Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(dimsiukas @ 2007 03 07, 01:16)
Aciu mamytes uz patarymus. clap.gif  Kadangi esu naujoke dar nlb suprantu kas tas az? doh.gif  Man net geda... doh.gif  doh.gif

nieko baisaus, visos kazkada buvom naujokes smile.gif až yra asmenine zinute, kuri randasi lango kaireje, apatiniame kraste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 03 07, 12:22)
nieko baisaus, visos kazkada buvom naujokes smile.gif až yra asmenine zinute, kuri randasi lango kaireje, apatiniame kraste 4u.gif

Lb lb aciu thumbup.gif thumbup.gif Gal man tada galite parasyti kasnors apie ta krema? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimsiukas @ 2007 03 07, 16:02)
Lb lb aciu  thumbup.gif  thumbup.gif                Gal man tada galite parasyti kasnors apie ta krema? ax.gif

parasiau i až smile.gif
Atsakyti
Aciu tau GUOSTE smile.gif
Atsakyti
Man tai pigmentinių dėmių atsirado, kai vaikščiojau į soliariumą ir saulėje deginausi gerdama kontraceptines tabletes, nes jas vartojant taip pat pasikeičia hormonai. Mažulei dabar 1,5 mėn. ir nežinau kaip čia man su tuo soliariumu ar bandyt ar palaukt kol baigsiu maitint. nors kai pagalvoju kad vasara prieš akis, tai jaučiu neiškentėsiu ir vis tiek eisiu į soliariumą.
Guoste, gal gali parekomenduoti kokį kremuką 4u.gif , kad drėkintų ir neleistų išsausėti odai besideginant, nes nuo saulės ir soliariumų man labai išsausėjo veido, baluzdų, ir nugaros oda.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 03 10, 16:20)
Man tai pigmentinių dėmių atsirado, kai vaikščiojau į soliariumą ir saulėje deginausi gerdama kontraceptines tabletes, nes jas vartojant taip pat pasikeičia hormonai. Mažulei dabar 1,5 mėn. ir nežinau kaip čia man su tuo soliariumu ar bandyt ar palaukt kol baigsiu maitint. nors kai pagalvoju kad vasara prieš akis, tai jaučiu neiškentėsiu ir vis tiek eisiu į soliariumą.
Guoste, gal gali parekomenduoti kokį kremuką  4u.gif , kad drėkintų ir neleistų išsausėti odai besideginant, nes nuo saulės ir soliariumų man labai išsausėjo veido, baluzdų, ir nugaros oda.

Pabandyk nueiti po ne daug minuciu ir pastebek save ar neatsirado demeliu g.gif aisku su oda drekinanciu kremuku, jei vistiek tu pigmentiniu demeliu atsiras, tada truputi luktelk, nueik po kokio menesio ar dvieju, nes 1,5 men po gimdymo, tai tikrai yra labai dar mazai, reikia leist oraganizmui atsistatyti ax.gif Aisku cia sunku ka patarti, nes kiekvienai vis kitaip ax.gif
Atsakyti
as girdejau apie pigmentiniu demiu atsiradima po gimdymo kai maitini,del tu visu hormonu.todel ir nerizikuoju jau geriau balta pavaiksciosiu,kai nustosiu maitinti tada pasilepinsiu smile.gif
Atsakyti
Man gydytoja sake kad galima saikingai degintis jau kaip nustoja tepti is gimdos 4u.gif
Atsakyti
man jau sia savaite terminas nestuke.gif tikrai jauciuos negrazi, perbalus tokia visa... savaimino idegio kremu kazkaip nenaudoju, o nesipudruosi kiekviena diena...laiks nuo laiko pasvojoju apie soliariuma, bet galvojau,kad kol maitinsiu negalesiu lankytis. pasiskaitinejau cia, nuotaika net pakilo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_vava_ @ 2007 03 12, 16:37)
man jau sia savaite terminas nestuke.gif tikrai jauciuos negrazi, perbalus tokia visa... savaimino idegio kremu kazkaip nenaudoju, o nesipudruosi kiekviena diena...laiks nuo laiko pasvojoju apie soliariuma, bet galvojau,kad kol maitinsiu negalesiu lankytis. pasiskaitinejau cia, nuotaika net pakilo bigsmile.gif

aisku nueik, pamatysi kaip nuotaika bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 02 20, 10:42)
na jei tu demeliu buna, tai po deginimosi jos siek tiek paryskeja, tada reiketu palaukti, nors as asmeniskau bandziau eiti nors demeliu dar truputi turejau, negaliu paneikti jos paryskejo, bet veliau, kai praejo nemazas laikas po gimdymo, praejo 4u.gif

g.gif o man atsirado po krutine tokiu apvaliu kelios. siaip tai matos verysad.gif o pirma kart ejau 2 men. po gimdymo ,pati jau nemaitinau ir saikingai...
kazkaip vyras pamate tai sunerimo, sako gal gydytojui pasirodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(2SIA @ 2007 03 13, 21:11)
g.gif  o man atsirado po krutine tokiu apvaliu kelios. siaip tai matos  verysad.gif  o  pirma kart ejau 2 men. po gimdymo ,pati jau nemaitinau ir saikingai...
kazkaip vyras pamate tai sunerimo, sako gal gydytojui pasirodyt  g.gif

matai po gimdymo vistiek 2 men., tai dar labai mazai, organizmas tikrai nespejo atsistatyt, gali visko buti, kiekvienai individualiai ax.gif , jei neramina tai pasirodyk gydytojai g.gif bet manau cia tik pigmentines demeles, nieko baisaus ax.gif
Atsakyti