Kodel Jums patinka senamiestis? Mes dabar renkames buta... ir vyras uzsispyre senamiestyje, o man net nuotaikos nera ten vaziuoti ziurinetis - nusikalstamumas, uzterstumas, myzalai... kaip galima ten noreti gyventi.... As nenoriu izeisti... tik svarstau... Gal Jus mane apsvieskit... (apie investicija nekalbekime...)
Kur vaika isleisti pazaisti? Kur mokykla?? Kazkoks pravalas...
Butas, turim geresni nei svajojom
nors kaip sakoma viskas viename ir dar l.l.geras nebuna taip ir pas mus butas tai TAS, bet su mokyklom ir darzeliais tai pas mus striuka .
Butas 110 kvm, po butu garazas, laiptineje 4 butai su musu( name 12), vidinis kiemelis, zodiu visi nuosavo namo privalumai tik ne kazkur sodu bendrijoje ir ne namas iki kurio mes dar neuzaugom.

Butas 110 kvm, po butu garazas, laiptineje 4 butai su musu( name 12), vidinis kiemelis, zodiu visi nuosavo namo privalumai tik ne kazkur sodu bendrijoje ir ne namas iki kurio mes dar neuzaugom.
O as svajoju apie savo nama, kur savaitgali galeciau basom iseiti i kiema, nupjauti zolyte, raveti savo gelynus, ziureti kaip po kiema duzgia vaikai, o vyras kazka remontuoja garaze : )
Aisku, neturiu nei vyro nei vaiku nei namu
Bet jei viskas bus ok, tai bent jau pirma ir paskutini siais metais turesiu
Aisku, neturiu nei vyro nei vaiku nei namu

Bet jei viskas bus ok, tai bent jau pirma ir paskutini siais metais turesiu

O aš gyvenu savo svajonių bute. Tiesa, rajonas - miegamasis, ne senamiestis, net, manau, tai nėra trūkumas. Butas naujame moderniame name. Rakinama visad švari laiptinė, normalūs kaimynai, storos mūro sienos, dideli vitrininiai langai pro kuriuos atsiveria nuostabus miško vaizdas ir galiu matyti visus metų laikus(tiesa pro visus langus, iš abiejų namo pusių yra miškeliai). Geras susisiekimas su centru ir kt. rajonais, gera mokykla ir daželis vaikams, išplėtota mikrorajono infrastruktūra. Taigi, gyvenk ir džiaukis.
Tiesa, pasvajojame ir apie namą, bet kadangi vaikai nedideli, jame gyvenant iškiltų nemažai susisiekimo problemų, nors, aišku ir tai galima išspręsti. Tikriausiai namui dar nesubrendome. Bet ateityje be abejonės jis bus.
Tiesa, pasvajojame ir apie namą, bet kadangi vaikai nedideli, jame gyvenant iškiltų nemažai susisiekimo problemų, nors, aišku ir tai galima išspręsti. Tikriausiai namui dar nesubrendome. Bet ateityje be abejonės jis bus.
O as turiu nesvajoniu buta
Ta prasme, butukas fainas, bet mano rajonas...
Naujamiestis... Tik Naujamiestis Naujamiesciui nelygu...Maniskis yra vadinamojoje "Krasnuchoje"...
Nera man siaip ten baisu taip labai, ale kaimynu prisiklausiau, tai net duju balioneli nusipirkau
Kol niekas nieko nesake, tai ir nepastebejau, bet dabar tai baisu...
Ech...

Naujamiestis... Tik Naujamiestis Naujamiesciui nelygu...Maniskis yra vadinamojoje "Krasnuchoje"...
Nera man siaip ten baisu taip labai, ale kaimynu prisiklausiau, tai net duju balioneli nusipirkau

Ech...
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 19, 13:53)
O as turiu nesvajoniu buta
Ech...

Ech...
Gyvenau "Krasnuchoje". Tikrai bjaurus rajonas

QUOTE(Nasa @ 2005 03 20, 15:26)
Nasa, jei ne paslaptis, kur konkreciau gyvenai "Krasnuchoje" ?

Ir ar buvai uzpulta kada nors?

As tai gyvenu Vandentiekio gatvej, cia salia gerosios vilties gatves, netoli mazutes baznyteles

Ir vis neapsisprendziu, baisu cia ar ne ...

nes kol kaimynai nepradejo pasakoti, tai visai nebijojau

QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 10:24)
Nasa, jei ne paslaptis, kur konkreciau gyvenai "Krasnuchoje" ?
As tai gyvenu Vandentiekio gatvej, cia salia gerosios vilties gatves, netoli mazutes baznyteles

As gyvenau Savanoriu pr., netoli Medijos. Nu tiiikrai bjaurus rajonas

QUOTE(Nasa @ 2005 03 22, 12:43)
As gyvenau Savanoriu pr., netoli Medijos. Nu tiiikrai bjaurus rajonas

Išaugau tame rajone. Nuostabiausias dalykas man buvo tai, kad Vingio parkas šalia

Na, vaiku kol kas neketinu tureti
Man paciai tik 22
Tai iki vaikiuku, tuo labiau paugliuku kol kas toli
Siaip man Naujamiestis patinka
Mano gatvyte tokia visai grazi, kaip atskiras kvartaliukas, kur tik 4 aukstu muriniai namai
Ir baznycia per langus matosi
Ir vingio parkas netoli
Susisiekimo prasme labai jau patogu: ryte kamsciai visi i priesinga puse, vakare vel i kita puse
Tik va ziuresiu kaip su saugumu cia...
Nusipirkau dujini balioneli, bet nemanau, kad uzpuolimo atveju padetu. Cia siaip, kad paciai psichologiskai butu saugiau
O del uzpuolimo tikimybes tai sutinku, Nasa. Kiekvienam rajone gali ramiai gauti i galva
Nefaina, ypac, kai esi moteris ir nesi fiziskai stipri

Man paciai tik 22

Tai iki vaikiuku, tuo labiau paugliuku kol kas toli

Siaip man Naujamiestis patinka

Ir vingio parkas netoli

Tik va ziuresiu kaip su saugumu cia...
Nusipirkau dujini balioneli, bet nemanau, kad uzpuolimo atveju padetu. Cia siaip, kad paciai psichologiskai butu saugiau

O del uzpuolimo tikimybes tai sutinku, Nasa. Kiekvienam rajone gali ramiai gauti i galva