Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

[quote=Semilga,2009 12 09, 17:02]
Sveikute 4u.gif Laikykites!Sveikit mirksiukas.gif As ir va vakar jau pabaigau antibiotikus,kur Antakalnio ligon man israse.Jau nebekosciu, pagerejima jauciu smile.gif Pas ginekologa tada papuoliau jauna, faina toki, Sinkeviciu smile.gif Visai nieko butu prie tokio ir gimdyt mirksiukas.gif O kuo Podkopajevas nepatiko? blink.gif
[/quote

V. Sinkevicius tikrai lb puikus zmogus ir gydytojas - jis buvo mano palatos gyd. A. Podkopajevas dirbo priemime, kai mane vyras nutempe i Antakalni. Pirmiausia buvau apsaukta, kad kas ir bus, jei visas nescias su temperatura sius pas juos. Nezinojau verkt, juoktis ar i snuki duot... Jis norejo mane siust namo atgal, bet verkt pradejau, kad mane dusina. Kol pilde dokumentus, visa laika bambejo ir t.t. Pirmad. buvau isleista namo, bet antrad. sulaukiau skambucio, kad teigiamas atsakymas del to baisaus gripo. Laime, kad laiku nuvykau i ligonine (o tas Podkopajevas jau ruosesi siust atgal namo). Pirmad. grizau namo, o treciad. jau su dukrye teko gultis i ligonine. Dekui Dievui, jau esam namie ir sveikstam. Nervu visai neturiu, bet reikia kazkaip viska istvert, nes ir gimdymas jau ne uz kalnu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri yinote su kokiais eteriniais aliejais nestumo pradzioje galima daryti inhaliacijas? Neina atsikoseti visiskai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Waitbaby @ 2009 12 12, 15:34)
Sveikos,

Gal kuri yinote su kokiais eteriniais aliejais nestumo pradzioje galima daryti inhaliacijas? Neina atsikoseti visiskai sad.gif

As dariau su arbatmedzio aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 12 12, 16:47)
As dariau su arbatmedzio aliejum.

Eukalipto
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 12 03, 21:10)
Atsiprasau as ne i tema blush2.gif, Robi, Jus laukiates 7 vaiko? blink.gif Lenkiu galva pries tokias mamas thumbup.gif nes as turiu 2 mergytes ir tikrai bijau 3cio blush2.gif

Labas, Keja
Seniai bebuvau gripo temose ir apmačiau klausimuką smile.gif
Taip jau yra, kad auginame su vyru vaikus bendrom pajėgom. blush2.gif Jo - 4 ir mano-2. Taigi, dabar laukiamės pirmo bendro, t.y. - 7-vaiko. ax.gif
Kažin, ar būčiau sugebėjusi tiek pati prigimdyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi: 19 gruodžio 2009 - 16:08
slogos padeda atsikratyti vandens ir druskos tirpalas, cia tas paprastasis gaminimo budas kai pasildomas vanduo, iberiama druska ir traukiama uzkimsus viena snerve traukti, po to atvirksciai...taip pat nestukems galima ir pinosol lasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringula @ 2009 10 28, 15:22)
SINUPRET tikrai galima  nestuke.gif . Pasitikrinau informaciniame lapelyje.
TIk man idomu, koks gi to virto kiausinio efektyvumas ? lotuliukas.gif

Manau, nemazas, nes efektas paprastas - kaip sildymo/garu voneles mirksiukas.gif
Atsakyti
man niekas nepadėjo, apart vaistų gelomyrtol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 12 06, 13:00)
nepatingekit, merginos, inhaliaciju pasidaryti, nes nuo kosulio jos veikia geriau nei arbatos, nes vaistingi eteriniai aliejai patenka tiesiogiai i kvepavimo takus.

as atsiprasau, bet reikia zinoti su kuo tas inhaliacijas daryt, nes per nezinojima patekau i ligonine ir db antibus reikia gert, kadangi as susirgau sloga, gerkle, galvoju pasiinhaliuosiu su eukaliptu, man taip negera pasidare ir pashlo paiechalo: isdziuvo gerkle, pradejo spaust , spazmuot, pradejau dust doh.gif ligoninej su andrenalino inhaliacijomis mane atstate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2009 12 29, 15:01)
as atsiprasau, bet reikia zinoti su kuo tas inhaliacijas daryt, nes per nezinojima patekau i ligonine ir db antibus reikia gert, kadangi as susirgau sloga, gerkle, galvoju pasiinhaliuosiu su eukaliptu, man taip negera pasidare ir pashlo paiechalo: isdziuvo gerkle, pradejo spaust , spazmuot, pradejau dust doh.gif ligoninej su andrenalino inhaliacijomis mane atstate 4u.gif

Tai panašu, kad esi alergiška eukaliptui...
Atsakyti
Perskaičiau viską.... Gal man dar nelaikas,bet agurku nesinori. blush2.gif šeip lb mėgstu, bet nėra taip kad tik apie juos ir galvočiau;) Dėl inholiacijos norėjau pasakyti: darykit geriau pačios, jei močiutės,mamos dar nuo senų laikų turi tas priemones... Įpilkit pvz.ramunėlių arbatos. Prisiminu mano močiutei pasiūlė padaryt inholiaciją pas daktarą.... Dėja....astma.... verysad.gif verysad.gif Traukia pinigus vaistams. O aš kaip ir kiekvieną žiemą susirgau, todėl ir užsukau paskaityti šios man aktualios temos;) biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2009 12 29, 14:01)

Siaubas blink.gif Ar nescioms is viso galima darytis inhaliacijas?
Man skauda gerkle, bet LOR sake, kad nestumo pradzioje geriau inhaliaciju nesidaryti. Mums tik 7 savaites ..
Atsakyti