Mums nekalbadienis ilgiausiai apie para truko, bet ir tai teko keliais zodziais apsikeisti - kartu gyvenant neisvengiama
Negaliu as pakesti ilgu nekalbadieniu, bet kartais geriau kelias valandas patyleti, jeigu labai ziaurus gincas uzsiplieska. Tada jau kiekvienas zodis kaip zibalas i ugni buna.

QUOTE(gudajciukaz @ 2009 04 04, 12:32)
kai as ipykstu tai galeciau ir daugiau nekalbet, bet pati pirma tikrai nepradedu..geriau jau butu issikalbet iskart, bet nesugebam kazkaip.
musu rekordas taip pat kokios 2 savaites as uzsispyrus pirma niekada nepradedu o jis pagal metus ozka ,pagal menesi avino zenkle tai irgi uzsispyres

Nekalbet galiu iki 1 valados laiko. Per ta valanda mano mintys nuo ''nu ir pasol jis nx'' pereina prie ''ir ko as cia isterikuoju? juk tik svaistau brangu laika, kuri galeciau praleisti prasmingiau ir graziau su mylimu zmogumi'', ir kalba uzvedu pati. Aisku, nepuolu iskart ant kaklo, bet pradedu nuo buities kokios, ar siaip...
Atimkite valgi ir miega, bet duokite pasneketi
Nepakenciu nekalba-minuciu ir kiekviena, kuris nekalba, sugebu isvesti is pusiausvyros, kad pradeda kalbeti, tik tam, kad atstociau
ir visai nesvarbu kas pradejo ir kieno kalte

Nepakenciu nekalba-minuciu ir kiekviena, kuris nekalba, sugebu isvesti is pusiausvyros, kad pradeda kalbeti, tik tam, kad atstociau

Pas mus su Mb ir daznai buna nekalbadieniai,daugiausiai esam 4 paras nekalbeje
Man buna lb juokinga nors nekalbam,bet vienoj lovoj miegam,ir kaip iprasta nakti vienas kita apsikabinam,o ryte atsikeliam kaip du pikti priesai

as jau metus nekalbu
Ne todel, kad pykstu, o todel, kad ner apie ka kalbet.
Ne todel, kad pykstu, o todel, kad ner apie ka kalbet.
QUOTE(blondinas Nr.160 @ 2009 04 27, 21:19)

nu nesivaizduoju saves nekalbancios........max valanda, bet ir tai labai sunkiai

QUOTE(blondinas Nr.160 @ 2009 04 27, 20:19)
O gal nera su kuo?

Blondinas jau 160 - o vakar dar 159 buvo

O jei i tema - tai nekenciu nekalbadieniu
Man jau geriau viska issiaiskint, pasibuciuot ir toliau vaziuot
Bet, deja, yra teke juos patirti. Ilgiausias truko gal 3 paras. Galvojau is proto iseisiu - tiesiog zveret pradejau

Man jau geriau viska issiaiskint, pasibuciuot ir toliau vaziuot

Bet, deja, yra teke juos patirti. Ilgiausias truko gal 3 paras. Galvojau is proto iseisiu - tiesiog zveret pradejau

Buna kad istisom dienom nekalbu. Nors realiai kai ississkyriau, nelabai ir turiu su kuo kalbet.
Labai senai jau buvo nekalbadienis, pries kokius gal 5 metus paskutinis. Kas galejo pasikeisti i gera puse, tas jau pasikeite, o yra dalyku, kurie nepasikeis, kalbesi, ar ne