Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

kazkaip man sunkiai suvokiama,kaip jus sugebat tiek priaugti..Juk vaikutis sveria gimes apie 4 kg,nu dar vandenys,bet tiek daug? ? As su abiem vaikais priaugau apie 10-12 ir tai pergyvenau,kad cia daug! Juk sunku po to tiek numesti ir nesveika...,bet ka padarysi,jei jums taip iseina. Sekmes numesti! blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita123: 03 rugsėjo 2009 - 19:27
As priaugau 30kg verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2009 09 07, 12:30)
As priaugau 30kg  verysad.gif

ar numetei jau? blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 07, 16:43)
ar numetei jau?  blink.gif  smile.gif

Siuo metu vaikui yra 2.5m.-per ta laika ir numeciau tuos nereikalingus kg doh.gif ir dar -7kg,tai viso 37kg drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su pirmuoju priaugau 30 kg - nukrito po gimdymo per 2 savaites, su antruoju priaugau 25 kg- nukrito per menesi laiko. Nezinau kur ir kaip, nes jokiu dietu, jokiu sportu tikrai nebuvo, matyt toks organizmas, esu labai smulkiu kaulu, pilvukai buvo nemazi, vaikuciai irgi.
Taip, kad tikrai ne visada daug priaugto svorio ir lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Su abiem nestuamis beveik 30 kg buvo priaugta, bet taip ir netaskraciau jo visiskai, su pirma liko 7 kg, o su antra liko 8 kg, kurie jau nebekrenta, kuris laikas laikosi svoris ir nors tu ka, net sportas neduoda jokios naudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 09 03, 21:26)
kazkaip man sunkiai suvokiama,kaip jus sugebat tiek priaugti..Juk vaikutis sveria gimes apie 4 kg,nu dar vandenys,bet tiek daug? ?  As su abiem vaikais priaugau apie 10-12 ir tai pergyvenau,kad cia daug! Juk sunku po to tiek numesti ir nesveika...,bet ka padarysi,jei jums taip iseina. Sekmes numesti! blink.gif  4u.gif

As asmeniskai EDZIAU blush2.gif
Tai va,priaugus buvau beveik 40kg,baisu ziuret i foto...Ir db nuosirdziai uzjauciu storus zmones,negyvenimas jiems.Kraujospudzio sokinejimai,nesveiki sirdies duziai,tik pradejus kalbeti padusdavau,atsistojus susisukuoti is kart pavargdavau,atsisesdavau ir tik susikaupus ir pailsejus pabaigdavau ka pradejus...Baisu,is tikro...Jau nesneku apie nerandamas del svorio venas,bade tik i plastakas,nes kitus nerasdavo ju.Ir vaiksciot kaip sunku...Db like 3kg,vaikui 8men.Blogiausia,kad as db sau labai grazi,nes zinau kaip atrodziau besilaukdama doh.gif O juk sveriu dar tolokai nuo idealaus svoriuko...
Atsakyti
man tik trys beliko is 30... bet pusmetis grynos dietos ir pastangu zverisku doh.gif ir dar ne pabaiga !
Atsakyti
per gimdyma priaugau 32kg,o per 3menesius jie nukrito,o veliau dar 4kg smile.gif
Atsakyti
per gimdymapriaugau 34kg, 18 jau nebera. Reikia dar 20 numest:(
Atsakyti
priaugau 28kg.suneliui jau 5men bet dar like tie nelemti 8kg.labai nepergyvenu nes maitinu.svarbiausia kad vaikeliui butu geras pieniukas smile.gif kai laukiaus pirmo tai irgi panasiai ar net daugiau buvau priaugus tai nukrito per pusmeti ir net 6 kg daugiau smile.gif thumbup.gif aisku yra nesmagu kai tie nelemti kilogramai like bet negi nera svarbesniu dalyku gyvenime????? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš priaugus buvau 38, dabar jau jų nėra, bet kad patys nukrito tikrai nepasakysiu, 10kg taip, per pirmą mėn. 10 irgi, po to jau mesti reikėjo.
nukrito per 2m.
Atsakyti