Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

QUOTE(krisstal @ 2008 03 28, 12:22)
Labutis visoms.O as truputy kosejau, slogavau,bet dabar stiprus plauciuose uzdegimas,pilna karkalu.Israse stipriu antibiotiku, sake tas uzdegimas bus pavojingesnis nei tie vaistai.Tai tikiuos kad bus viskas gerai  4u.gif  Dabar tik 11 savaitele. O turejom sy savaitgaly eit i vestuves, suknele pakabinta, kostiumas naujas nupirktas, bet kada sirgt nepasirinksi. doh.gif

Sveika,
man irgi israse antibiotiku, nes pasigavau stipru bronchita, plauciai visi nesvarus. Man 9 nestuke.gif savaite. Tiek terapeute, tiek ginekologe sake, kad infekcija leliukui zymiai baisesne negu antibiotikai. Taip kad laikykis, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,mane ir uzpuole kazkokia infekcija,temperaturos neturiu (tfu tfu...) bet sloga tai tokia normali,vaistujokiu negeriu galvoju gal savaime praeis visokias arbatas geriu. ar labai tos infekcijos pavojingos leliukams (as laukiuosi pirmo tai visko bijau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif )
Atsakyti
sveikutes, as baisiai persalau doh.gif nezinau, ar cia gripas, bet kalune nelauzo, tik labai blogai jauciuosi, is lovos negaliu net atsikelt ir ka jus galvojat, testas rodo II blink.gif gydytojas sako, kad antibiotikai ir paracetamolis vaikeliui nepakenks, bet taip bijau net i tualeta eiti, kad tik kokio kraujo nerasciau verysad.gif
gal kad buvo panasiai. Ir dar situacija truputi komplikuota - as UK doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
itariu jog laukiuosi wub.gif thumbup.gif bet uzpuole baisus perslaimas verysad.gif temperatura 37.5,sloga, silpna...bandaug gydytis arbatelem, karstu pienu su medum, bet savijauta negereja. ar galiu vartoti kokiu vaistu nepakenkdama nestuke.gif
Atsakyti
Dar galima pavartoti Cinapsin tableciu smile.gif man padejo. Taip pat vaistinej yra homeopatiniu lasu... ir zinoma juros druskos tirpaliukas, kuo dazniau tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
yra labai geri vaistai XYMELIN purskiklis-sloga praeina per 1min. visiskai
ir galima naudoti nestukem...bet tik purskala lasu negalima...
Atsakyti
man jau kelinta diena sloga,bet tik ryte,atsikelus kokia pora val,paskuj praeina....reikes pabandyti situ lasiuku g.gif
Atsakyti
Kai buvau susirgusi trečią nėštumo mėnesį, ėjau pas terapeutę, tai dėl slogos ji man patarė prie nosies šnervių ūkišku muilu tepti... Na bet aš , tiesą sakant, neišbandžiau, nes man kažkaip nelabai patiko toks patarimas lotuliukas.gif Todėl negaliu pasakyti padeda, ar ne tongue.gif Pati purškiau Humer jūros vandeniu ir inhaliacijas dariau su eukaliptu (toks tepaliukas raudonoj bankutėj, neprisimenu pavadinimo, net kūdikiams galima - tiesiog vandenį su ištirpintu tepaliuku prie lovytės pastatyti, labai palengvina kvėpavimą).
Atsakyti
Geriausias vaistas nuo slogos: nosies praplovimai su negyvosios juros druskos tirpaliuku 0.5 a.s. druskos stiklinei silto virinto vandens (galima aisku ir su paprasta druskyte). Keleta kartu perdiena tokios "klizmutes" biggrin.gif ir ne tik slogos, bet ir sinusito kaip nebuve 4u.gif
Senas, bet daugelio isbandytas ir padejes budas.
Atsakyti
Man labiausiai padeda nosytes praplovimai su juros vandeniu, o jei dar reikia tai dar panaudoju homeopatinius lasiukus nuo slogos smile.gif
Atsakyti
Girdejau apie nestukes nuo slogos gelbejancia gele keistu vardeliu - paleistuve. Jos sultys labai patvarko isbrinkusia nosies gleivine.
Ta proga pasisodinau viena mazyti vazoneli ant palanges
Atsakyti
as nesikankinau,nelauziau jokiu geliu ir su juros vandeniu nevargau...nusipirkau paprasciausia nosies purskala ir puikiai jauciausi...
Atsakyti