Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

QUOTE(mintyse @ 2009 05 09, 23:42)
Oho, visą mėnesį?  bigsmile.gif
Kartais gal ir ilgiau norėčiau patylėt ar pabūt su savo mintimis, bet atlekia vaikai, atsitempia tėvą už rankos ir sako: Dabar bučiuokitės!  rolleyes.gif O jeigu būna, kad ne prie vaikų pasikarščiuojam, jau po valandos imu galvoti, kad tas laikas negerai praleistas - pykstant biggrin.gif

kai daknisa,tai nera reikalo nei kalbet,nes vel bus tas pats ir jau pas mus uzburtas ratas darosi,susitaikom,savaitele ir vel tas pats nu zodziu avarija doh.gif
Atsakyti
Esam abu su prinsipais, bet pykti ilgai nemokam, nes labai blogai jaučiames kai pykstames, tad pasikalbam, išsiaiškinam ir staigiai nutraukiam tyla 4u.gif
Atsakyti
vat čia ir yra blogiausia, aš negaliu pakęsti nekalbadienių doh.gif maniškis gali nekalbėjęs išbūti kiek tik reikės (metų metus) ilgiausiai esame nesikalbėję kažkur 1 menesį ir 2 savaites blink.gif doh.gif pats tragiškiausias gyvenimo etapas buvo doh.gif
gyvenam, kaip ne žmonės verysad.gif
Atsakyti
Aš labai mėgstu nešnekėt biggrin.gif Ir vyras dėl to labai ant manęs pyksta ax.gif
Iš tiesų, vienareikšmiškai tai abiems nervų gadinimas. Kartais išeina kalbėtis, kartais neišeina..
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 14:03)
Aš labai mėgstu nešnekėt biggrin.gif Ir vyras dėl to labai ant manęs pyksta ax.gif
Iš tiesų, vienareikšmiškai tai abiems nervų gadinimas. Kartais išeina kalbėtis, kartais neišeina..

ir aš jūsų vyro vietoj pykčiau 4u.gif
Atsakyti
Negaliu pernest tu "tyliuju".. uzsiraukia ir vsio,kalk su kaltu vistiek tyles.. aciu dievui "issivaliau" savo aplinka nuo tokiu draugu/draugiu.. buvo keletas.. uzsisika del kazko kazkada ir vsio.. nei suprasi,nei paklausi nei atsakys.. ligoniai cool.gif ..
yra problema,iskylo-sprendziam... drinks_cheers.gif aciu dievui vyras normalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 19:15)
Negaliu pernest tu "tyliuju".. uzsiraukia ir vsio,kalk su kaltu vistiek tyles.. aciu dievui "issivaliau" savo aplinka nuo tokiu draugu/draugiu.. buvo keletas.. uzsisika del kazko kazkada ir vsio.. nei suprasi,nei paklausi nei atsakys.. ligoniai  cool.gif ..

Ne ligoniai, o ožiaragiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(moderatorė @ 2010 04 07, 16:25)
ir aš jūsų vyro vietoj pykčiau 4u.gif

Aš suprantu, kad tai ne pats geriausias variantas, bet per save perlipti irgi ne visada pavyksta.
Atsakyti
galiu nekalbeti svaite, galiu dvi...galiu ir menesi..(pagal horoskopa esu zuvis) is viso, esu is t, kurie nesioja uzantyje akmeni...galiu kad ir visa gyvenima, ir sviesiu kai pasitaikys pati geriausia proga.
Atsakyti
tie nekalbadieniai, tai taip gadina gyvenima doh.gif mes pastoviai su savo draugu susipyke nesnekedavom diena, dvi, kita kart ir daugiau... bet jie tokie beprasmiai schmoll.gif o per tas dienas,taip blogai jauteisi, nakti sunkiai uzmigti sekes, tas dienas nuotaikos niekam nebuvo ir ka, kas pasikeite? ogi niekas, tai tikrai nepadejo isspresti nieko, po to vel pradedi sneketi ,o tos dienos nekalbadienio ,per niek nuejo ir kiek nervu istampe verysad.gif
dabar jau stengiames iskart sneketis ir seip del visokiu smulkmenu neuzsiraukti smile.gif
Atsakyti
as ir labai nemegstu nekalbadieniu , jei susipykstam. o seip patylet kartais buna gerai biggrin.gif mes jei nekalbam tai max diena, o paskui juokiamies abu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jie mane nori kazkas labai nubausti- tegul su manimi nekalba, man tai blogiau uz blogiausia.
neesu toks zmogus kuris vaikscios ir nesios pykti uzantyje-iskalbesiu, issakysiu, o paskui as butinai turesiu isiaiskinti ka jaucia tas zmogus kuris nuskriaude mane, ar as nenuskriaudziau jo ax.gif , nu v.z. esu toks nepatylintis zmogutis.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 13:42)
nu v.z. esu toks nepatylintis zmogutis.

as sakau siaip sau i viena vieta panasiu zmoniu nesuveda lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti