Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

Mielos mamytės, aukščiau paskaičiau kai kurių iš Jūsų postus apie Nemėžyje esančius sklypus. be to, buvo prašyta pasidalinti turima informacija.

Viename pasisakyme rašoma, kad gyvenvietėje nėra kanalizacijos. Netiesa, yra kanalizacijos sistema, tik po laukus ji neišvedžiota, yra centrinėje seniai statytoje dalyje.
Rašoma, kad visur isvedžiota elektra ir dujos - netiesa, ne visur. O po žemės ūkio paskirties sklypus tai jau tikrai ne biggrin.gif Šiaip reikia žiūrėti į konkrečias vieno ar kito sklypo sąlygas.

taigi Nemėžio kaime yra visos komunikacijos (yra net didžiulė dujinė katilinė), tik ne visur. Į dalį namų valdos paskirties sklypų net elektra dar neatvesta - Nemėžis šiaip gana didelis ir ne itin uoliai tvarkomas kaimas.

S.b. "Kloniai" užima nedidelį plotą, yra apie 275 sklypai. Dalis žmonių turi ne po vieną, o po 2-3 sklypus. elektra ir vandentiekis išvedžiotas po visą bendriją, kanalizacijos tinklo nėra ir neaišku, kada bus, o dujos planuojamos vesti šių metų vasarą.
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 22, 12:23)
Nasa, jei ne paslaptis, kur konkreciau gyvenai "Krasnuchoje" ?  smile.gif
Ir ar buvai uzpulta kada nors?  smile.gif
As tai gyvenu Vandentiekio gatvej, cia salia gerosios vilties gatves, netoli mazutes baznyteles  smile.gif
Ir vis neapsisprendziu, baisu cia ar ne ... biggrin.gif
nes kol kaimynai nepradejo pasakoti, tai visai nebijojau  smile.gif

Nieko čia baisaus, aš gyvenu pačioj Gerosos Vilties gatvėj nuo gimimo tai man žinomi visi vietos chuliganėliai, vaizdą gadina tas narkologinis netoli esantis, nors per visą gyvenimą čia tiek visokių kriminaliukų yra įvykę, va netoli bažnytėlės tame naujame plytiniame daugiaaukštyje, tai neseniai viena moteriškė dienos metu vos be tašės neliko ax.gif ir narkologinio kieme tas pats būdavo, tai tamsesniu paros metu ten geriau nevaikščioti smile.gif Vienąkart ėjau pro jakovo vaistinę, tai kažkas iš narkologinio lango metė sausą batono kampą, tai tfu tfu gerai, kad nepataikė biggrin.gif Kieme ne kartą keitėm pradurtas mašinos padangas nu ką padarysi krasnucha valkatų rajonas doh.gif
Atsakyti
As tai noreciau gyventi kokiame noujame rejone kur nors prie miskelio,kur nebutu dug pro sali pravaziuojancio transporto,Labai svarbu kad butu kur su vaikiukais ateity pasivaikscioti,nelabia del to ir megstu senamesti schmoll.gif O apie buta jeigu sneket,tai noriu kad butu irengtas pilnai pagal mano skoni ax.gif moderniai bet tam neuzdirbu pakankamai pinigeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 05 09, 12:55)
Nieko čia baisaus, aš gyvenu pačioj Gerosos Vilties gatvėj nuo gimimo tai man žinomi visi vietos chuliganėliai, vaizdą gadina tas narkologinis netoli esantis, nors per visą gyvenimą čia tiek visokių kriminaliukų yra įvykę, va netoli bažnytėlės tame naujame plytiniame daugiaaukštyje, tai neseniai viena moteriškė dienos metu vos be tašės neliko ax.gif ir narkologinio kieme tas pats būdavo, tai tamsesniu paros metu ten geriau nevaikščioti smile.gif Vienąkart ėjau pro jakovo vaistinę, tai kažkas iš narkologinio lango metė sausą batono kampą, tai tfu tfu gerai, kad nepataikė biggrin.gif Kieme ne kartą keitėm pradurtas mašinos padangas nu ką padarysi krasnucha valkatų rajonas doh.gif

O, kaimynę susiradau smile.gif
O žinai, aš jau pradedu priprasti prie šito rajono smile.gif Nebe taip baisu darosi smile.gif Dėl vaikščiojimo naktimis, tai tu teisi, bet ir kitur geriau nevaikščioti smile.gif O dėl mašinos tai nžn, va mano vyrui tai atėjo kaimynai (tokie pusiau marozai) ir pasakė, kad neužsidarė mašinos lango smile.gif Mes buvom maloniai nustebinti smile.gif Be to, manau, kad blogai visada nebus, situacija turi pagerėti, nes kaip bebūtų, šis rajonas strategiškai labai geroj vietoj smile.gif va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandolina @ 2005 05 09, 20:01)
As tai noreciau gyventi kokiame noujame rejone kur nors prie miskelio,kur nebutu dug pro sali pravaziuojancio transporto,Labai svarbu kad butu kur su vaikiukais ateity pasivaikscioti,nelabia del to ir megstu senamesti  schmoll.gif O apie buta jeigu sneket,tai noriu kad butu irengtas pilnai pagal mano skoni ax.gif moderniai bet tam neuzdirbu pakankamai pinigeliu ax.gif

Pas mus Antakalnyje yra šalia namų ir parkas pasivaikščioti , ir miškas.Ir šiaip ,manau, rajonas gana ramus,nėra daug daugiaaukščių , tai proporcingai mažiau žmonių.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2005 05 14, 02:46)
Pas mus Antakalnyje yra šalia namų ir parkas pasivaikščioti , ir miškas.Ir šiaip ,manau, rajonas gana ramus,nėra daug daugiaaukščių , tai proporcingai mažiau žmonių.user posted image

Aš pati esu gyvenusi Antakalnyje smile.gif Fantastiškas rajonas smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 05 09, 12:55)

Na tikrai nieko baisaus blink.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2005 05 14, 02:46)

thumbup.gif man tai labai svarbu kad rajonas butu ramus,nes kai kuriuose gyenti dabr tai schmoll.gif
Atsakyti
Po menesio gyvensim savo svajoniu butukee smile.gif

norejom senovinio namo su storom sienom, aukstom lubom , bet kad dar bus ir skliautuotos lubos, tikrai nesitikejom wub.gif wub.gif pro langa matosi visu dydziu baznycia ir vienuolynas. aplink nama senas parkas, ramu, pauskciukai ciulba, kai atidarai langus, zalia wub.gif uz keleto minuciu kelio centras, arba i kita puse miskas thumbup.gif
didele terasa, normalaus dydzio vonios kambarys, zidinys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu svajoti....tai man svarbu butu ne tai kur gyvenu, bet ar gerai sugyvenu smile.gif Na, o gyvenamas plotas- zinoma senieji storasieniai namai be konkurencijos, taciau turtingu dedziu ar teciu neturiu sad.gif tiek, kiek kainuoja dabar sie butai neuzdirbu, tad lieka tik nelabai patraukli busto versija sad.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Foxena
Norejau paklausti, ar jau isigijote sklypa norimoje gyvenvieteje? Budama LT sia vasara, specialiai vaziavau apziureti Grigiskiu gyvenvietes. Vieta tarytum nebloga: susisiekimas, transportas ir pan. ( man darzeliai siuometu nerupi blush2.gif ). Tuomet prisiminiau Tavo post ir pagalvojau, kuri vieta Grigiskese tave traukia.
o kokiu ten imoniu be Grigiskiu WC popieriaus fabriko ten dat yra? ( OK, OK, maciau kad jie ten praplete savo produkcija; ne vie tik tualetini popieriu gamina...)
Bet zemes kainos ten tikrai savo aukstumu stebino, beveik tokios pacios kaip kai kuriuose rajonuose VLN.
Atsakyti
neradau panasios temos kur galeciau paklausti jusu nuomones unsure.gif
Su vyru turime zeme zveryne, prie darzelio, aplink miskas.. vieta nelabai gera - priesais statosi daugiabutis. beto taip iseina -kad mes duobei, kadangi visai salia ozo kalnai, o virs musu kiti gyv.namai. jokios erdves.. kitas variantas- yra galimybe uzupyje, salia angelo, susiremontuot grazu buta. negaliu apsisprest kas geriau. aisku visada rinkciausi nama, bet del vietos abejoju. . o apsisprest reikia kuo greiciau doh.gif patarkit ka jus mano vietoje darytumet g.gif
ir atsiprasau jei per skubejima neaiskiai prirasiau
Atsakyti