Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Čiauškutis"

QUOTE(misija @ 2010 05 09, 17:53)
Visoms mamytėms ir vaikučiams,  geros vasaros, išeiname atostogauti, sugrįšim tik rugsėji.



Ar jau daržiukas užsidaro vasarai? g.gif Aš galvojau nuo birželio g.gif
Atsakyti
Laba diena.

Gerb. Supermamos, prašau Jūsų pagalbos help.gif

Esu VIKO maitinimo verslo organizavimo III kurso studentė. Šiuo metu rašau diplominį darbą maitinimo organizavimo ikimokyklinėse ugdymo įstaigose tema. Anketa skirta ikimokyklinio amžiaus vaikus auginančioms šeimoms. Pateikdama šią anketą norėčiau sužinoti Jūsų požiūrį į vaiko mitybos svarbą, kylančias problemas. Ši anketa yra anoniminė, atsakymai turės reikšmės statistinių duomenų analizei.

Internetinė anketos nuoroda (tarp raidžių m ir a nereikia tarpo)

http://www.m anoapklausa.lt/apklausa/220887587/

Dėkoju už sugaištą laiką ir supratimą.
Pagarbiai
Elena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2010 05 09, 17:23)
Ar jau daržiukas užsidaro vasarai?  g.gif Aš galvojau nuo birželio  g.gif

Ne daržiukas užsidaro,birželi,bet mes gavom sanatorinį gydimą, tai jau sugrįšim tik rudeni,kažko į Delfinuką eit nesinori,bandysim savo jiegom verstis smile.gif
Atsakyti
Labutis.Kaip laikosi ciauskutis? Girdejau jau isleidote daug vaikuciu i mokyklele. Girdejau ,kad mokytojos paruose smagia programele? Tikriausiai ,kaip padeka uz vaikeliu ugdyma, papuoset pedagogus geliu vainikais, kaip tai daro vienas labai saunus darzelis. Aisku tai privalome daryti mes visi .Nes juk mazas musu vaikelis nuo teveliu ranku atiduodamas pedagogams ikimokyklineje istaigoje. Jie seja tas seklas ,kurios duoda starta ju tolimesniam gyvenimui.Nepamirskite to ir is mazumes ugdykite vaikuose pagarba PEDAGOGUI. Nepamokslauju ,o tiesiog patariu ,nes matau ivairiu situaciju is savo supancios aplinkos. Geru JUms atostogu.
Atsakyti
biggrin.gif
taip buvo isleistuves
bet ko gero smagiausia dalis buvo Flinto koncertas thumbup.gif

o "oficialioji" tai cool.gif man nelabai, vaikai labai mazai pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Menesiena2009 @ 2010 05 28, 09:56)
Labutis.Kaip laikosi ciauskutis? Girdejau jau isleidote daug vaikuciu i mokyklele. Girdejau ,kad  mokytojos  paruose smagia programele? Tikriausiai  ,kaip padeka uz vaikeliu ugdyma, papuoset pedagogus geliu vainikais, kaip tai daro vienas labai saunus darzelis. Aisku tai privalome daryti mes visi .Nes juk mazas musu vaikelis nuo teveliu ranku atiduodamas pedagogams ikimokyklineje istaigoje. Jie seja tas seklas ,kurios duoda starta ju tolimesniam gyvenimui.Nepamirskite to ir is mazumes ugdykite vaikuose pagarba PEDAGOGUI.  Nepamokslauju ,o tiesiog patariu ,nes matau ivairiu  situaciju is savo supancios aplinkos. Geru JUms atostogu.



Jei pedagogas bus tikras Pedagogas, patikėkit, vaikas ir be mamų pamokymų tokį gerbs ir mylės.
Džiaugiuosi, kad mano vaikai turi puikias auklėtojas...

O situacijų būna įvairių ir visur... net ir pati puikiausia auklėtoja prieš šventę gali ištarti - "Vaikai, kas nedainuos, negaus naujų žaisliukų"... Ir tuomet tai išgirdusi mama dar ilgai galvos, - vat iš kur mūsų visuomenėje įsišaknijusio gąsdinimo mentaliteto šaknys... O ar "Vaikai, kas dainuos, tas gaus naujus žaislelius" - taip pat skamba kaip gąsdinimas? Man tai ne - ir prieš šventę išgirdusi tokius žodžius tąkart išties būčiau buvus laimingesnė...

Bet apskritai tai aš džiaugiuosi, kad mano vaikai vis geriau ir geriau kalba - ačiū visoms - ir auklėtojoms, ir logopedei, ir darželio personalui, ir pačiam darželiui... Ačiū Čiauškuti, kad toks esi wub.gif , o mūsų ir jūsų tobulėjimui, manau, ribų nėra 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuole mamyte ,taip graziai atsiliepia apie darzelio kolektyva. Tai puiku ,tai grazu.
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad šitame darželyje dar dirba auklėtojos Zina ir Bronė 4u.gif jos buvo mano auklėtojos, kai lankiau šį darželį prieš kokius 20m bigsmile.gif fainuolės wub.gif lb jas mylėjau thumbup.gif
Ir logopedė buvo neraliai faina, kažin ar dar ta pati...turėjo sūnų mano amžiaus 24m db jam kažkur.
O aplinka db tragiška palyginus su tuo, kas buvo vaikystėj-turškėmės baseine, žaisdavom toj spec. įrengtoj aikštelėj iš plytelių, viskas nauja buvo ir nerealu, o kai prieš keletą metų buvau, tai nusysiota, apipaišyta, išdraskyta, na kaip ir dažniausiai su gerais dalykais Lietuvėlėj nutinka.. verysad.gif kaip ten dabar aplinka?
Atsakyti
mielosios,
Įsijungiu į šį forumą, nes planuojam nuo rugsėjo pradėti lankyti šį darželį. mirksiukas.gif
Todėl įdomu viskas, kas tik ten vyksta ir kam reiktų būti pasiruošus.

prieš keletą mėnesių "Šviesioji" mama rašė apie planus organizuoti transportą. Ji teigia perdavusi šį darbą kitai mamytei.
kaip dabar yra pasistūmėjusi ši situacija ? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir vaikuciai smile.gif ,man irgi butu aktualu suzinoti del vaikuciu veziojimo.
Galkas girdejot kokie pasikeitimai vyksta musu darziuke?Aciu,geros vasareles.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Mes irgi padavėm prašymą į Čiauškutį, tik nežinau a r nuo rugsėjo papulsim..Direktorė sakė, kad viską sprendžia savivaldybė.. Todėl įdomu, iš kur kitos mamos jau žino apie būsimą lankymą`? - Gal kur galima savivaldybėje užklausti ar kreiptis?
Šiaip labai noriu čia pakliūti, paskaitinėju mamų atsiliepimu, lieku sužavėta. Pas mus žymus kalbos sutrikimas.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute26: 15 liepos 2010 - 10:19
QUOTE(linute26 @ 2010 07 15, 11:13)
Sveikos mamytės 4u.gif Mes irgi padavėm prašymą į Čiauškutį, tik nežinau a r nuo rugsėjo papulsim..Direktorė sakė, kad viską sprendžia savivaldybė.. Todėl įdomu, iš kur kitos mamos jau žino apie būsimą lankymą`?  - Gal kur galima savivaldybėje užklausti ar kreiptis?
Šiaip labai noriu čia pakliūti, paskaitinėju mamų atsiliepimu, lieku sužavėta. Pas mus žymus kalbos sutrikimas.. verysad.gif

Jeigu pakliuvot nuo rugsėjo, jums turėjo iki birželio 10d. paskambinti. Jau ir susirinkimas buvo naujai priimtiems.Jei nepaskambino, tai reikės turbūt laukti kitų metų. Pasiskambink direktorei į darželį ir viską pasakys.
Atsakyti