Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

o jei parduoti sklypą Žvėryne ir nupirkti sklypą priemestyje?

ar tik reikia rintis tarp dabartinių variantų?
Atsakyti
Na argi kas nors tokiu atveju gali nuspręsti už kitą? Jeigu aš pasakyčiau, kad rinkčiausi butą Užupyje, tai ar ir tu taip pasirinktum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 01 30, 11:10)
o jei parduoti sklypą Žvėryne ir nupirkti sklypą priemestyje?

ar tik reikia rintis tarp dabartinių variantų?

bandem ieskoti kitur sklypo, bet nieko neradom arba kaina netiko.

QUOTE(kava @ 2006 01 30, 11:30)
Na argi kas nors tokiu atveju gali nuspręsti už kitą? Jeigu aš pasakyčiau, kad rinkčiausi butą Užupyje, tai ar ir tu taip pasirinktum? g.gif

tam ir uzvedziau tema smile.gif idomu ka kiti pasirinktu mano vietoje. jei buciau tikra kas geriau juk neklausciau. tuo labiau, kad tai svarbus sprendimas, juk busta planuoju visam gyvenimui rolleyes.gif
o kodel pasirinktum uzupi ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 01 30, 14:16)
tam ir uzvedziau tema  smile.gif  idomu ka kiti pasirinktu mano vietoje. jei buciau tikra kas geriau juk neklausciau.  tuo labiau, kad tai svarbus sprendimas, juk busta planuoju visam gyvenimui  rolleyes.gif
o kodel pasirinktum uzupi  ax.gif ?

Tai va būtent, kad tai svarbus sprendimas ir jis turi būti TAVO, nes tas sprendimas bus visam gyvenimui, kaip sakai, bet ne kieno kito, o tavo gyvenimui. Kas už tave gali žinoti, kas TAU geriau? g.gif Ir kad sužinosi, ką kiti pasirinktų tavo vietoje visai nieko nepadėtų, man atrodo, nes tu juk giliai širdyje žinai, ko tu nori, ir juk net jeigu dauguma "nubalsuotų" už kurį nors vieną variantą, bet jis tau nebūtų tinkamas, gi nesirinktum tu jo...

P.S. apie Užupį tiesiog šiaip parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
nusprendem ieskoti zemes ir pasistatyti namuka. tik su zemes sklypais problematiska g.gif
Atsakyti
Gerai, kad neliekat Uzupy. Nes ten sudetos trinkeles - toks triuksmas, kai gatve masinu srautai vaziuoja...
Atsakyti
[QUOTE]nusprendem ieskoti zemes ir pasistatyti namuka.

Mano galva sis sprendimas geriausias thumbup.gif Juk zveryne pardave sklypa tikrai nusipirksite miesto ribose nebloga kita sklypa. Itariu, kad ir namuko statyboms dar liks pinigeliu biggrin.gif
Atsakyti
Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis
ir tiktai
čia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 03 03, 10:35)
Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis
ir tiktai
čia mano nuomonė smile.gif

As tik uz Zveryna......
vien delto kad yra Vingio parkas t.y. svaresnis oras. o vat Uzupis vienas is tu rajonu kur didelis uzterstumas! (per zinias sake).
tai net neabejociau ir imciau Zveryna...
Atsakyti
pardave zeme zveryne tikimes ir sklypuko ir namo. tik deja kiek beieskome - nieko nerandam arba kainos nezmoniskos verysad.gif
gal turit pasiulymu.. rolleyes.gif
Atsakyti
muriniuose cia kuriuose? nes jei giluzio gatveje tai tikrai ne, nes ta nama baigia statyti mano draugo firma -kaip tik va buvo pridavimai namo praita savaite ir mes patys isigijome buta ten -tie geltoni muriniai namai -tiklsliau ilgas vientisas namas -tikrai ne asocialininkams thumbup.gif o del darzelio cia kas kalusinejo tai tikrai bus pilaiteje naujas vaiku darzelis - savo akimis maciau projekta -jei norit tikslesniu koordinaciu tai pakalusiu draugo ir veliau parasysiu 4u.gif
Atsakyti
O ką manote apie tokius naujus priemiesčius, kaip šis:
http://www.mobiliosi...s.lt/vizual.htm
Mes ten dairomės, bet vis kažkaip neapsisprendžiam g.gif
Arba Naujajį Lentvarį - tarp Lentvario ir Grigiškių? g.gif
Atsakyti