Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 26, 10:06)
Voveriena, o Sereikiškių parką su žaidimo aikštelėmis, Balatono kalną, Subačiaus g. dalį, Pilies g. skverus, Didžiąją g., prie Rotušės didžiausia aikštė, Užupio rajoną, kitas geras vietas pamiršai? O kur dar įvairiausi renginiai, ta pati Katedros prieiga - pastoviai kažkas vyksta. Yra ką veikti su vaikais  4u.gif Kas gyvena Naujamiestyje - šalia Santuokos rūmų parkas su žaidimų aikštele, kitoje pusėje kas gyvena - Vingio parkas. Visko daug ir kiekvienam pagal poreikį. Be to daug vilniečių atvažiuoja savaitgaliais į centrą, tiesiog pasivaikščioti Gedimino pr., Senamiesčiu. O čia vietiniai viską turi. 

Nesuprantu, kuo taip daug kam patinka Jeruzalė? g.gif  Žaluma - taip. Infrastruktūra dar neišvystyta, iki centro atvažiuoti - amžini kamščiai. Kas ten gero?

Geras ORAS, vat kas gero mirksiukas.gif
Atsakyti
Oru nesiskundžia ir Naujininkų gyventojai, tik kur ne prie geležinkelio gyvena. Ten taip pat geras oras. ax.gif Jei tik oru galima džiaugtis.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 26, 10:06)
Nesuprantu, kuo taip daug kam patinka Jeruzalė? g.gif  Žaluma - taip. Infrastruktūra dar neišvystyta, iki centro atvažiuoti - amžini kamščiai. Kas ten gero?

QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 26, 10:08)
Geras ORAS, vat kas gero  mirksiukas.gif

Žalumos tai ten irgi ne visur g.gif
o kamčiai ir geras oras man nesiderina... reiktu AM duomenu del oro uzterstumo, kad būtų galima sakyti, kad ten grynas oras. Žinoma ten vieta ant kalno tai oras tikrai grynesnis nei apacioje.
Atsakyti
Voveriena, o Sereikiškių parką su žaidimo aikštelėmis, Balatono kalną, Subačiaus g. dalį, Pilies g. skverus, Didžiąją g., prie Rotušės didžiausia aikštė, Užupio rajoną, kitas geras vietas pamiršai?

Nepamirsau, bet kulniuot reik iki ju, jei senamiescio gilumoj gyveni, o suni ar vaika pavedziot kartais reik " cia ir dabar". Aisku, miegamuju rajonu kiemai baisus, bet bent jau yra kokia smelio deze vaikui, kur jis gali kapstytis, kol mamka vakariene ruosia mirksiukas.gif
Bet as, aisku, senamiesti rinkciaus vietoj geriausio miegamojo rajono, jei tektu daugiabuty gyvent biggrin.gif . Tik suprantu ir tuos, kurie mano kitaip smile.gif
Nesuprantu, kuo taip daug kam patinka Jeruzalė?  Žaluma - taip. Infrastruktūra dar neišvystyta, iki centro atvažiuoti - amžini kamščiai. Kas ten gero

Na, as kasdien vazineju pro Jaruzale, tikrai puikus rajonas, nors sutinku, kad kamsciai baisus g.gif Bet niekad savaitgaliais nematau slitinejanciu personu, visad svaru, daug nauju namu, jaunu seimu, grazu smile.gif
Jei tik oru galima džiaugtis.

Na jau, juk daugeliui zmoniu tai viena is svarbiausiu priezasciu keltis i priemiesciu namukus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriena: 26 gegužės 2008 - 09:40
Būtent Senamiestyje ir Užupyje pats prasčiausias oras, kadangi šie rajonai yra dauboje. (Mes, kai išsikėlėm, iš karto pajutom kitą oro kokybę, nors negyvenam kur kaime ar pušyne). Kiti labai užteršti rajonai: Naujininkai, Šnipiškės, Centras, Naujamiestis, Markučiai ir dalis Antakalnio (arčiau centro).

Subjektyvi, aš turiu du vaikus ir man ne vis vien, kokiu oru jie kvėpuoja. Ir man rūpi, kad jie nesusirgtų bronchine astma ar kitomis ligomis. Minėti Pilies gatvės skvereliai ar Rotušės aikštė biggrin.gif šia prasme man yra visiškas nulis, gatvės dulkės ir tiek, palyginus su šalia esančiu parkeliu, į kurį einam pasivaikščioti su šeima. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 gegužės 2008 - 12:24
Beje, kai kurių išgirtasis Žvėrynas taip pat patenka į vieną užterščiausių rajonų, taip, kad kiekvienam savi prioritetai, kam reikia arčiau ir nesvarbu kokiu oru kvėpuoja, o kas truputį toliau pavažiavęs turi ramybės ir gryno ro oazę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 05 26, 10:35)
Žalumos tai ten irgi ne visur g.gif
o kamčiai ir geras oras man nesiderina... reiktu AM duomenu del oro uzterstumo, kad būtų galima sakyti, kad ten grynas oras. Žinoma ten vieta ant kalno tai oras tikrai grynesnis nei apacioje.

Siulyciau aplankyti jeruzale, zalumos ieskot nereikia ji aplink jeruzale, o kamsciai.... na ne bent apacioj, bet ten jau ne jeruzle , o baltupiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 26, 14:12)
Siulyciau aplankyti jeruzale, zalumos ieskot nereikia ji aplink jeruzale, o kamsciai.... na ne bent apacioj, bet ten jau ne jeruzle , o baltupiai ax.gif

O pro baltupius vaziuoti nereikia? norint atvaziuoti i centra piko metu, tai trunka apie valanda laiko doh.gif
Atsakyti
Bet kaip įdomu, kokie skirtingi prioritetai ir dar diskutuojame.

Subjektyvi išvardino kai kuriuos senamiesčio privalumus, kurie man kaip tik kaip minusai. Pavyzdžiui, renginiai, žmonės savaitgaliais atvažiuoja. O man kaip tik norisi ramybės. Taip išeina, negalime sakyti geras rajonas ar blogas. Tiesiog užtenka savybes išvardyti.

Man labai mieli Ž. Paneriai. Va, guliu lovoje, paukščiai čiulba, o nuo šalia esančio miško ir deguonies net galva svaigsta. Ir mašinos važiuoja tik tos, kas mano name ar keliuose aplinkiniuose namukuose gyvena.
Beje, ir kamščių nėra į tą pusę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 26 gegužės 2008 - 14:26
QUOTE(Fergie @ 2008 05 26, 15:07)
O pro baltupius vaziuoti nereikia? norint atvaziuoti i centra piko metu, tai trunka apie valanda laiko doh.gif

Na ne jau norite, kad viskas ranka butu paduota ?
Žmonės už miesto gyvena ir nekelia jokiu problemu, man svarbu ramybe: saugumas, geras oras, žaluma. mirksiukas.gif
Atsakyti
reikėjo temos kūrėjai sukurti apklausą.

Studijavau Vilniaus bendrąjį planą, ieškojau Jeruzalės smile.gif Vieta is zemelapio atrodo jaukiai, bet visas rajonas apsuptas labai judriomis gatvemis. Gyventi ten tikrai neblogai, bet atstumas iki miesto/darbo man yra svarbus. Aš asmeniškai jei rinkčiausi butą toliau nuo cento tai tada geriau namas už Vilniaus.
Dar reiktu pastudijuoti rajonu užterštumus, bet gal kitam kartui.

Čia ne rajonas, bet... Ką monote apei "ozo parką"?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 05 26, 15:29)
Ką monote apei "ozo parką"?

Aš laikyčiau gyvenimo nelaime gyventi virš dviejų, gal net didžiausių, Vilniaus gatvių, kur nuolat kamščiai su visomis išmetamosiomis dujomis.
Atsakyti