia kūdikiui biggrin.gif Pinosolis man visiškai nepadeda, tas pats kaip vandenį lašinčiau.
Atsakyti
Kaip gydyti anginą? Skubu!
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 03 04, 22:28)
Kaip gydyti anginą? Skubu!

Ar pūlinė ar ne?Jei pūlinė-tik antibiotikais išgydyti galima,o jei nepūlinė paprastais vaistukais,bet tikslių pavadinimų nesakysiu.Kreipkitės į gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 03 04, 23:29)
Ar pūlinė ar ne?Jei pūlinė-tik antibiotikais išgydyti galima,o jei nepūlinė paprastais vaistukais,bet tikslių pavadinimų nesakysiu.Kreipkitės į gydytoją.

dėkui. pūlinė. jau darosi baugu blink.gif
Atsakyti
kuo greiciau pas gydytoja. Kiek savaiciu? Gydykis, neuzleisk, nes pakitimai vyksta kraujyje, gali pakenkti vaikiukui, jei placenta normaliai dar nefunkcionuoja.
patikek..kuo skubiau reikia gydytojo pagalbos ir eiti i apziura pas ginekologa..tiesiog..del slogos ir ausu uzdegimo netekau angeliuko..o angina daug rimciau
Atsakyti
Jau savaite, kaip blogai jauciausi, gerkle be galo skauda, sloga nereali, kosulys. Geriau kas vakara karsta vaistine arbata Thera flu. O sndpasidarau testuka, nes velavo mmm. Teigiamas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif . Bet vat bijau, ar niekuo negalejo pakenkt, kiek zinau, piirmais trim menesiais aplamai nepatartina jokiu vaistu g.gif
Atsakyti
Aš irgi firdėjau, kad nieko negalima. O aš kaip tik susirgau gripu nėštumo pradžioje, irgi gėriau visokius thera flu, tiesiog nežinojau... truputį baisoka dabar, bet nusiteikusi aš gerai ir vaikas gerai vystosi ir auga wub.gif tad svarbiausia nesinervink ir gerai nusiteik, viskas tavo vaikeliui bus gerai 4u.gif
Atsakyti