Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

Kodel Jums patinka senamiestis? Mes dabar renkames buta... ir vyras uzsispyre senamiestyje, o man net nuotaikos nera ten vaziuoti ziurinetis - nusikalstamumas, uzterstumas, myzalai... kaip galima ten noreti gyventi.... As nenoriu izeisti... tik svarstau... Gal Jus mane apsvieskit... (apie investicija nekalbekime...)
Kur vaika isleisti pazaisti? Kur mokykla?? Kazkoks pravalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 18 vasario 2005 - 11:57
as rigi Senamiestyje nenoriu del isvardintu priezasciu, tik del mokyklu nesutikciau- Jezuitu gimnazija, S.Neries, Vienuolio, Uzupio, biski auksciau Daukanto ir Mindaugo... man ant tauro kalno labai patinka ax.gif
Atsakyti
Butas, turim geresni nei svajojom thumbup.gif nors kaip sakoma viskas viename ir dar l.l.geras nebuna taip ir pas mus butas tai TAS, bet su mokyklom ir darzeliais tai pas mus striuka . doh.gif
Butas 110 kvm, po butu garazas, laiptineje 4 butai su musu( name 12), vidinis kiemelis, zodiu visi nuosavo namo privalumai tik ne kazkur sodu bendrijoje ir ne namas iki kurio mes dar neuzaugom.
Atsakyti
O as svajoju apie savo nama, kur savaitgali galeciau basom iseiti i kiema, nupjauti zolyte, raveti savo gelynus, ziureti kaip po kiema duzgia vaikai, o vyras kazka remontuoja garaze : )

Aisku, neturiu nei vyro nei vaiku nei namu sad.gif

Bet jei viskas bus ok, tai bent jau pirma ir paskutini siais metais turesiu smile.gif
Atsakyti
O aš gyvenu savo svajonių bute. Tiesa, rajonas - miegamasis, ne senamiestis, net, manau, tai nėra trūkumas. Butas naujame moderniame name. Rakinama visad švari laiptinė, normalūs kaimynai, storos mūro sienos, dideli vitrininiai langai pro kuriuos atsiveria nuostabus miško vaizdas ir galiu matyti visus metų laikus(tiesa pro visus langus, iš abiejų namo pusių yra miškeliai). Geras susisiekimas su centru ir kt. rajonais, gera mokykla ir daželis vaikams, išplėtota mikrorajono infrastruktūra. Taigi, gyvenk ir džiaukis.
Tiesa, pasvajojame ir apie namą, bet kadangi vaikai nedideli, jame gyvenant iškiltų nemažai susisiekimo problemų, nors, aišku ir tai galima išspręsti. Tikriausiai namui dar nesubrendome. Bet ateityje be abejonės jis bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetukas: 13 kovo 2005 - 18:09
Aš svajoju apie erdvų butą miegamajame rajone. Labiausiai man patinka Lazdynai, Neužmirštuolių gatvė. Visai šalia miškas, nuostabus oras. smile.gif
Atsakyti
O as turiu nesvajoniu buta sad.gif
Ta prasme, butukas fainas, bet mano rajonas... cry.gif
Naujamiestis... Tik Naujamiestis Naujamiesciui nelygu...Maniskis yra vadinamojoje "Krasnuchoje"...
Nera man siaip ten baisu taip labai, ale kaimynu prisiklausiau, tai net duju balioneli nusipirkau biggrin.gif
Kol niekas nieko nesake, tai ir nepastebejau, bet dabar tai baisu...
Ech...
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 19, 13:53)
O as turiu nesvajoniu buta  sad.gif
Ta prasme, butukas fainas, bet mano rajonas...  cry.gif
Naujamiestis... Tik Naujamiestis Naujamiesciui nelygu...Maniskis yra vadinamojoje "Krasnuchoje"...
Nera man siaip ten baisu taip labai, ale kaimynu prisiklausiau, tai net duju balioneli nusipirkau  biggrin.gif
Kol niekas nieko nesake, tai ir nepastebejau, bet dabar tai baisu...
Ech...

Gyvenau "Krasnuchoje". Tikrai bjaurus rajonas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasa @ 2005 03 20, 15:26)
Gyvenau "Krasnuchoje". Tikrai bjaurus rajonas  schmoll.gif

Nasa, jei ne paslaptis, kur konkreciau gyvenai "Krasnuchoje" ? smile.gif
Ir ar buvai uzpulta kada nors? smile.gif
As tai gyvenu Vandentiekio gatvej, cia salia gerosios vilties gatves, netoli mazutes baznyteles smile.gif
Ir vis neapsisprendziu, baisu cia ar ne ... biggrin.gif
nes kol kaimynai nepradejo pasakoti, tai visai nebijojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 10:24)
Nasa, jei ne paslaptis, kur konkreciau gyvenai "Krasnuchoje" ?  smile.gif
Ir ar buvai uzpulta kada nors?  smile.gif
As tai gyvenu Vandentiekio gatvej, cia salia gerosios vilties gatves, netoli mazutes baznyteles  smile.gif
Ir vis neapsisprendziu, baisu cia ar ne ... biggrin.gif
nes kol kaimynai nepradejo pasakoti, tai visai nebijojau  smile.gif

As gyvenau Savanoriu pr., netoli Medijos. Nu tiiikrai bjaurus rajonas schmoll.gif uzpulti, manau, kiekviename rajone gali, bet ten ypac nesaugu schmoll.gif Visuose miestuose yra tokiu rajonu, kur geriau nesikisti. Vilniuj tai Krasnucha, Naujininkai, bei aplink stoties gatveles schmoll.gif Bet svarbiausia gal net ne tiek tas uzpulimas, kiek blogas kontingentas ir to "kontingento" vaikai. Ant savo kailes patyriau, ka reiskia susidurti su bloga kompanija cool.gif kai esi paauglis nevisada moki teisingai atskirt kas yra gerai, o kas blogai doh.gif O jei ruosiesi daug metu pragyventi tam rajone, tai bus didesne tikimybe, jog vaikas gali atsidurti tokiu "negeroliu" rate cool.gif Siap galima daug sia tema diskutuot, bet esme tame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasa @ 2005 03 22, 12:43)
As gyvenau Savanoriu pr., netoli Medijos. Nu tiiikrai bjaurus rajonas schmoll.gif

Išaugau tame rajone. Nuostabiausias dalykas man buvo tai, kad Vingio parkas šalia rolleyes.gif . Nors mano tėvam kitaip atrodė...
Atsakyti
Na, vaiku kol kas neketinu tureti biggrin.gif
Man paciai tik 22 biggrin.gif
Tai iki vaikiuku, tuo labiau paugliuku kol kas toli biggrin.gif
Siaip man Naujamiestis patinka smile.gif Mano gatvyte tokia visai grazi, kaip atskiras kvartaliukas, kur tik 4 aukstu muriniai namai smile.gif Ir baznycia per langus matosi smile.gif
Ir vingio parkas netoli smile.gif Susisiekimo prasme labai jau patogu: ryte kamsciai visi i priesinga puse, vakare vel i kita puse smile.gif
Tik va ziuresiu kaip su saugumu cia...
Nusipirkau dujini balioneli, bet nemanau, kad uzpuolimo atveju padetu. Cia siaip, kad paciai psichologiskai butu saugiau smile.gif
O del uzpuolimo tikimybes tai sutinku, Nasa. Kiekvienam rajone gali ramiai gauti i galva verysad.gif Nefaina, ypac, kai esi moteris ir nesi fiziskai stipri verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz: 22 kovo 2005 - 13:14