Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(Liova @ 2007 03 17, 22:25)
Niu va, zengiau pirma zingsni hihihi.gif Trumpai siandien pasikepinau soliariume bigsmile.gif  Po keliu dieneliu pakartosiu bigsmile.gif

As kita savaite sulauksiu kremuku ir is karto eisiu rolleyes.gif Kaip noriu, negaliu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 17, 14:29)
Na jei i soliariuma negalima, tai kaip su idegio kremais?  g.gif Ant rando netepu,tai gal nieko blogo?  rolleyes.gif

Jei turi galvoje savaiminio idegio krema,tai manau,kad jis tai tikrai nepakens smile.gif
Bet jei maitini,tai bijau,kad nezinau,gal daro kokia itaka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnixa: 17 kovo 2007 - 23:17
QUOTE(agnixa @ 2007 03 18, 00:15)
Jei turi galvoje savaiminio idegio krema,tai manau,kad jis tai tikrai nepakens  smile.gif
Bet jei maitini,tai bijau,kad nezinau,gal daro kokia itaka  g.gif

na kolkas nieko blogo nepastebejau,tai gal nekenkia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 18, 18:00)
na kolkas nieko blogo nepastebejau,tai gal nekenkia  rolleyes.gif

jei ir papus tepi tuom kremu tai gal nelabai gerai.. o siaip as tai netikiu kad kai dazai plaukus ar tepiesi kremais ta chemija pereina i piena.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 03 15, 22:31)
neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 15, 23:21)
O randas tikrai sunkiai gyja ir dar visiskai raudonas, nors praejo jau 1,3 men.Nezinau ar tai soliariumo itaka,bet itariu,kad sis irgi prisidejo g.gif

Mano randui jau daugiau kaip 8 mėn., o jis vis dar ryškiai raudonas doh.gif

QUOTE(agnixa @ 2007 03 16, 15:46)
Mano randui jau 2 metai,o jis dar gana ryskokas,nezinau nuo ko cia priklauso,jei buciau nuo pat pradziu tepliojusis su kokiu tepaliuku  nuo randu tai gal dabar butu grazesnis.

Aš tepliojau nuo pat pradžių, bet tai nieko nepadėjo blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
o idomu kaip ten is tikruju su tuo soliariumu ir paluku dazymu, kada jau fgalima savim pasirupint blush2.gif
Atsakyti

Nu ne,papu neteplioju, ir aplink randa stengiuos,kad nepatektu kolkas rolleyes.gif
Atsakyti
nu geras, nezinojau net kad negalima blink.gif po 2 menesiu kazkur pradejau vaiksciuot ir jau 2 abonimentus pravaiksciuojau po 150min doh.gif bet kazkaip tai del to rando nesiparinu, vistiek jo nesimato ir nieks jo nematys isskyrus mano vyro ie mane cool.gif turiu tepaliuka nebloga, bet vis pamirstu apie ji doh.gif vistiek reikes dar karta daryt cezario pjuvi nes gymdyt negimdysiu turbut pati blink.gif tai neverta prasidet zaist su tuo randu tongue.gif
Atsakyti
po triju menesiu as jau nuejau, vis atsargiai po 4 min , nes stiprus ir nei maitinimui niekam nepakenke smile.gif o randas grazus suminkstejes smile.gif
Atsakyti
Kažkur mėnesiui praėjus, pradėjau eiti thumbup.gif Ir su maitinimu viskas tvarkoj ir biški bendrą vaizdą atgavau user posted image

lialka21 O kodėl antras cezaris? Čia tu taip nusprendei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėlis*: 14 balandžio 2007 - 10:34
QUOTE(Ingulik @ 2007 03 17, 23:38)
As kita savaite sulauksiu kremuku ir is karto eisiu  rolleyes.gif  Kaip noriu, negaliu  yahoo.gif

na kaip kremukai, ar patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2007 04 16, 15:27)
na kaip kremukai, ar patiko ax.gif

Jau 5 kartus buvau po 5 min ir juoda jau biggrin.gif
Faina kaip wub.gif
Atsakyti