Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

maitinanciom mamom nepatartina schmoll.gif , nes del hormonu pokyciu gali atsirasti pigmentiniu demiu.
Atsakyti
Soliariume nebuvau jau metus laiko, nes po Cezario gydytojas rekomendavo venkti saulės dėl pigmentinių dėmių. Su nekantrumu laukiu pavasario kai jau galėsiu "pasikepinti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karollyte18 @ 2007 01 09, 21:35)
o po cezario kada galima i soliariuma?

tai jau i soliaruma uzsimaniai tongue.gif
Atsakyti
tai aisku ! lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirpo, 2 mėn.griežtai neleido lįsti į vonią, tik dušas, be to, dar ir kaklelis nelabai jai patiko, tai gal čia tik mano atveju 2 mėn tabu
Atsakyti
Man patare 6 sav susilaikyti nuo visu malonumu iskaitant ir karsta vonia, taip ir dariau ax.gif
Atsakyti
Aš tai palaukiau kol visai nustojo terliot ir vakar pirmą kartą, po gimdymo praėjus 5 savaitėm išmirkau karšoje vonioje thumbup.gif oi kaip man to trūko lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau dėl pigmentinių dėmių
Atsakyti
Man neatsirado jokių pigmentinių dėmių,nepiktnaudžiaujant galima eit drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
O as vaiksciojau i soliariuma budama nescia, visa pirma nestumo menesi po pora kartu per savaite, kol dar nezinojau... ir nieko! Dabar mums jau rytoj bus 1 menuo, ryt eisiu pas gydytoja, paklausiu del soliariumu maitinant krutimi, ar galima.
Atsakyti
QUOTE(Plaštakė @ 2007 01 28, 12:30)
Man neatsirado jokių pigmentinių dėmių,nepiktnaudžiaujant galima eit drąsiai mirksiukas.gif

kiekvai skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
as kazkur po 3-4sav jau gulejau karstoje vonioje smile.gif
Atsakyti