Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

QUOTE(flooding @ 2009 02 13, 16:57)
Su paskutiniu savo draugu issiskyriau butent dėl jo nekalbadienių...Būdavo taip, kad jei su manimi pasisveikina koks pažįstamas, tai jis nekalba savaitę, o aš net nesuprantu dėl ko...Paskutinis jo nekalbadienis buvo neaišku dėl ko, bet pasireiškė tuomet, kai labai sirgau, net medikų pagalbos naktį prireikė, o jis tuo metu neaišku kodėl savo principus eilinį kartą rodė. Man tie nekalbadieniai, tai didžiausia nepagarba žmogui, be to,manau, jei žmogus gali su tavimi nekalbėti, tai verta pasvarstyti ar tu tikrai jam rūpi. Nuo tokių tylinčių vyrukų dabar bėgu kuo toliau lotuliukas.gif

Pritariu tau 4u.gif
Atsakyti
jei as supykstu ar mane izeidzia tai as ir nekalbu tai maniskis visada pirmas pradeda mane kalbinti,o tada jau issakau ilgiausia morala smile.gif
Atsakyti
Aš galiu mėnesiais nekalbėt biggrin.gif Ir šiaip man artimi žmonės žino šitą mano savybę ir pirmi puola taikytis g.gif
Atsakyti
Aš max 10 min nekalbėt galiu su MB,bet visai kas kita jei susipykstu su kokia drauge.Tada ir mėnesį nešneku. blink.gif bet kažkaip stengiuos kuo greičiau "išnarpliot" viską, kad netektų, nes labai nesmagu po tylos vėl šnekėt..
Atsakyti
jei mes susipykstam su vyru tai jam patinka nekalbet...o man atvirksciai reikiaa viska aiskintis ir butinai dabar...nemoku ilgai tylet...tai ir sneku smile.gif kitaip neiseina,o tada viskas savaime baigiasi..
Atsakyti
Nepatinka man tylet susipykus, jau geriau viska isrekt, issikraut o paskui susitaikyt wub.gif
O MB gali savaite tylet doh.gif nekenciu to ir visaip stengiuos ji prakalbint tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JarasieneO: 23 vasario 2009 - 18:53
reikia meistriskai daug prisikakot kad priverst mane tylet, bet tada tyliu prisiekusiai do pabednava kaip sako biggrin.gif siaip kai pysktu kalbu, ramiu tonu bet labai ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Mano MB visada pirmas meilintis ima per nekalbadienius ax.gif Nes as tai principinga moteriske esu, tai begalo sunku su manim jam blush2.gif Kai susitaikom po kokio nors mano uzsikaprizijimo tai jis mane juokais "Bjauria slykscia boba" vadina, tai juoko daug buna tada biggrin.gif o nekalbeja tai daugiausia gal pora valandu tik esam smile.gif Kad ilgiau ir prasmes nematom ir neistveriam smile.gif vistiek juk vienoje lovoje reikia miegot mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jei susipykstame ir as tyliu tai jis mane tol kalbina kol prakalbu,bet dazniausiai as netyliu,pykstames kalbames ilgai kartais per nakti kartais uztenka ir pora bvalanadu bet galiausiai issikalbame ir susitaikome ax.gif
Atsakyti
pas mus poroj tai principo reikalas..ilgiausiai nesnekejom lygiai dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 04 03, 19:15)
pas mus poroj tai principo reikalas..ilgiausiai nesnekejom lygiai dvi savaites doh.gif

va JETAU tiek ilgai ir kaip taip reik sugebet...neiskesciau tiek ilgai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 04 03, 23:31)
va JETAU tiek ilgai ir kaip taip reik sugebet...neiskesciau tiek ilgai... smile.gif

kai as ipykstu tai galeciau ir daugiau nekalbet, bet pati pirma tikrai nepradedu..geriau jau butu issikalbet iskart, bet nesugebam kazkaip.
Atsakyti