Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

Cia mano toks ginklas - tylejimas, bet vyras mane max per kelias valandas nugnkluoja - pradeda juokinti doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane vyras labai umaus budo, buna kad jei ka pasako tai butniai taip ir bus, jei pasakiau kokia nesamone, tai issisaipo ir tiek. o as kazkaip ramiai pradejau reaguoti i tai, na jei nori varyk ant manes, bet nuo manes tai nubyres kaip smelis ir patikekit, tai padeda thumbup.gif isivaizduokit, jis neriasi is kailio jus pliekdmas, o jus klausot rami ir jokiu emociju, dar nusisypsokit, tai jam bus peilis didziausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 04 30, 15:28)
pas mane vyras labai umaus budo, buna kad jei ka pasako tai butniai taip ir bus, jei pasakiau kokia nesamone, tai issisaipo ir tiek. o as kazkaip ramiai pradejau reaguoti i tai, na jei nori varyk ant manes, bet nuo manes tai nubyres kaip smelis ir patikekit, tai padeda thumbup.gif  isivaizduokit, jis neriasi is kailio jus pliekdmas, o jus klausot rami ir jokiu emociju, dar nusisypsokit, tai jam bus peilis didziausias  thumbup.gif

Žiūriu šilti jūsų šeimoje santykiai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 04 30, 15:28)
pas mane vyras labai umaus budo, buna kad jei ka pasako tai butniai taip ir bus, jei pasakiau kokia nesamone, tai issisaipo ir tiek. o as kazkaip ramiai pradejau reaguoti i tai, na jei nori varyk ant manes, bet nuo manes tai nubyres kaip smelis ir patikekit, tai padeda thumbup.gif  isivaizduokit, jis neriasi is kailio jus pliekdmas, o jus klausot rami ir jokiu emociju, dar nusisypsokit, tai jam bus peilis didziausias  thumbup.gif

mum su vyru panasei buna, bet as kai baruosi ant vyro jis angeliukas buna tada , elgiasi lyg niekur nieko, bet atsileidziu smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buna nekalbadieniai... Bet jie trunka 2-3dienas maksimum. Ir tai man jau atrodo daug doh.gif Todel, jeigu zinau kad vienas ar kitas mano pasakymas ar priekaistavimas sukels tokius nekalbadienius, geriau stengiuosi susilaikyti nuo ju smile.gif
Atsakyti
pas mane nekalbadieniai buna labai retai,bet kazkodel man vis per juos atrodo kad greitai su siuo zmogum issiskirsiu,nes negaliu saves nugalet kad galeciau pirma prieiti.nesijauciu kalta
Atsakyti
buna tokiu valandu ,kai susipyksti ax.gif
Atsakyti
labai faina kad radau sia tema,nes perskaiciusi jusu mintis radau patarimu ir savo tylejima numalsinau.as jau kalbu ir esu laiminga.zinoma geriau kad ju nebutu,nekalbadieniu visai.
Atsakyti
Pas mane prasidejo nekalbadienis nuo vakar.Pirma tikrai neprakalbesiu ax.gif - vyras prasikaltes!(daugiadienes niekaip nepasibaigia doh.gif )
Atsakyti
Niekada neteko patirti nekalbadieniu.. smile.gif Bandom visa laika viska isiaiskinti is karto, o ne nutilt ir tylet.. smile.gif
Atsakyti
pas mus tai as visad nebesikalbu, jei ka pasako ar padaro.. ir dabar nekalbu nuo vakar, nors ir jauciuos del to negerai, bet nusileist noro tai neturiu..
Atsakyti
Pas mus nekalbadieniu buna tik tada, kai mes miegam, nes nemiegant man nekalbeti yra labai sunku, beveik neimanoma bigsmile.gif
Atsakyti