Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

as kankinausi kankinausi ir nejau i karsta vonia tik po dusu,nors nekenciu po dusu,man visa gyvenima karsta vonia yra thumbup.gif bet po savaites spjoviau i tas kalbas,kad jokiu budu negalima ir pasilepinau karstoj vonioj thumbup.gif
Atsakyti
Praejus 5 savaitem po gimdymo,dar tepliojo ir gan nemazai,bet mano nelaimei makstyje atsirado votis sad.gif ,siaubingas jausmas,pirma vaistas kuri pasiule gydytojas, buvo karsta vonia,todel man neteko ilgai kankintis,ir nieko baisaus cia
Atsakyti
laba,nepatikesit,as pliuskenaus didelej vonioj is kart po gimdymo!nes cia anglijoj iprasta.gimdymo palata turi atskira kambareli kur yra wc,gimdymo vonia,kriaukle.is kart kai pagimdziau man prileido vonia,pries tai paklause ar nori paguleti vonioj,as sutikau,tai buvo malonumas po skausmu thumbup.gif
Atsakyti
nu ziaurei neplysau,tik 3 iplisimai buvo,sukabino 3 siulem ir viskas. smile.gif bet skaudejo gal menesi schmoll.gif
Atsakyti
Maudytis reikia tada, kai viskas sugyja ir nustoja kraujuoti
Atsakyti
Aš po gimdymo gal porą savaičių palaukiau ir leidau sau malonumą pagulėt karštoj vonioj, tik be jokių druskų ar putų. Nors ir buvo kirpta, bet nieko.
Atsakyti
As tai esu labai megeja vonioj panardyt,tai man buvo baisi kancia kai pradejau lauktis ir gydytoja patare geriau maudytis po dusu kad kokia infekcija netycia neisimestu.... blink.gif Nu tai ir kankinausi visa nestuma... g.gif Jau kai pagimdziau tai dienas skaiciavau kada lysiu i vonia...Po 6 savaiciu nuejau pas gydytoja apziurai,ji pasake kad viskas tvarkoj,kad galiu jau ir maudytis,ir myletis,tai tada gryzus atsimenu kai kritau i vonia....Tai vanduo atsalo,kito prisipilu ir taip mirkau....mirkau..... thumbup.gif
Atsakyti
Gydytoja man patarė, kad tada kai ir galima turėti lytinių santykių, t.y. po 6 savaičių.
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kada galima i soliariuma po cezario pjuvio, jei nemaitini MP?
Atsakyti
Jei tik nori, tai man rodos, jau ir eik. Tik pjūvį tai pridenk rankšluosčiu, ir taip visą gyvenimą. Randams negalima "matyti" nei soliariumo, nei aktyvios saulės..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 05 01, 15:03)
Jei tik nori, tai man rodos, jau ir eik. Tik pjūvį tai pridenk rankšluosčiu, ir taip visą gyvenimą. Randams negalima "matyti" nei soliariumo, nei aktyvios saulės..

pirma karta girdziu kad negalima randams matyti saules blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 16:31)
pirma karta girdziu kad negalima randams matyti saules  blink.gif

As irgi unsure.gif Tai jei pas mane vaikystej ranka operuota,tai ka- uzsidengt randa i lauka einant? O jei daugiau randu? tai apsidangstai tvarsciais ir niekur nesirodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti