Aš irgi buvau priaugusi + - 30 kg. Man pasisekė, nukrito greit, nes buvau tikra "vandenis". Dabar laukiuosi, svoris kol kas + 2 kg. Gerai būtų, kad tas svoris didelis neužaugtų. Bet jei jau augs, o paskui, kaip pirmą kartą nekris, tai priversiu kristi - kantriai ilgai laikysiuosi sveiko valgymo rėžimo + sportas ( namuose, sporto salėje ar lauke, jokio skirtumo, svarbu pastovus intensyvus sunkus sportas). Ir nukris.
Nežinau, gal aš truputį kitaip žiūriu į svorį. Aš per savo gyvenimą esu buvusi visokia- nuo išsekusios kūdenos iki siaubingos storulės. Todėl nebijau savo svorio. Žinau, kaip jį susitvarkyti, nes save gerai pažįstu.
Moterytės, nepergyvenkit dėl to didelio svorio. Kaip paskaitau, suprantu, kad daugeliui jūsų reikia laiko, kad pradėtų kristi tie kg. Žinau tiksliai, kad tam žmogui, kuriam svoris neauga, yra sunkiau jo priaugti, nei tam numesti, kuris turi viršsvorį. Numesit, ateis jūsų laikas ir numesit tuos kg
P.s. kai pergalvoju savo sąmoningai nugyventus metus, darau išvadą, kad laimingesnė ( ir net vyrams patrauklesnė) buvau, kai būdavau storesnė, o ne plona