Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

Aš priaugau viso nėštumo metu lygiai 30 kg. Viską numeciau po gerų metų... Dabar sveriu netgi mažiau nei prieš nėštumą... Aišku reikėjo ir pastangų įdėti... pamažinti užkandžiavimų skaičių, šiek tiek pasportuoti.... smile.gif
Atsakyti
As buvau 30 priaugusi.. vaikams toj 7 men bus o man 5kg uzsiliko doh.gif niekaip neiseina atsikratyti uzkandziu ir t.t.
Atsakyti
As priaugau 30 kg, per pusmetu numeciau tiek pat (plius 7 imdykloj palikau)
Reziume, po pusmecio sveriau 7 kg maziau nei iki nestumo. Pastangu dejau tikrai nedaug. kazkaip laurus zindymui atiduodu g.gif
Atsakyti
oi siaubas po 30kg priaugat? as vos 9kg priaugau unsure.gif pagimdzius kai gryzau namo nebebuvo ne kg virsaus. viska palikau gimdykloje. sunus gime normalus 3080g
Atsakyti
oi oi, na priaugr tai galima sakyciau gan lengvai, o kaip numest?? sakyciau, kad kas perdaug, tas nesveika g.gif
Atsakyti
Sveiko merginos! Gal pasidalinsit kaip numetet visus kg. A priaugau ligiai 30kg vaikui au 5 menesiai o numeciau tik18 kg, ir tai su pirulinos pagalba. gal patarsit kaip numesti likusius 12 kg?
Atsakyti
QUOTE(Ernestula @ 2011 11 10, 18:37)
Sveiko merginos! Gal pasidalinsit kaip numetet visus kg. A priaugau ligiai 30kg vaikui au 5 menesiai o numeciau tik18 kg, ir tai su pirulinos pagalba. gal patarsit kaip numesti likusius 12 kg?

o jus tikejotes visu 30kg per tuos 5men atsikratyti? priaugo jie tai per 9men, taip kad laiko liekneti dar turite.
Atsakyti
buvau priaugus bet baigiu numest daugiau nei priaugau...
Atsakyti
Vaziuodama gimdyt turejau +27 is GN isvaziavau su +10 per savaite liko +4 dabar jau 4 men mazajai tu 4 neliko ir dar - 2 cool.gif
Atsakyti
Oho jus pavarot. Kaip taip greitai svoris nukrito? Jums 4u.gif
Atsakyti
su pirmu 30, su antru 33
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi ir as i jusu pokalbi 4u.gif tai va per 2.5metu apturejau du sunelius smile.gif su pirmu pastojusi sveriau 55kg,mano ugis 170cm., gimdyt isvaziavau su 85 kg,buvau lyg tiksinti bomba smile.gif ,is po gimdymo numeciau 6kg,praejus dar 2sav savaime dar 12 kg nukrito,liko 67kg virssvorio, oj reikejo daug pastangu juos numest,juos numeciau per 6men taciau iki 58kg. Daug vaiksciodavom su suneliu,labai sveikai maitinausi, vakarais WII sokdavau! po 6men vel pastojau, sikart maziau priaugau iki 76 kg,tikriausiai kad tuo paciu metu auginau ir suneli visai mazuti. Po gimdymo nukrito vel 6-7 kg,per kelis men savaime dingo 12-13kg taigi kovot liko su 6kg,taciau buvau isvargusi besirupinant dviem mazias vaikais,todel tie kg savaime ir nukrito!!!tarp kitko po gimdymo celiulito kalna turejau ant slaunu ir sedmens,taciau atsisakiau riebaus maisto,newartoju majonezo,sviesto,aliejaus truputi!nevalgau nieko kepto ar miltiniu produktu ir patikekit per 6men celiulitas apmazejo,net labai!stovint pries veidrodi jo nesimato,tik kai raumenis itraukiu galima ji pamatyt! smile.gif Mielosios stiprybes jum kovojant su tuo antsvoriu,bet atsiminkit svarbiausia gi musu auksai,svarbu sveiki!o mes po truputi save remontuokim!!!:)
Atsakyti