Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 17:31)
pirma karta girdziu kad negalima randams matyti saules  blink.gif

Randai, apgamai yra padidintos rizikos zona soliariume kaitinti. Paklauskit savo odos gydytojo, onkologo ar ginekologo. Manau, kad nereiketu lyginti rando ant rankos su randu ant pilvo, nes jeigu kas, tai pilvo randas piktybes giliau i pilve esancius organus. Uuuuuuuu, kaip baisu doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau paklausti, o kada galima pradeti eiti i soliariuma pagimdzius? Ir ar galima eiti, jei maitini krutimi?
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 05 01, 17:31)
pirma karta girdziu kad negalima randams matyti saules  blink.gif

Randams saulės negalima "matyti" metus laiko, kitaip jie ir liks ryškūs, raudoni. O maždaug per metus jie pasidaro odos spalvos ir jiems tada nei saulė, nei soliarimai nebaisūs ir neturi reikšmės.
Atsakyti
QUOTE(Zavinga @ 2006 05 02, 15:25)
Sveikos. Norejau paklausti, o kada galima pradeti eiti i soliariuma pagimdzius? Ir ar galima eiti, jei maitini krutimi?

man po cezario praejo 2 su puse menesio, maitinu pati, ir gydytoja leido eiti i soleriuma tik reik pridengti pjuvi. ir ne per daznai. smile.gif
Atsakyti
Aš ėjau po 2 savaičių, pjūvio nedengiau. Kolkas vaikštau sėkmingai ir toliau, nieko bloga nepasidarė. ax.gif
Atsakyti
Na aš išsimaudžiau po 3 savaičių, nors dar truputį tepliojo, bet pasirodžiau savo ginekologui, kuris leido ir maudytis ir baseiną lankyt ir netgi meile užsiimti jei pati to noriu blush2.gif Meile atidėjom truputuką vėlesniam laikui o vonia buvo iškart tą vakarą. bigsmile.gif
Atsakyti
O man ir po dušu maudytis buvo labai gera. Kraujavau ilgokai, tai į vonę pagulėti įlindau gal tik po gerų 2 mėn.
Atsakyti
AS tai kai baigiau kraujuoti, ti ir sokau pasipliuskenti bigsmile.gif
Atsakyti
Oi mergynos kaip as laukiu to pagulejimo karstoje vonioje ir dar su kokia taure skanaus gerimuko yu.gif Tik labai nustebau ir nusivyliau, kad ir po gimdymo dar gan ilgai reikia laukti unsure.gif
Atsakyti
kaip gerai,kad radau tokia tema, tuoj bus du menesiai kaip pagimdziau, bet vonioj dar nesimaudziau, kazko labai bijau. Bet dabar tai kai ikrisiu tai tik paryciais islipsiu.
Atsakyti
Maudytis vonioje, ežere ar šiaip kokiame nors vandens telkinyje galima kai baigiasi visos išskyros ir kraujavimai po gimdymo, t.y. maždaug po 2 mėnesių rolleyes.gif nebent pas ką nors užtrunka trumpiau... ax.gif
Atsakyti
as tai nestumo metu maudydavaus ax.gif tik va dabar beveik 2 men nedristu. nes buvo ne tik isorinis plysimas
Atsakyti