o jei parduoti sklypą Žvėryne ir nupirkti sklypą priemestyje?
ar tik reikia rintis tarp dabartinių variantų?
Na argi kas nors tokiu atveju gali nuspręsti už kitą? Jeigu aš pasakyčiau, kad rinkčiausi butą Užupyje, tai ar ir tu taip pasirinktum?

QUOTE(Bajm @ 2006 01 30, 11:10)
o jei parduoti sklypą Žvėryne ir nupirkti sklypą priemestyje?
bandem ieskoti kitur sklypo, bet nieko neradom arba kaina netiko.
QUOTE(kava @ 2006 01 30, 11:30)
Na argi kas nors tokiu atveju gali nuspręsti už kitą? Jeigu aš pasakyčiau, kad rinkčiausi butą Užupyje, tai ar ir tu taip pasirinktum? 

tam ir uzvedziau tema

o kodel pasirinktum uzupi

QUOTE(*lavista* @ 2006 01 30, 14:16)
tam ir uzvedziau tema
idomu ka kiti pasirinktu mano vietoje. jei buciau tikra kas geriau juk neklausciau. tuo labiau, kad tai svarbus sprendimas, juk busta planuoju visam gyvenimui
?

Tai va būtent, kad tai svarbus sprendimas ir jis turi būti TAVO, nes tas sprendimas bus visam gyvenimui, kaip sakai, bet ne kieno kito, o tavo gyvenimui. Kas už tave gali žinoti, kas TAU geriau?

P.S. apie Užupį tiesiog šiaip parašiau

Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis
ir tiktai
čia mano nuomonė
ir tiktai
čia mano nuomonė

QUOTE(aistia @ 2006 03 03, 10:35)
Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis Užupis
ir tiktai
čia mano nuomonė
ir tiktai
čia mano nuomonė

As tik uz Zveryna......
vien delto kad yra Vingio parkas t.y. svaresnis oras. o vat Uzupis vienas is tu rajonu kur didelis uzterstumas! (per zinias sake).
tai net neabejociau ir imciau Zveryna...
muriniuose cia kuriuose? nes jei giluzio gatveje tai tikrai ne, nes ta nama baigia statyti mano draugo firma -kaip tik va buvo pridavimai namo praita savaite ir mes patys isigijome buta ten -tie geltoni muriniai namai -tiklsliau ilgas vientisas namas -tikrai ne asocialininkams
o del darzelio cia kas kalusinejo tai tikrai bus pilaiteje naujas vaiku darzelis - savo akimis maciau projekta -jei norit tikslesniu koordinaciu tai pakalusiu draugo ir veliau parasysiu

O ką manote apie tokius naujus priemiesčius, kaip šis:
http://www.mobiliosi...s.lt/vizual.htm
Mes ten dairomės, bet vis kažkaip neapsisprendžiam
Arba Naujajį Lentvarį - tarp Lentvario ir Grigiškių?
http://www.mobiliosi...s.lt/vizual.htm
Mes ten dairomės, bet vis kažkaip neapsisprendžiam

Arba Naujajį Lentvarį - tarp Lentvario ir Grigiškių?