Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

Seną temą radau uždarytą, o naujos nebuvo, tad tikiuosi niekas nesupyks, kad sukursiu.

Sena tema

Mane ir 18-tą nėštumo savaitę suėmė peršalimas doh.gif Tiesą sakanat, labai bijau, ypač žinant, kuo visa tai gali baigtis unsure.gif Tfu tfu tfu...
Nežinau ar nuo peršalimo, ar nuo to, kad prieš gerą savaitę netekau sąmonės ir griūdama ant grindų susitrenkiau galvą, bet visą savaitę skauda galvą blink.gif Buvau pas gydytoją, sako čia viskas gerai, na gal kokį virusiuką turi. Dabar norėčiau jį už tai nušaut gun_bandana.gif Bet gyvenam ne LT, tad ir kitokiu požiūriu į sveikatą ir mediciną tenkintis turim doh.gif

QUOTE(deimute21 @ 2009 11 17, 12:32)
kai laukiausi pirmagimes tai gydytojai leido acc tirpsancias tabletes gert

Turiu Acc miltukų geriamų, informaciniame lapelyje nerašo, kad draudžiama gert, tai išgėriau... Tikiuos nemirsiu biggrin.gif

QUOTE(Uksnė @ 2009 11 17, 17:01)
Vakar temperatūra užkilo iki 39 doh.gif Savijauta tragiška, tai išgėriau paracetamolio. Atsikėliau kaip nauja thumbup.gif

Galvojau nėštukėms negalima paracetamolio unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 05 gruodžio 2009 - 23:27
user posted image

atrodo, man kabinasi sloga, nors kasdien valgau cesnako, kojas siltai laikau, o minioje stengiuos nesimakaluot verysad.gif
Atsakyti
nepatingekit, merginos, inhaliaciju pasidaryti, nes nuo kosulio jos veikia geriau nei arbatos, nes vaistingi eteriniai aliejai patenka tiesiogiai i kvepavimo takus.
Atsakyti
Sveikos.
Noriu ir as pasiguosti...
5-tos nestuke.gif savaites pradzioje pagavau gripa... verysad.gif
Temperatura pakylo vakare - 38,6, nezinodama ka daryt nulekem i Lazdynu ligonines priimamaji... apziurejo ir nieko nepatare, tik pasake... "rytoj kvieskis gyditoja, uzvaziok i vaistine, ten patars arbatu". verysad.gif Is pacio ryto nulekiau i poliklinika... nieko neisrase... nieko gero nepasake, patare gert imbiera su citrina... Ir po ligos apsilankyt pas ginekologa... schmoll.gif Panikoj nuvaziavau i savo klinika (pas ginekologa vaikstau privaciai). Mane priime be eiles, apziurejo, paziurejo lialiu, pilnai prakonsultavo, paaiskino ka gert, ko negert..
Temperatura praejo per 2,5 dienas, dar 2sav. pragulejau lovoje... Jauciosi pinavertiskai nestuke.gif : mane pykina, skauda krutis, greitai pavargstu, juokiu tepliojimu neatsirado, Ir rytoj keliausiu pas gine, su malda, kad tik viskas butu gerai...
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2009 12 06, 13:54)
Jauciosi pinavertiskai  nestuke.gif : mane pykina, skauda krutis, greitai pavargstu, juokiu tepliojimu neatsirado, Ir rytoj keliausiu pas gine, su malda, kad tik viskas butu gerai...
Viskas bus gerai, svarbu greitai sureagavai ir su gydytoju prieziura gydais smile.gif As jau antra karta susirgau per nestuma, jo pradzioje ir dabar 19sav, bet lankiausi pas gine, pasake, kad viskas gerai vaikelis toliau sekmingai vystosi.Tai palengvejo 4u.gif
Atsakyti
Na stai ir buvau pas gine:
Pasake viskas puiku!!!! biggrin.gif
Pamaciau kaip mano lialiaus sirdute plaka... net asaryte is laimes nubego 4u.gif
Atsakyti
sakykit gal žinote,fastum gel, arba resorban tepalas ar galima tepti nesčiajai
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 12 08, 17:14)
sakykit gal žinote,fastum gel, arba resorban tepalas ar galima  tepti nesčiajai

dėl fastum gel nežinau, bet resorbano tepalą galima. Man gydytoja liepė kai kosėjau
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2009 12 08, 17:26)
dėl fastum gel nežinau, bet resorbano tepalą galima. Man gydytoja liepė kai kosėjau

Man ir rezorban buvo israse mirksiukas.gif Kojas tepu Lotion gel.Nestukems galima.Man tai rekomenduotina del venu, nes jos labai issisoko antro nestumo metu.
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 12 05, 09:28)
Labas visoms,
as jau ir panikoj- beveik visa nakti nemiegojau del dusinimo (dusino mane ir del kalio trukumo). Ketvirtadieni pradejo gerkle kutenti, vakar jau rimciau isiskaudejo ir koset pradejau, o snd jau tempes turiu (kol kas nedaug). Labai bijau to dusulio, net apsakyt nemoku kaip. Visa nakti bludijau, vis kambari vedinau ir t.t. Gerai, kad bent dukryte ramiai miegojo. Skambinsiuos veliau gydytojai, gal kiek apramins, nes asaros pacios byra... Geriu ciobreliu, avieciu ir liepziedziu arbatas (pati prisirinkau siemet), silta vandeni su citrina ir medumi, gerkle skalauju druskos, sodos bei jodo tirpalu, bet turbut teks ir vaistu pavartot sad.gif Laikykites visos!!!

Vel visoms labas,
visdelto teko pagulet ligonineje, brrrrrrr. Gerai, kad tik papr. virusas, bet ne tie pabaisos gripai. Dienos ligonineje - tikras kosmaras, nenoriu net prisimint. Teko vykt i Antakalni, o pati gyvenu Prienu raj. (70 km iki VLN). Priimamajame ziaurus ginekologas prieme, lyg Podkopajevas. Gerai, kad skyriuj normalus gydytojai buvo. Issiprasiau namo, nes dukryte susirgo sad.gif Gyvenu kazkokiam sapne- greiciau jis baigtusi
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 12 09, 14:25)
Vel visoms labas,
visdelto teko pagulet ligonineje, brrrrrrr. Gerai, kad tik papr. virusas, bet ne tie pabaisos gripai. Dienos ligonineje - tikras kosmaras, nenoriu net prisimint. Teko vykt i Antakalni, o pati gyvenu Prienu raj. (70 km iki VLN). Priimamajame ziaurus ginekologas prieme, lyg Podkopajevas. Gerai, kad skyriuj normalus gydytojai buvo. Issiprasiau namo, nes dukryte susirgo sad.gif Gyvenu kazkokiam sapne- greiciau jis baigtusi

Svarbiausia - kad lialiukui viskas gerai... 4u.gif
Laikykis... Saugok save ir lialiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 12 09, 13:25)
Vel visoms labas,

Sveikute 4u.gif Laikykites!Sveikit mirksiukas.gif As ir va vakar jau pabaigau antibiotikus,kur Antakalnio ligon man israse.Jau nebekosciu, pagerejima jauciu smile.gif Pas ginekologa tada papuoliau jauna, faina toki, Sinkeviciu smile.gif Visai nieko butu prie tokio ir gimdyt mirksiukas.gif O kuo Podkopajevas nepatiko? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 09 gruodžio 2009 - 15:03