Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

QUOTE(liepsnele @ 2005 03 22, 13:48)
Išaugau tame rajone. Nuostabiausias dalykas man buvo tai, kad Vingio parkas šalia  rolleyes.gif . Nors mano tėvam kitaip atrodė...

Liepsnele,
Ar patiko gyventi tame rajone? smile.gif
Nebudavo baisu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 13:27)
Liepsnele,
Ar patiko gyventi tame rajone?  smile.gif
Nebudavo baisu?  smile.gif

aš gyvenau prie pat Vingio parko, tai man labai smagu atrodė. Vis su drauge ten nulėkdavom slapčia, prie upės, kas mūsų tėvam visai nepatikdavo. Nu man tai buvo labai smagu, nieko blogo negaliu pasakyt, bet čia kaip vaikui, dabar jau atsargiau žiūriu į tą rajoną, nors širdžiai jis man labai mielas.
O užaugau, manau tikrai nebloga blush2.gif , dar priklauso, kokie artimiausi kaimynai aplink.
Atsakyti
Beje, čia kur sakėte, kad gyvenate Naujamiestyje, bet pagal gatves ( netoli Gerosios Vilties g. bei kita-prie Medios) cia jau ne Naujamiestis, bet Vilkpėdė!
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2005 03 23, 13:02)
Beje, čia kur sakėte, kad gyvenate Naujamiestyje, bet pagal gatves ( netoli Gerosios Vilties g. bei kita-prie Medios) cia jau ne Naujamiestis, bet Vilkpėdė!

Kur Vilkpede blink.gif , nelabai supratau smile.gif Turejau omeni ta Media, kuri anksciau Kaunu vadinosi, o priesais Banga ax.gif
Atsakyti
Jei as gerai supratau, viena is Jūsų gyveno prie Medios ( cia ta parduotuvė prie Savanorių st., ar ne?), o kita Vandentieko gatvėje. Bet parašėtė abidvi, kad gyvenate ( ar seniau gyvenote) Naujamiestyje. Aš Jus pataisiau, nes tai- jau Vilkpėdės seniūnijos teritorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2005 03 23, 14:02)
Jei as gerai supratau, viena is Jūsų gyveno prie Medios ( cia ta parduotuvė prie Savanorių st., ar ne?), o kita Vandentieko gatvėje. Bet parašėtė abidvi, kad gyvenate ( ar seniau gyvenote) Naujamiestyje. Aš Jus pataisiau, nes tai- jau Vilkpėdės seniūnijos teritorija  smile.gif

Seniūnija gal ir Vilkpėdės, bet rajonas tai "Krasnucha". Aš irgi ten užaugau, bet sentimentų didelių nejaučiu. Tik Vingio parkas pašonėj aišku buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tuoj atidarysiu temą: Saugūs ir nesaugūs rajonai sad.gif
Nu nejaugi taip baisu prie tos Vandentiokio gatvės? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ewita @ 2005 03 14, 00:34)
Aš svajoju apie erdvų butą miegamajame rajone. Labiausiai man patinka Lazdynai, Neužmirštuolių gatvė. Visai šalia miškas, nuostabus oras. smile.gif

Neuzmirstuoliu gatvej kainos ojojoj kaip kandziojas blink.gif Uzaugau tame kraste - Lazdynu gatvej, link to pesciuju tiltelio smile.gif Va ten tai vieta: ramuma, zaluma, namai nedideli, kaimynus kaip nuluptus pazisti, fainas rajonas labai smile.gif

dar del neuzmirstuoliu gatves, kadais ten tame kraste buvo mini - sodai, turejom ir mes ten koki ara o gal du smile.gif Dabar ten gyvenamieji namai stukso smile.gif O naujus daugiabucius stato buvusio stadiono berods vietoj smile.gif Ka as zinau, kadais sakydavo kad nelabai kokia te vieta del aukstos itampos laidu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2005 03 23, 14:02)
Jei as gerai supratau, viena is Jūsų gyveno prie Medios ( cia ta parduotuvė prie Savanorių st., ar ne?), o kita Vandentieko gatvėje. Bet parašėtė abidvi, kad gyvenate ( ar seniau gyvenote) Naujamiestyje. Aš Jus pataisiau, nes tai- jau Vilkpėdės seniūnijos teritorija  smile.gif

Kad jau Vilkpede, sito nezinojau doh.gif
Atsakyti
Gal kas gali man apibrėžti, kur prasideda, o kur baigiasi Krasnucha? g.gif
Atsakyti
Buvom išsirinkę savo svajonių butą - Antakalnyje, pora minučių kelio nuo centro, aplink tyla, pušynai. Namas 4 aukštų, butas buvo 3-iame. 80 kv , 3 kambarių, visas - tiesiai į pušyną. Didžiulė lodžija, balkonas - gali sau ir žiemą ir vasarą kavą gerti miške thumbup.gif Tik kaina jau prieš metus buvo toookia, kad pagalvojom- geriau namas:oh doh.gif o dabar pažiūrėjus butų kainas atrodo, kad toks gana pigus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad gyvenam beveik idealiam bute: patys pasistatėm (įsikūrę esam palėpėje), labai nebloga vieta (Mindaugo g.) su mažais vaikais. Šalia dvi mokyklos, PC, vaikų l/darželis, name gyvena nedaug žmonių, turi vietą mašinai pasistatyti, o svarbiausia šalia seneliai (gyvenam virš vyro tėvų) thumbup.gif, jokių nepatogumų. Tiesa, vienintelis trūkumas tai, kad šiek tiek trūksta vietos, bet panašu, kad ir ši problema išsispręs thumbup.gif.
Aišku, kad šiuo metu, kad auga vaikai, toks variantas geriausias, o ateity tikrai bus svajonių ir idealus namelis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti