Įkraunama...
Įkraunama...

Gręsia skyrybos..

QUOTE(godule @ 2007 01 01, 08:35)
oi kaip pažystu šią situaciją,na atvėsk truputi,šaunuolė kad skiries,bet nekvailiok,aš taip su geru draugu apsiženyjau iš keršto exui,ištvėrėm 7m,dabar neturiu nei gero draugo,nei vyro,tik dukrytės tėtį,kuris šiandien ,pirmą kart,po skirybų(praėjo puse metų)turi susitikt su dukryte

Užjaučiu, Godule console.gif
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2007 01 01, 09:35)
oi kaip pažystu šią situaciją,na atvėsk truputi,šaunuolė kad skiries,bet nekvailiok,aš taip su geru draugu apsiženyjau iš keršto exui,ištvėrėm 7m,dabar neturiu nei gero draugo,nei vyro,tik dukrytės tėtį,kuris šiandien ,pirmą kart,po skirybų(praėjo puse metų)turi susitikt su dukryte

Vajetau, cia tai jau tikrai ne kas! Tik po puses metu uzsinorejo pamatyt savo vaika?! Baisu, kai pazisti tokius zmones asmeniskai
Atsakyti
Yra labai nebloga knyga Miroslav Plzak. “Sutuoktinių dziudo. Skęstanti santuoka”. Alma littera, 2005. Rekomenduociau. Ten tikrai daug atsakymų galima surast.
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 01 02, 09:13)
Yra labai nebloga knyga Miroslav Plzak. “Sutuoktinių dziudo. Skęstanti santuoka”. Alma littera, 2005. Rekomenduociau. Ten tikrai daug atsakymų galima surast.

atsakymai kaip skestancia santuoka gelbet ar kaip prie to skendimo neprieit?
Atsakyti
melindax, dziaugiuos uz tave ir uz tai, kad dar neturit vaiku! sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 01 02, 19:49)
melindax, dziaugiuos uz tave ir uz tai, kad dar neturit vaiku! sekmes!

Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
zinau nesinori daryti drastisku pokyciu,bet zinok kad ir kiek stengsies,gyvenimas grazins i ta pacia padety doh.gif ne ta kelia renkies vadinas....ar dabar ar po metu-vistiek turesi kazka keisti... mirksiukas.gif
[/quote]

Kokie teisingi zodziai . Siuo metu man tokiu patarimu taip reikia, bet kad nesugebu jais pasinaudoti blush2.gif Visada jauciu , kad kazkada ateis laikas skyryboms. Bet pati pati nesu tokia stipri pasakyti "viskas baigta, man per skaudu". Matyt sulauksiu, kol JIS mane pacia paliks verysad.gif
Atsakyti
[quote=Denisė,2007 01 02, 21:44]
zinau nesinori daryti drastisku pokyciu,bet zinok kad ir kiek stengsies,gyvenimas grazins i ta pacia padety doh.gif ne ta kelia renkies vadinas....ar dabar ar po metu-vistiek turesi kazka keisti... mirksiukas.gif
[/quote]
Kokie teisingi zodziai . Siuo metu man tokiu patarimu taip reikia, bet kad nesugebu jais pasinaudoti blush2.gif Visada jauciu , kad kazkada ateis laikas skyryboms. Bet pati pati nesu tokia stipri pasakyti "viskas baigta, man per skaudu". Matyt sulauksiu, kol JIS mane pacia paliks verysad.gif
[/quote]
Oi, Denise, dabar jau iš savo patirties galiu pasakyti - sunku tik ryžtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man is tiesu sunku priimti tokius sprendimus. Su buvusiu vyru nesiskyriau (nors jis turejo kita jau pries mums susituokiant ir man laukiantis, musdavo nescia ir tt. verysad.gif ). Galiausiai jis isejo pas ja. As isivaizduodavau, kad myliu ji, pradejau tiketis, kad gal bus viskas gerai, bet giliai sirdyje suprantau, kad tai nesites ilgai. Pati is salies kaip prisimenu, atrodo kaip as taip galejau save leisti zeminti, tiesiog sutrypti. Dabar jis man tarsi nepazystamas zmogus. Galvojau gyvenime to niekam nebeleisiu. doh.gif Dabartinis draugas. Jau nuo pradziu musu draugysteje buvo tik krastutinumai, arba gerai, arba visiskai blogai. Tiesiog kartais nebegaliu pakesti jo "keistenybiu", bet ir negaliu be jo, nors zinau KAD VEL VISKAS KARTOSIS. Ir vel bus asaru, isteriju ir pykciu, pati grasinsiu skyrybomis ir pati taikysiuos. Kazkokia pasaka be galo. Nesuprantu gal cia manyje problemos verysad.gif
Atsakyti
O siaube blink.gif
Pritariu Melindax, sunku tik pasiryžti. Bet ši pakopa svarbiausia po prisipažinimo pačiai sau, kad jau gana. Jei įveikei pirmą, įveiksi ir antrą, o tada jau bus vieni niekai. Ir tik nereikia čia jokių "be jo negaliu". Dar ir kaip gali, ir pati tai žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 01 02, 16:38)
atsakymai kaip skestancia santuoka gelbet ar kaip prie to skendimo neprieit?

Šiaip jau tai knyga apie visus atvejus. verta paskaityt, jei net ir nieks santuokai negresia smile.gif
Atsakyti
Keisti jusu santykiai... Visko buna porose, bet, kad sitokie svyravimai, tai nelabai normalu, reiketu pasvarstyti ar jus is viso dar mylite vienas kita, ar gerbiate, ar dar galite buti drauge. g.gif Tokie santykiai, kur nebera nieko, tik kazkoks prisirisimas, pripratimas, manymas, jog myli, abu kankina, geriau vienas kita paleist ir pradeti gyvenima is naujo, kol nepriejote prie krastutinumu, nes baisiausia, kai pora uzdelsia issiskirti, o po to su mustynem, bet vistiek viskas baigiasi, kam to reikia, geriau issiskirti graziuoju, kad po to susitikus gatveje pasisveikinti galetum, jei yra bendru vaiku, netraumuoti ju savo nesutarimais, zodziu, protingi zmones sprendzia, nelaukia, kol viskas savaime issispres, o be to, reikia daug tarpusavy kalbetis. 4u.gif Linkiu sekmes. 4u.gif
Atsakyti