Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(dimsiukas @ 2007 02 24, 13:10)
Nors ir nesu busu dar saliariume,bet planuoju jau senokaj,o lajko nera...Ar tikraj majtinanciai mamytej galima?Po gimdymo jau praejo 4men6d...

tikrai nepakenks, smile.gif tik pradzioje reikia saikingai, uzteks kokiu 4-5 min ir patariu su kremuku, kad odele nenusausetu mirksiukas.gif
Atsakyti
visa nestuma grieztai negaliu jokiu voniu.Dabar paskaiciau cia ir atrodo,kads dar negreit nusimato sitas malonumas verysad.gif .O as taip apie ja svajoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 02 24, 14:28)
tikrai nepakenks, smile.gif  tik pradzioje reikia saikingai, uzteks kokiu 4-5 min ir patariu su kremuku, kad odele nenusausetu mirksiukas.gif

kenkti nepakenks, bet maitinanciai mamai nepatariama, pirgemntacija - jei nebijai.... geriau jau savaiminio idegio kremukai wink.gif
Atsakyti
As po dvieju menesiu pradejau lankytis soliariume smile.gif t.y. pries menesi smile.gif
Atsakyti
Aš kai ir nestuke.gif buvau lįsdavau į vonią, tik aišku ne karštą, man nuimdavo nugaros skausmus wub.gif o po gimdymo dar nebuvau blush2.gif
Atsakyti
o kodel cia jau taip negalima i ta vonia? g.gif as maudausi ir dabar, aisku stengiuosi ten ilgai neguleti, tik ilendu, susylu, tada jau visos proceduros kol nusimaudau ir islendu, as galvoju jei ilgai guli, tai tada negerai butu.
Atsakyti
Nestumo metu nesilankiau soliariume nes tikrai nepatariama, o po gimdymo soliariume pradejau lankytis kai lialiui 5 men buvo. Einu karta per savaite, bet su saiku mirksiukas.gif Maitinu pati.
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 02 26, 18:24)
o kodel cia jau taip negalima i ta vonia?  g.gif as maudausi ir dabar, aisku stengiuosi ten ilgai neguleti, tik ilendu, susylu, tada jau visos proceduros kol nusimaudau ir islendu, as galvoju jei ilgai guli, tai tada negerai butu.

kai nescia tai silta vonia nieko bloga, bet po gimdymo is karto negerai, nes juk dar kraujuoji, viskas valosi, o dar jei siuta...
Atsakyti
Aš kai laukiausi tai gydytoja nerekomendavo mudytis vonioj,tik po dušu......nes tipo gali netyčia silpna pasidaryt,ar dar kažkas......Tai aš sąžiningai ir maudžiausi visą nėštumą po dušu blush2.gif Kažkaip prisibijojau...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ireba @ 2007 02 28, 12:59)
Aš kai laukiausi tai gydytoja nerekomendavo mudytis vonioj,tik po dušu......nes tipo gali netyčia silpna pasidaryt,ar dar kažkas......Tai aš sąžiningai ir maudžiausi visą nėštumą po dušu blush2.gif Kažkaip prisibijojau......  blush2.gif

karstoje negalima, o siltoje man leido, tik pabaigoje nestumo prisibijojau, nes vandenys nenubegtu maudymosi metu, nes galiu nepastebeti wink.gif
Atsakyti
Visą nėštumą maudžiausi vonioje, o jo gale - ir karštesnėje, nes esu šilumos mėgėja smile.gif (Ir pagimdžiau vandeny smile.gif ) Jei nėštumas nekomplikuotas, gydytojai maudytis vonioj neturėtų drausti, nors, aišku, temperatūrą reikia pareguliuoti.

Esu skaičiusi, kad po gimdymo kai kurie gydytojai netgi rekomenduoja gulėjimą vonioje - esą taip daug geriau, nei po dušu, išplaunamos visos išskyros g.gif Žinoma, ne karštoje, ir tikriausiai turėtų būti labai steriliai išvalyta, ir gal net vanduo padezinfekuotas g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 02 28, 20:36)

Esu skaičiusi, kad po gimdymo kai kurie gydytojai netgi rekomenduoja gulėjimą vonioje - esą taip daug geriau, nei po dušu, išplaunamos visos išskyros g.gif Žinoma, ne karštoje, ir tikriausiai turėtų būti labai steriliai išvalyta, ir gal net vanduo padezinfekuotas  g.gif ...

NA... idomi cia teorija... g.gif Nežinau, bent jau man gydytojas patarė kol žaizdos nesugyjusios ir kraujuoja į vonią nelįsti schmoll.gif . Juk per menstruacijas taip pat dėl pavojaus nukraujuoti nerekomenduojama gulėti vonioje. Tai tas pats ir po gimdymo.
Pirmąkart normalia karšta vonia su jūros druska pasilepinau praėjus maždaug 6 sav. po gimdymo, kai jau buvo daugmaž sugiję siūlės. Ech kaip gerai buvo thumbup.gif .
P.S O nėščioms tai tikrai nedraudžiama vonioj gulėt. Tik, suprantama, turi būti ne per karšta. Maudžiausi iki paskutinių dienų. Gimdydama taip pat beveik iki pat paskutinių sąrėmių mirkau vonioje thumbup.gif .
Atsakyti