Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

o man umi nestumine sloga nuo 3 men doh.gif pas LOR kas 3 savaiteles tenka apsilankyti.. jau 5 medikamentus pakeitem.. labiausiai padejo Vibrocil, o siuo metu gydausi vokiskais Rhino spray ir kas vakara meldziuosi, jog atsirastu nauju jegu istverti iki gimdymo.. kas sirgot arsergat, manau, aiskinti nereikia kas per blogis ta nestumine sloga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 06, 15:03)
o man umi nestumine sloga nuo 3 men  doh.gif  pas LOR kas 3 savaiteles tenka apsilankyti.. jau 5 medikamentus pakeitem.. labiausiai padejo Vibrocil, o siuo metu gydausi vokiskais Rhino spray ir kas vakara meldziuosi, jog atsirastu nauju jegu istverti iki gimdymo.. kas sirgot arsergat, manau, aiskinti nereikia kas per blogis ta nestumine sloga  verysad.gif

pakentek, tau jau nedaug liko.

siaip gal dar padeda grynas oras, ypac ziemos metu
Atsakyti
Padeda tureti DAUG svelniu nosinaiciu ir gerti daug skysciu thumbup.gif Neseniai buvau pasigavusi sloga, bet jokiu vaistu nevartojau, per 6 dienas savaime praejo smile.gif Nenorejau maziuko sveikata rizikuoti vaistus kimsdama, galima ir pakenteti truputi. Dar juros vanduo manau nekenkia, bet bent jau man tai ir nepadeda biggrin.gif
Vyras gere sinupret nuo slogos, ir dar lasiuku visokiu vartojo, sirgo tiek pat laiko tongue.gif taigi verta pagalvoti ar vaistai is tikro padeda mastau.gif
Atsakyti
man jau ketvirta diena kaip skauda gerkle ir esu baisiai uzkimusi:verysad: geriu ramuneliu arbata,valgau medu,skalauju gerkle druskos tirpalu ir pries miega puodeli nelabai stiprios liepu ziedu arbatos ir se,kad nori-nuo vakar dar ir sloga atsirado blink.gif doh.gif praeita naktis bemiege buvo,nes visai negaliu prakvepuot..
kadangi gyvenu ne Lt,tai vaistinej paracetamolio pasiulo ir viskas unsure.gif
teks ir toliau ramuneles su liepu ziedais gert pasisaldinant medumi,tikiuosi ilgai nesirgsiu..
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2010 02 10, 14:55)
man jau ketvirta diena kaip skauda gerkle ir esu baisiai uzkimusi:verysad: geriu ramuneliu arbata,valgau medu,skalauju gerkle druskos tirpalu ir pries miega puodeli nelabai stiprios liepu ziedu arbatos ir se,kad nori-nuo vakar dar ir sloga atsirado blink.gif  doh.gif  praeita naktis bemiege buvo,nes visai negaliu prakvepuot..
kadangi gyvenu ne Lt,tai vaistinej paracetamolio pasiulo ir viskas unsure.gif
teks ir toliau ramuneles su liepu ziedais gert pasisaldinant medumi,tikiuosi ilgai nesirgsiu..

sveikos,

kaip tave suprantu, nes pas mane lygiai tas pats, gerkle kutena, ciaudau ir nosiukas bega nerealiai, tai arbatyte su medum, bet perskaiciau, kad medaus negalima, bet nesuprasi, vieni sako negalima, kiti galima, tai manau ligos atveju gal ir galima, mama sake kad nosi medumi pasitepti labai gerai nuo slogos, siandien pabandysiu dar pakvepuoti garais, dar vyras nupirko to tokio sirupelio nuo gerkles, isgeriau kelis saukstus ir nzn ar gerai padariau... esu UK, tai irgi jie cia apart paracetamolio nieko pasiulyti daugiau negali, puikus vaistas nuo visu ligu...
Atsakyti
Sveikos,
aš gripu susirgau 2 nėštumo savaitę, dar net nežinojau, kad laukiuosi. Pradžioj temperatūra buvo 38,5, geriau paracetamolį, temperatūra vis tiek laikėsi, paskui pakilo net iki 39,5, tada jau gėriau analginą, šiek tiek pagerėjo, bet pradėjau nežmoniškai kosėti, tai gydytoja išrašė antibiotikų ir liepė pasidaryti plaučių rentgeną.
Dabar nerimauju, kad tik mano mažiukui būtų viskas gerai. Kai tik sužinojau, kad laukiuos, iš kart nuėjau pas ginekologą, sakė, kad teoriškai vaisiui galėjo pakenkti tiek virusas, tiek rentgenas, tiek vaistai, bet taip pat tai galėjo neturėti ir jokios įtakos. Vasario 24 d. eisiu darytis tyrimus, tikiuosi, kad viskas mums bus gerai. Tada mums bus apie 6 sav. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 02 10, 15:09)
sveikos,

kaip tave suprantu, nes pas mane lygiai tas pats, gerkle kutena, ciaudau ir nosiukas bega nerealiai, tai arbatyte su medum, bet perskaiciau, kad medaus negalima, bet nesuprasi, vieni sako negalima, kiti galima, tai manau ligos atveju gal ir galima, mama sake kad nosi medumi pasitepti labai gerai nuo slogos, siandien pabandysiu dar pakvepuoti garais, dar vyras nupirko to tokio sirupelio nuo gerkles, isgeriau kelis saukstus ir nzn ar gerai padariau... esu UK, tai irgi jie cia apart paracetamolio nieko pasiulyti daugiau negali, puikus vaistas nuo visu ligu...

tikra teisybe,jie ta paracetamoli kisa nuo visu ligu doh.gif del medaus klausiau savo GP,tai sake galima (tik aisku ne kibirais biggrin.gif ) o geriausia citrina su medum sumaisyti ir valgyti. dar visai neblogai yra uostyt svoguna (gal keistai skamba,bet padeda) perpjauni svoguna per puse,prisidedi prie nosiuko,viena puse prispaudi ir trauki i save,paskui prie kitos snerves ir uostyt tol,kol beveik nebeuzuosi svoguno kvapo.pirmi pora ikvepimu tikrai grauzia blink.gif bet po to pasidaro zymiai lengviau.
Atsakyti
Aš tai kol kas su jūros vandeniu žaidžiu, dar liepžiedžių arbatą su medum geriu (čia labiau gerklei), bet nelabai man padeda, 6 dienos, o sloga dar vis yra. Bendradarbiai vaistų prikala ir per pora dienų praeina (darbe beveik kiekvienas sloguoja), o man ...... verysad.gif
Atsakyti
Man viena akusere patare susipjaustyt svoguna ir pries einant miegot pasidet prie lovos smile.gif Gal ir padeda, kam sloga tik prasidejus. Na, o as su sloga jau visa memnesi kankinuosi ir negaliu normaliai naktim miegot doh.gif Pagaliau terapiaute leido panaudot vaistus Olynth, nes jokie garai, svogunai ir pan. nepadejo.
Atsakyti
sveikos mamytes as irgi kankinausi su sloga visa menesi viena ka sake naudot tai juros vandeni kuris visiskai nepadejo bent man tai prasikankinus 3sav. nuejau supykus i vaistine ir pasakiau kad duotu lasiuku i nosi nesciosioms is pradziu sako ner tokiu tai sakau kudikiams yra o nesciosioms nera ir staiga jie atsirado vadinasi MAR 5% Nasen-Pflegespray kainuoja apie 15lt. cia norfos vaistinei kita vakara slogos kaip nebuta ant to informacinio lapelio parasyta jog nestumo metu vartoti galima. sekmes sveikstant visom 4u.gif
Atsakyti
garstyčių lapelius panauduokit, padeda
Atsakyti
QUOTE(Loretutia @ 2008 04 08, 21:21)
As tai praskalauju juros vandeniu nosiuka, arba druskos tirpalu smile.gif O paskui pasikaitinu druskos ir ja karsta suvyniojus i skarele ant nosies uzsidedu smile.gif Man tai padeda smile.gif Ir jausmas labai malonus smile.gif malonesnis nei ka nors i nosyte lasint tongue.gif

Aš tai naudoju tik jūros vandenuką PHYSIOMER. thumbup.gif Esu bandžiusi ir druskytę ant nosies dėti, bet labai jau užrausta, net sekančią dieną kapiliarai nesusitraukia. unsure.gif
Atsakyti