Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

QUOTE(neringagin @ 2008 11 29, 13:38)
O savaime nukrito ar ne?

Gana lengvai numeciau 15 kg. o kitus tik rinkdama, ka valgau ir t.t. sportuot nesportuoju, bet su vezimu lauke pabunu normaliai, greitu tempu paveziodavau.Teko atsisakyti daug produktu, o kai numeciau po biski vel pradejua vlgyt, bet svoris laikosi vietoj..
Atsakyti
QUOTE(neringagin @ 2008 11 29, 12:10)
Aš per pirmą nėštumą priaugau 25kg ir jie per kokį pusmetį nukrito, o per antrą priaugau 30kg ir sūnui jau beveik 11mėn.,o liko 7kg.Sveriu 60kg,gyvenime tiek nesu svėrusi.Nieko nedarau,valgau kaip visada daug ir žindau kūdikį.O nėštumo metu patarčiau dietų nesilaikyti,verčiau kai pagimdysi.Gal dar žindymas padės kažkiek kg numesti.Viskas bus gerai, o svarbiausia,kad turėsi mažą angeliuką. 4u.gif

4u.gif aciu... smile.gif tai zinau, na tada issigandau kad gali but negerai kas nors ir bandziau dietintis... blush2.gif bet as zinau kad mano maziukui reikia siltu nameliu tai ir pasidare stora sienele... lotuliukas.gif ir svarbiausia zinau kad mane mano brangiausiasis myli bulkute nes su zandukais buvau ir kai pradejom draugaut lotuliukas.gif tad manes tie kilogramai negazdina juk tikriausiai vaika maitinsiu ir reikes ziuret ka valgysiu tada ir bus dietu laikymasis doh.gif o as ju taip nemegstu... saldainiai jega... lotuliukas.gif
ir merginos nepergyvenkit jus taip stipriai svarbiausia save myleti ir tada viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
na as ne virs bet beveik 30kg priaugau... 10kg iskart ligoninej numeciau, 5kg grizus namo...na ir dbr vietoj stovi 8kg
Atsakyti
Aš ne ką mažiau buvau priaugusi... Tik... 40kg... kai pagimdžiau iškarto numečiau 15 kg. Per du mėnesius dar numečiau 6 kg. Žiūrėsim kaip bus toliau...
Atsakyti
Pries gimdyma sveriau 52 kg, nestumo metu priaugau 28 kg ax.gif
dabar sveriu 62 kg.
Atsakyti
priaugau 32 kg ax.gif numeciau 22kg per menesi, liko 10 rolleyes.gif
Atsakyti
Aš priaugau 32kg. Ligoninėj 10kg palikau. Per tris savaites 8 nukrito.Dar 10kg norėčiau pasilikti,nes prieš nėštumą labai jau "kūda" buvau. Tai liko numest 4kg tongue.gif
Atsakyti
nu 30kg nepasiekiau,bet per abu nestumus priaugau po 22kg doh.gif po pirmo nestumo sportuodama per 2 men atsikraciau beveik visu,3 dar liko ir aptingau sportuot blush2.gif .dabar po antro nestumo praejo 1,5men.tai liko apie 7kg.pradejau vel mankstintis,tikiuosi greit atsikratysiu ir ju.
Atsakyti
o man vat cia toks klausimas iskilo.. o kaip jus manot nuo ko taip auga nestumo metu tie kilogramai na cia toms kur labai daug priauga nes kitom buna kad norma priauga ir tiek... ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 17, 02:05-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 12 17, 02:05)
o man vat cia toks klausimas iskilo.. o kaip jus manot nuo ko taip auga nestumo metu tie kilogramai na cia toms kur labai daug priauga nes kitom buna kad norma priauga ir tiek... ax.gif

As manau, kad nuo maisto kiekio auga lotuliukas.gif

pati 35 kg priaugau, bet zinau nuo ko mirksiukas.gif

valgiau kaip 4 krovikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dexnyte: 04 sausio 2009 - 19:33
QUOTE(dexnyte @ 2009 01 04, 19:33)
...pati 35 kg priaugau, bet zinau nuo ko ...
valgiau kaip 4 krovikai ...

Na, vadinasi, aš valgiau kaip 3,5 krovikai.. Priaugau 31 kg doh.gif Dabar kita problema - kaip "dirbti" kaip 3,5 krovikams, kad viso šito turto atsikratyčiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 04 sausio 2009 - 20:38
QUOTE(dexnyte @ 2009 01 04, 20:33)
As manau, kad nuo maisto kiekio auga  lotuliukas.gif

pati 35 kg priaugau, bet zinau nuo ko  mirksiukas.gif

valgiau kaip 4 krovikai  biggrin.gif

lotuliukas.gif nezinau ar as valgiau kaip krovikas ,bet pries gimdyma sveriau 58 kg o gimdymo diena sveriau92kg desimt palikau ligoninej per metus nukritau iki 66kg po to vel pastojau ir sveriau gimdymo diena 96kg dabar sveriu 70kg reikia kazka galvoti doh.gif nes nieko nedarant nekrenta schmoll.gif
Atsakyti