Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

Aš visom už senamiestį ax.gif Aš net viešuoju transportu naudojuos kokius 3 kart per mėnesį, nes visi reikalai senamiestį. Nežinau kas yra stovėti kamštyje...
Atsakyti
Centras yra didelis ir jame, kaip ir visur, yra geri ir blogi namai. Vieni skendi žalumynuose, paukšteliai čiulba, kiti arti judrių gatvių, amžinai triukšmas ir smarvė. Pvz. niekada negyvenčiau Konstitucijos pr. Ten yra klaikuma. Betonas, asfaltas, triukšmas, smogas. Nors arti Neris, bet gyventi amžinoje arterijoje - pravalas. Mielai gyvenčiau Sporto g. esančiuose namuose, kur nutolę nuo Olimpiečių g. Nuostabios žaidimų aikštelės, mažaaukščiai namai, tvarkinga, šalia Neris ir Žirmūnų parkas.
Atsakyti
Man atrodo kad geriausias rajonas Zverynas (aisku irgi nuo vietos priklauso), dar noreciau kur nors Ciurlionio g. prie Vingio parko. Dabar gyvenu Naujininkuose g.gif (aciu Dievui pas mus super rami vieta). O 23 m. gyvenau Karoliniskese, tai esu isimylejus i ta rajona - miskas, pasaku parkas, poliklinika, parduotuves, turgelis ir ..... Draugai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip malonu girdėt, kad kažkas ir Naujininkuose gyvena mirksiukas.gif , sakykit kurioj gatvėj gyvenat, kad ten super ramu? Nes mes nusipirkom buta Naujinikuose, tai visi brokuoja musu pirkinio vieta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2008 06 25, 10:03)
Kaip malonu girdėt, kad kažkas ir Naujininkuose gyvena mirksiukas.gif , sakykit kurioj gatvėj gyvenat, kad ten super ramu? Nes mes nusipirkom buta Naujinikuose, tai visi brokuoja musu pirkinio vieta. schmoll.gif

Gyvenu ir aš naujininkuose, doh.gif visą laimę tik nuomojuosi čia butą. Šiaip jei užsimerkus vaikštant gal jis ir nieko būtų doh.gif jei nematai aplink čigonų ir narkomanų doh.gif bet šiaip tikriausiai naujininkus priskirčiau prie baisiausiu rajonų doh.gif
kad ir kaip ramu būtų toliau nuo pagrindinės gatvės, bet rajonas tikrai nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 06 25, 13:54)
Gyvenu ir aš naujininkuose,  doh.gif  visą laimę tik nuomojuosi čia  butą. Šiaip jei užsimerkus vaikštant gal jis ir nieko būtų  doh.gif  jei nematai aplink čigonų ir narkomanų  doh.gif  bet šiaip tikriausiai naujininkus priskirčiau prie baisiausiu rajonų  doh.gif
kad ir kaip ramu būtų toliau nuo pagrindinės gatvės, bet rajonas tikrai nekoks  doh.gif

Sakykit kurioj cia gatvej taip baisu...?
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2008 06 25, 14:26)
Sakykit kurioj cia gatvej taip baisu...?

Aš asmeniškai gyvenu netoli pagrindinės gatvės - Dariaus ir Girėno g. Bet koks skirtumas netoli Naujininkų gi taboras tai tikrai užtenka į autobusą įlipti pvz.: 1, 2 , 1a ir t.t., kuriame vien narkomai ir aplink tikrai trinasi pastoviai ir čigonai ir narkomanai doh.gif
bet prie visko galima priprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2008 06 25, 10:03)

Gyvenu Garveziu g., cia yra Saltkalvio g. pati pabaiga. Tikrai ramu.
Atsakyti
QUOTE(Nari @ 2008 06 29, 23:25)
Gyvenu Garveziu g., cia yra Saltkalvio g. pati pabaiga. Tikrai ramu.

o kaip dėl aplinkelio ir geležinkelio keliamo triukšmo?
Atsakyti
Mes greit gyvensim Visoriuose,man ten pasakiska vieta,atokiau nuo miesto,tyras oras,miskeliai.Kiemuose matem fantastiskai sutvarkyta teritorija dar niekur nemaciau graziau bigsmile.gif
Atsakyti
as uz antakalni..prie miskelio, kur paukstukai rytais zadina-rojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2008 07 11, 08:28)
o kaip dėl aplinkelio ir geležinkelio keliamo triukšmo?

Aplinkelis siek tiek toliau, o gelezinkelio cia nepagrindinis kelias, tai kad vienas kitas tr. pravazioja, tikrai netrukdo ir nesigirdi.
Atsakyti