Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

Nepadejo man jokios arbatos. Geriau geriau kol vos neapsivemiau...
Tada nuejau pas daktara ir man israse aspirin c, kad numusti temperatura, aflubin laselius nuo persalimo (homeopatinis preparatas, labai neskanus biggrin.gif , bet veiksmingas) ir live maisto papildas stiprinantis imunine sistema. Jau kita diena puikiai pasijauciau.
Man 9 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 22 vasario 2009 - 15:02
as tai net nezinau jau kelinta diena jauciuosi ne kaip lyg ir gerkle persti ir nosis uzgulta,labai bijau gerti kazkokius vaistus nes esu alergiska daug kam.gal galite patart kokias arbateles gerti? ar tinka liepziedziu ar ciobreliu?
Atsakyti
O pas daktara nepaprasciau nueit. Ptars kokius vaistus gali naudot nestumo metu ir tt
Atsakyti
Na as pries savaite persileidau, nes susirgau gripu doh.gif Nestumo metu jis labai pavojingas unsure.gif

Tiktai aisku yra skirtumas kur siaip persalimas o kur GRIPAS.
Atsakyti
QUOTE(agapimou @ 2009 02 22, 17:16)
as tai net nezinau jau kelinta diena jauciuosi ne kaip lyg ir gerkle persti ir nosis uzgulta,labai bijau gerti kazkokius vaistus nes esu alergiska daug kam.gal galite patart kokias arbateles gerti? ar tinka liepziedziu ar ciobreliu?

jei neturi temp gerk koki linex'a, sustiprinsi gerosiom bakterijomis organizma, kad nevartoti visokiu chemikalu

ir dar nusipirk spanguoliu, brukniu (maisau jas) smile.gif susitrink, gerk vietoj arbatzoliu
Atsakyti
Man irgi angina nustate ir israse Ospamox antibiotiku verysad.gif Sake liga gali labiau pakenkt leliukiui nei vaistai. Ir aisku liepe daug arbatu gert.
Dabar man 24 savaites.

Labai tikiuosi nepadarysiu savo leliukui jokios zalos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortuneafilius: 20 balandžio 2009 - 17:03
Mano vyras gripa pasigavoo.. bijau uzsikrest doh.gif Imuniteta stirinancius pradejau gert biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 21 balandžio 2009 - 08:18
ir as turiu alergine sloga, tik dabar man ji suaktyvejo, net nebezin au kaip su ja kovoti, purskiu homeopatinius euforbium, bet nelabai padeda, jauciu reikes nusipirkti Luffa.... kazkaip ten irgi tos pacios serijos tik nuo alergijos cia ir homeopatinis. nebezinau ka daryti net , bijau kad leliukas nepaveldetu, o tai ir vaikscios su snargliuku blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
bandziau ciulpti homeopatines Influcid tabletes ir daug arbatu, bet pagerejo tik isgerus viena tablete Sinupret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 07 22, 23:28)
bandziau ciulpti homeopatines Influcid tabletes ir daug arbatu, bet pagerejo tik isgerus viena tablete Sinupret ax.gif

O man LOR neleido vartoti Sinupret - nestuke.gif nerekomenduojamas g.gif Praplovimai su juros druska tikrai veikia, taip pat labai gerai i snerves isikisti po skiltele nulupto cesnako ir pabuti, kiek galima ilgiau. Nors atrodo komiskai, taciau vaistas nuostabus thumbup.gif . Padeda ir nuo sinusito. Sinusita dar gydo ir nestuke.gif leidziamas Gelomyrthol - zoleliu preparatas. Taip pat sinusus labai atpalaiduoja karstas luptas kiausinis, kuri reikia volioti, kol atsala ant nosies, skruostu po akimis, tarpuakio, kaktos.
Atsakyti
Ar kuti nors pagalvojate apie kiauliu gripa? unsure.gif

Britanijoje kiauliu gripu per savaite uzsikrete apie 100 tukst. zmoniu.... blink.gif net neabejoju, kad tik keleto savaiciu klausimas kada prasides masiniai susirgimai ir pas mus, juk tiek daug tautieciu gryzta atostogu...

Nesciai moteriai lengviau uzsikresti siuo gripu nei kitiems zmonems del pasilpusio imuniteto, o efektyvus vaistai nuo sio tipo gripo nesciajai praktiskai negalimi...

Gal kuri konsultavotes su medikais siuo klausimu?

Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 07 24, 23:25)
Ar kuti nors pagalvojate apie kiauliu gripa?  unsure.gif

Britanijoje kiauliu gripu per savaite uzsikrete apie 100 tukst. zmoniu....  blink.gif  net neabejoju, kad tik keleto savaiciu klausimas kada prasides masiniai susirgimai ir pas mus, juk tiek daug tautieciu gryzta atostogu...

Nesciai moteriai lengviau uzsikresti siuo gripu nei kitiems zmonems del pasilpusio imuniteto, o efektyvus vaistai nuo sio tipo gripo nesciajai praktiskai negalimi...

Gal kuri konsultavotes su medikais siuo klausimu?

Visiskai negalvoju ir nabijau jo! tongue.gif
Atsakyti