Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

[quote=voveriena,2008 05 26, 10:37]
o kokius kriterijus gali atitikti alchasu ir bomzu kaiminyste? smile.gif
galima pagalvoti, kad tik Naujininkuose bomzai ir alkasai...o kituose rajonuose sventieji gyvena...
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2008 05 26, 08:26)
Ar visos esat blogos nuomonės apie Naujininkus?

Pati nenorėčiau ten gyvent, bet pažįstu, kas gyvena ir nesiskundžia ax.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 26, 10:06)
Nesuprantu, kuo taip daug kam patinka Jeruzalė? g.gif  Žaluma - taip. Infrastruktūra dar neišvystyta, iki centro atvažiuoti - amžini kamščiai. Kas ten gero?

Nepatinka ir man - gražus, bet nepatogus rajonas ax.gif

QUOTE(Meškuolė @ 2008 05 26, 15:26)

Man labai mieli Ž. Paneriai. Va, guliu lovoje, paukščiai čiulba, o nuo šalia esančio miško ir deguonies net galva svaigsta. Ir mašinos važiuoja tik tos, kas mano name ar keliuose aplinkiniuose namukuose gyvena.
Beje, ir kamščių nėra į tą pusę.  4u.gif

Oi ne, tik ne Ž. Paneriai. Gyvenau ten 4 metus. Negaliu sakyt, kad labai nepatiko, bet grįžt nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 05 26, 18:05)
Oi ne, tik ne Ž. Paneriai. Gyvenau ten 4 metus. Negaliu sakyt, kad labai nepatiko, bet grįžt nenorėčiau schmoll.gif

Aš čia irgi kokie ketvirti metai gyvenu ir labai džiaugiuosi, kad atradau juos.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 05 26, 13:21)
Būtent Senamiestyje ir Užupyje pats prasčiausias oras, kadangi šie rajonai yra dauboje. (Mes, kai išsikėlėm, iš karto pajutom kitą oro kokybę, nors negyvenam kur kaime ar pušyne). Kiti labai užteršti rajonai: Naujininkai, Šnipiškės, Centras, Naujamiestis, Markučiai ir  dalis Antakalnio (arčiau centro).

Subjektyvi, aš turiu du vaikus ir man ne vis vien, kokiu oru jie kvėpuoja. Ir man rūpi, kad jie nesusirgtų bronchine astma ar kitomis ligomis. Minėti Pilies gatvės skvereliai ar Rotušės aikštė  biggrin.gif  šia prasme man yra visiškas nulis, gatvės dulkės ir tiek, palyginus su šalia esančiu parkeliu, į kurį einam pasivaikščioti su šeima.  ax.gif

Naujamiestis ant kalno, ten oras gal ir švaresnis. O Senamiesčio taip nebrokykit 4u.gif Kam sunku nueiti iki medžiais ošiančio Sereikiškių parko, Užupio Vilnelės, tai niekas nekaltas, kad tinginystė laimi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2008 05 26, 15:26)
Bet kaip įdomu, kokie skirtingi prioritetai ir dar diskutuojame.

Subjektyvi išvardino kai kuriuos senamiesčio privalumus, kurie man kaip tik kaip minusai. Pavyzdžiui, renginiai, žmonės savaitgaliais atvažiuoja. O man kaip tik norisi ramybės. Taip išeina, negalime sakyti geras rajonas ar blogas. Tiesiog užtenka savybes išvardyti.

Kadangi gyvenu centre, tai man tie privalumai yra gėris. Kai visi atvažiuoja, mes išvažiuojame į užmiestį biggrin.gif Kvėpuojam grynu oru. Beje, į užmiestį važiuojame betkurį šiltesnį vakarą, nes nuo centro vos 20 m. kelio, įskaitant visus šviesoforus. Kai pavargstam, lekiam visur kur yra kas nors įdomaus.

Gerai pastebėjot dėl kamščių. Eina sau, kai kartais visai netyčia patenku į kokį kamštį link Ukmergės g. ar link Lazdynų.. Man būna savotiška atrakcija. Bet gyventi užmiestyje, miegamajame rajone ar kitam pasaulio gale.. Kasdien rytą/vakarą kvėpuoti po dvi valandąas išmetamosiomis dujomis, kol parvažiuoji į savo svajonių butą gryname oru rajone. Ką žinau doh.gif Aš tiek tikrai negaunu tos smarvės, nes nėra kamščių, nestoviu mašinų eilėse. Gyvenu ramioje gatvėje, paukščiai čiulba, medžiai ošia. Tikrai nesusiduriu su smogu, smarve, kaip kažkas įsivaizduoja.
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 23, 14:51)
Naujininkai - Vilniaus getas. Visiškas neprestižas. Nebent gera kaina.

Idomi tamstos nuomone...ar pati esat ten gyvenus?
Atsakyti
Visais laikais Naujininkuose butų kainos buvo pigiausios. Tiesiog ne prestižinis rajonas, daug kitakalbių, aplinkui: oro uostas su savo triukšmais, geležinkelis su savo smarve ir triukšmu, daug vargingai gyvenančių, čigonai ir pan. Tiesiog toks rajonas su savo specifika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 26, 23:41)
Naujamiestis ant kalno, ten oras gal ir švaresnis. O Senamiesčio taip nebrokykit 4u.gif  Kam sunku nueiti iki medžiais ošiančio Sereikiškių parko, Užupio Vilnelės, tai niekas nekaltas, kad tinginystė laimi ax.gif

Senamiestis tikrai turi privalumu, kurie būdingi tik ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 26, 23:41)
O Senamiesčio taip nebrokykit 4u.gif  Kam sunku nueiti iki medžiais ošiančio Sereikiškių parko, Užupio Vilnelės, tai niekas nekaltas, kad tinginystė laimi ax.gif

Nebrokijam 4u.gif Kai vaikai užaugs ir paliks namus, visai norėčiau ant senatvės vėl sugrįžti į senamiestį, į kokį mažą butuką jaukiame kiemelyje smile.gif

O dėl tinginystės tai - nežinau, ar turite savo vaikų, bet, pvz., su vežimėlyje nenorinčiu sėdėti savarankišku metinuku nėra taip paprasta kur nors toliau nueiti, ypač jei vaikutis judresnis. O jei du maži vaikai? doh.gif Todėl dažniausiai apsiribojama pasivaikščiojimu savam kieme, jei tik toks yra...
Atsakyti
Naujamiesčio Čiurlionio g. ir aplink esančios mažos gatvelės, mano nuomone, visiškai unikalus rajonas. kai čia atsikėlėm vėlyvą pavasarį naktimis negalėdavome užmigti nuo lakštingalų keliamo triukšmo. iki vingio parko 5 min, iki senamiesčio 15 -20 min pėstute 4u.gif kiemai uždari, beveik visur rakinami. mokyklos, darželiai bent 3.
Atsakyti
QUOTE(unikodas @ 2008 05 27, 13:45)
negalėdavome užmigti nuo lakštingalų keliamo triukšmo.

biggrin.gif gerai išsireikšta - lakštingalų keliamo triukšmo mirksiukas.gif
Smagu jums, aš irgi vakarais svaigstu nuo lakštingalų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 27 gegužės 2008 - 15:20
QUOTE(flight @ 2008 05 27, 15:15)
biggrin.gif  gerai išsireikšta - lakštingalų keliamo triukšmo  mirksiukas.gif
Smagu jums, aš irgi vakarais svaigstu nuo lakštingalų  wub.gif

Nu bet iš tiesų. Tie paukščiai kartais kaip reikiant pačiulbuoja, kad net erzinti ima.
Atsakyti
5 min. kelio pėsčiom ir jau Macdonalde,

na tikrai idomu skaityt zmoniu prioritetus

čia nėra mano prioritetas, tiesiog maloni staigmena mano skrandžiui. blush2.gif Tikrai ne dėl jo rinkausi kur gyventi biggrin.gif
Atsakyti