Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

idomei as tai net gi beveik nevalgau... g.gif na bet kartais megstu pasmaliziaut.. bet kad kartais bena ta savaite kur daugiau saldumynu valgiau nepriaugau o ta savaite kur normalei valgiau vaisius tik ir aisku maista tai priaugus bunu po kila... nors sy kart gines klausiau jei ne nuo maisto tai nuo ko gali priklausyt tai sake kad nuo nervu na o as tai ziaurei nervota doh.gif jau maniskui reiks paminkla statyt uz istverme su manim... lotuliukas.gif o ir mano mama sake per pirma nestuma priaugo trisdesim ir uosviene kai laukes MB sake irgi daug priaugo tai gal cia ir taip hormonai susipyne kad svoris auga net ant ausu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos esamos i rbusimos maytes, as per pirma nestumo ketvirty priaugau tik 4 kg, bet po to svoris pradejo augti kaip ant mieliu, iki gimdymo laiko buvau priaugus jau beveik 30 kg, puksejau kaip garvezys, tik parduotuvese lakstydavau kaip ant sparnu, kai pirkdavau kraitely busimam vaikeliui.Po gimdymo numeciau 10 kg ir viskas , tiek nestumo metu tiek dabar valgau labai mazai, bet ...svoris tosvi vietos, nors vaikutis hiper aktyvus ir tikrai per diena daug su juo prisiportuoju, bet kilogramai netirpsta.
Visoms busimoms mamytems duosiu patarima, stenkites priaugti ne daugiau kaip 15 kg, o jei matot , kad ir toliau svoris auga konsultuokites su savo ginekologe, ji turi jums patarti koki maista valgyti ir kaip ji derinti, kad neaugtu svoris, nes su kiekvienu papildomu kilogramu gimdymas sunkeja sad.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 17, 01:05-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 12 17, 01:05)
o man vat cia toks klausimas iskilo.. o kaip jus manot nuo ko taip auga nestumo metu tie kilogramai na cia toms kur labai daug priauga nes kitom buna kad norma priauga ir tiek... ax.gif

As manau, kad nuo daug ko priklauso - nuo organizmo, t.y. kiekvienas skirtingai sureaguoja, nuo genu, nuo to kiek valgei pries pastodama ir kiek nestumo metu ir pan....na pvz. mums dabar 38 sav. eina, o priaugusi esu nepilnai 6 kg. Valgau viska ir netgi sakyciau daugiau nei pries pastodama... blush2.gif ax.gif
Tiesa sakant buvau nusiteikusi, kad daug priaugsiu, nes iki nestumo nebuvau manekene, bet kol kas viskas ok.
Linkiu visoms kuo greiciau atgauti savo svajoniu kuno "formas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 07 sausio 2009 - 16:08
sveikutes 4u.gif
per nestuma priaugau 36kg pries nestuma sveriau 55kg,o kai vaziavau gimdyti 91kg doh.gif doh.gif doh.gif praejo 4men numeciau 12kg,o kiti vis nekrenta,nors ir valgau mazai ir judu daug,pilvas atrodo lig ten dar vienas leliukas yra blink.gif nzn gal del to kad cezari dare...... blink.gif blink.gif blink.gif kaip jus kovojot su svoriu patarkit?per kiek jis nukrito?
Atsakyti
nu as tiek nepriaugau ir svajoju svert maziau nei pries nestuma, gal man su galva negerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurabalta @ 2009 01 14, 21:59)
nu as tiek nepriaugau ir svajoju svert maziau nei pries nestuma, gal man su galva negerai?  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau cia tau viskas gerai ir svoris priklauso tik nuo musu paciu.kai su antru priaugau 30kg.tai tikrai buvo labai sunku doh.gif.ir numeciau tik po dvieju metu doh.gif dabar laukiuos ir priaugau tik 2.100kg.Kai vyras sako esu dar grazesne brunette.gif
Atsakyti
as priaugau 20kg,per paskutinius menesiu pradejau pustis kaip balionas nors gn sake kad pradejo kauptis skysciai organizme bet pagimzius ligonineje plikau tik septynis,poto truputi krito veliau vel priaugo taip ir sokineja vis,nors musu giminei visos putlutes yra ir negimdziusiu storuliukiu.
Atsakyti
as priaugau 30kg unsure.gif visa gyvenima buvau mazute coliuke, o kai pastojau svoris augo nuo oro, nes nei valgyti galejau (nuolat pykino) nei ka...nei vieno sokolado, nei vienos bandeles, ir jokiu sunkesniu mesos gaminiu negalejau i burna ideti...o va augau ir tiek...konsultavausi ir su dietologe, ir su ginekologe, vienintelis atsakymas - organizme kaupiasi skysciai, genetiniai reikalai, ir hormonu reakcija verysad.gif sedejau giliau nei depresijoj....vaikiukas gime vidutiniu ismatavimu, GN palikau 11kg, ir per 5 men viso nukrito 21kg be jokiu pastangu, kadangi maitinu iki siol pati tai nelabai randu laiko pasportuoti, bet viliuosi kad mazyliui pradejus valgyti ivairesnio maisto, pasportuosiu ir atsikratysiu tais likusiais 10kg ax.gif beje pradejus reguliuoti mityba, apmazejo pieno, tad jokiu budu nebedristu ne pagalvoti apie kokias dietas ar pan, dabar mazylis, o as kiek veliau 4u.gif
Atsakyti
As gimdyt isvaziavau 86 kg 4u.gif pries tai sveriau 60 ugis 169cm. Ligoninei palikau 10 kg, per du men numeciau dar 8. clap.gif dabar sveriu 68. mano tikslas 54!!! Pasiilgau savo paauglisko kuno liezuvis.gif
Atsakyti
na as apie 30 priaugau.
baisu baisu baisu.
sveriau visad 68 o gimdyt vaziavau virs95kg.
labai sunkiai krenta bet labai stengiuos.
Atsakyti
nu tiek priaugti tai biski ziauru jau.. as su abiem priaugau apie 10 ir nukrito po antro dar daugiau negu buvo. Bet db esu vel apvalesne,nes po antro vaiko gimimo jau praejo 10 metu. O rupintis del 4 kg. tai tikrai juokinga.. smile.gif
Atsakyti
nu va ir liko man tuos 4 numesti bet jau dietu ir sportu isvarginta jegu nebeturiu niekam...
kaip ju atsikrastyt nebezinau, jau 26 neber ir kantrybes tuo paciu...
atrodo 4 nebedaug bet dar i rubus dauguma netelpu...
Atsakyti