Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

Turejau ir as sloga,bet pavyko issigydyt thumbup.gif .Pas mane ji buvo medikamentine(bent jau taip nustate LOR gydytoja),bet ir ja pavyko isgydyt,o buvo ji man kokius 5-6 metus.Taigi kaip tik suzinojau,kad nestuke.gif nuejau pas savo terapeute paklaust ar galiu naudot tuos pacius vaistus,kaip ir pries nestuma(naudojau OTRIVIN menthol ir XYMELIN menthol)tai man grieztai uzdraude.Pasiule hemeopatini LUFFA COM.-HEEL,aisku nuo ju galima sakyt jokio poveikio,visiskai man nepadejo.Taigi kad bent kiek eitu prakvepuot dar issitepdavau nosi eukalipto aliejum,aisku kazkiek padedavo,bet ne taip kaip nuo vaistu,nakciai,kad galeciau issimiegot pirmas naktis isipurksdavau savo senu vaistu.Nu ir ka taip kankinausi kokias 5 dienas unsure.gif ir galiausiai as iveikiau sloga thumbup.gif (nors daktare LOR sake kad nieko neina padaryt)
Atsakyti
As nuo slogos naudojau Euforbium compositum , tai homeopatinis nosies purskaliukas. Galima naudoti ir kudikiams.
Man rekomendavo gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveki, norėčiau patarimo, man jau 33 nestuke.gif sav. vakar pakylo temp iki 38, ko gero pasigavau gripą. Gal kas sirgo ? sakykite, kokios gali būti pasekmės vaikui
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 01 31, 11:21)
Sveki, norėčiau patarimo, man jau 33 nestuke.gif sav. vakar pakylo temp iki 38, ko gero pasigavau gripą. Gal kas sirgo ? sakykite, kokios gali būti pasekmės vaikui

Labas, apie pasekmes vaikui negalvok, nes tiesiog neverta. Tavo uzduotis - intensyviai gydytis. As irgi sergu, tai gydymasis mazdaug toks - daug daug arbatu, skysciu, nes jie varo lauk liga is organizmo. Temperatura musa liepziedziu arbata. Treciam trimestre jau galima ir paracetamolio isgerti (rasi apie tai info internete). Na, ir geriausia, aisku, gydytojui pasirodyti. Juk yra sestadieni dirbanciu privaciai. Sekmes sveikstant.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 01 31, 13:39)
Labas, apie pasekmes vaikui negalvok, nes tiesiog neverta. Tavo uzduotis - intensyviai gydytis. As irgi sergu, tai gydymasis mazdaug toks - daug daug arbatu, skysciu, nes jie varo lauk liga is organizmo. Temperatura musa liepziedziu arbata. Treciam trimestre jau galima ir paracetamolio isgerti (rasi apie tai info internete). Na, ir geriausia, aisku, gydytojui pasirodyti. Juk yra sestadieni dirbanciu privaciai. Sekmes sveikstant.

Ačiū už atsakymą. Gal tikrai vaikui nepakenks, o paracetamolis labai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2009 01 31, 13:45)
Ačiū už atsakymą. Gal tikrai vaikui nepakenks, o paracetamolis labai padėjo.

Gal ir neitikietina, bet man uzteko ir liepziedziu arbateliu: temperatura nukrito. Paracetamolio negeriau, nes iki nestumo vidurio nerekomenduojama.
Atsakyti
As buvau irgi persalima pasigavusi.. Tai tik arbatom su medum ir citrina ir "kosytemis" is citrinos, medaus ir imbiero gydziausi.. ir po poros dienu pasveikau thumbup.gif
Atsakyti

O as tai visai pasimetusi....2dieni pasirode tepliojimas rudom iskyrom, nuleiau as svo gine 4dieni, israse duohastona, siule i ligonine atsigult. Bet as sakau savaitgali namie pagulesiu, gal pageres. Ir tikrai, jau nebeteplioja, bet kur sugebejau persalima pasigaut, tai neisivaizduoju...galva plysta, jegu nera, gerkle skauda, nosis uzglta, temp tik kelios dalys...Netnezinau, ka cia be daryt...O ryt i darba...
Atsakyti
QUOTE(gamute @ 2009 02 01, 19:28)
O as tai visai pasimetusi....2dieni pasirode tepliojimas rudom iskyrom, nuleiau as svo gine 4dieni, israse duohastona, siule i ligonine atsigult. Bet as sakau savaitgali namie pagulesiu, gal pageres. Ir tikrai, jau nebeteplioja, bet kur sugebejau persalima pasigaut, tai neisivaizduoju...galva plysta, jegu nera, gerkle skauda, nosis uzglta, temp tik kelios dalys...Netnezinau, ka cia be daryt...O ryt i darba...

tai jau reiktu namuose pagulet, o ne apie darba galvot, yra homeopatiniu vaisteliu nuo persalimo, arbatu daug, dabar svarbiausia kuo greiciau pradet savim rupintis ir vaikiuku... sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
preitais metais kai laukiausi pastoviai skaiciau sia temele noredama nusiraminti,dabar jau galiu kazka is cia skaitanciu nuraminti. Budama nestuke.gif gripu sirgau net 2 kartus,pirmasis buvo 14 savaiciu,savijauta tiesiog katastrofa,kaulus lauze taip,kad net gulet buvo skauda,temo iki 39, auksciau kilt neleidau,geriau panadolo daug daug arbatos,pieno su medum ir soda ir nezmoniskai pergyvanau doh.gif antra kart susirgau budama kazkur 6men nestuke.gif ,tada tem nebuvo,lauze kaulus ir siaubingai kosejau pora sav.jokiu vaistu negeriau tik arbatas... Taigi dabar mano auksiukui jau pusmetukas,viskas labai thumbup.gif , taigi mamytes,daugiau istvermes,nepasiduokit blogom nuotaikom ir ligom 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes,na ir as pasigavau baisu virusa ir taip prastai jauciuosiu,kad negaliu.Verduosi arbatas, buvau ir pas gydytoja, jei nenumusiu temperaturos reiks gert antibijotikus, bet as jau ju taip nenoriu.
Siandiena pagersiu dar pienuko, arbatos ir paracitamolio tablete, nes jau ir del maziuko neramu net nezinau kaip jisai jauciasi...Ir sonus man pabaigsto, na gal jau isigalvoju as..... doh.gif
Atsakyti
mes irgi persalimo temelej diskutuojam apie infekcinius virusus pagavusius mus ax.gif laikykites nesirkit gripu jis i Lietuva dar tik izengia verysad.gif
Atsakyti