Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

QUOTE(Fantasmagorija @ 2010 03 26, 18:49)
Mano akimis ziurint, pats tobuliausias yra Zverynas. Vienareiksmiskai. Galima atrasti labai jaukiu gatveliu tiek parko puseje, tiek ir kitoje.

Žvėrynas- svajonių rajonas drinks_cheers.gif , tik turi vieną minusiuką. Ne 2- žiemą ten gausu namų kūrenamų kietu kuru nevalytais kaminais- tad nustatyta, kad tai užterščiausias VLN rajonas.
Antra- gatvelės neplačios, eismas paskutiniais dešimtmečiais gerokai suintensyvėjęs- būna nebeprasilenkia, būna- nebesusitalpina Žvėryne esančių ofisų darbuotojai, būna ir dažni kamščia pagr gatvėse.
dar minusas- sklypo kaina su 40tų statybos namu, kurį praktiškai reikia nugriauti iki pamatų duobės- virš 1,5 miljono.. swoon.gif
Bet šiap- ten yra sklypų , kad žiūrint pavydas ima. Deja jie užstatyti gražuoliais namais, su teniso kortu ar baseinu kieme.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 03 26, 20:44)
Bet šiap- ten yra sklypų , kad žiūrint pavydas ima.

Ypac Maloniojoje gatveje wub.gif Ar Birutes g., kur netoliese ligonines. Pasvajoti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
geriausia pirkti ten, kur leidžia Jūsų lėšos. Ir kam skiriate svarbiausius prioritetus. Man pvz prie namų prekybcentrio nereikia, autobuso stotelės (nors ji yra) kolkas irgi neprireikė, kaip ir paties viešojo transporto. Labiau norėčiau asvaltuotos gatvelės...taigi susirašote prioritetus ir ieškote tokio, kuris būtų artimiausias idealui. O vienareikšmiškai atsakyti kuris VLN rajonas tobuliausias namui- tikrai negalima... rolleyes.gif

Atsakyti
Sveiki,

reikėtų nuomonės apie Naująją Vilnią - žinom, kad neprestižinis, bet nuvažiavom salytei šviečiant - gražu ir žalia pasirodė, be to, už turimas lėšas ten yra geriausias variantas (lyginant su savanoriais ar naujininkais). Įdomu, ką jūs manot - gal yra ten gyvenančių ir galinčių pasidalinti pliusiais ir minusais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatyliukais @ 2010 04 05, 13:21)
Sveiki,

reikėtų nuomonės apie Naująją Vilnią - žinom, kad neprestižinis, bet nuvažiavom salytei šviečiant - gražu ir žalia pasirodė, be to, už turimas lėšas ten yra geriausias variantas (lyginant su savanoriais ar naujininkais). Įdomu, ką jūs manot - gal yra ten gyvenančių ir galinčių pasidalinti pliusiais ir minusais smile.gif

siūlau atkreipti dėmesį į geležinkelį. Jei arti geležinkelio - man tai didelis minusas.
Atsakyti
QUOTE(nepatyliukais @ 2010 04 05, 13:21)
Sveiki,

reikėtų nuomonės apie Naująją Vilnią -

Negyvenau ir negyvenu, bet iš gyvenančių girdėjau, kad didelis pliusas - susisiekimas, Batoro gatve gali nulėkti "ant 90" iki centro per 10 min, be kamščių. Kas gyveno bute, sakė, gerai vaikams, galima kieme paleisti vienus, yra erdvės palakstyti, pavažinėti saugiai dviračiais, bet turbūt čia priklauso nuo konkrečios vietos. Žmonės, iš Naujos VIlnios išsikėlę į namą Balsiuose, dejavo, kad Balsiuose žiauriai toli, kamščiai, vaikus visur vežioti reikia, kad Naujoj Vinioj buvo daug patogiau smile.gif

Minusai - gal kontingentas g.gif , bet vėlgi, turbūt viskas priklauso nuo konkrečios vietos.
Atsakyti
Jeigu ieskote namo, kuris bus Vilniaus pakrastyje (tas pats Pavilnys, jeigu neklystu), tai manau nerasite tokio rajono kuriame bus darzeliai, mokyklos ir pan. Vis tiek reikes vezti i Vilniuje esanti pvz. miegamaji rajona. Bet daznai buna i darzeli tevai veza ir 5 min. nuo namu biggrin.gif
Is prieinamesniu kainu man patiktu Balsiu, Moletu pl. puses 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2010 06 05, 22:19)
Jeigu ieskote namo, kuris bus Vilniaus pakrastyje (tas pats Pavilnys, jeigu neklystu), tai manau nerasite tokio rajono kuriame bus darzeliai, mokyklos ir pan. Vis tiek reikes vezti i Vilniuje esanti pvz. miegamaji rajona. Bet daznai buna i darzeli tevai veza ir 5 min. nuo namu  biggrin.gif
Is prieinamesniu kainu man patiktu Balsiu, Moletu pl. puses  4u.gif

naujoji vilnia-kaip atskira respublika, kurioej yra ir darzeliai, ir mokyklos, ir poliklinika, ir parduotuves, ir turgus, ir netgi kursuoja autobusai biggrin.gif

Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(flight @ 2010 04 05, 17:50)
Negyvenau ir negyvenu, bet iš gyvenančių girdėjau, kad didelis pliusas - susisiekimas, Batoro gatve gali nulėkti "ant 90" iki centro per 10 min, be kamščių. Kas gyveno bute, sakė, gerai vaikams, galima kieme paleisti vienus, yra erdvės palakstyti, pavažinėti saugiai dviračiais, bet turbūt čia priklauso nuo konkrečios vietos.  Žmonės, iš Naujos VIlnios išsikėlę į namą Balsiuose, dejavo, kad Balsiuose žiauriai toli, kamščiai, vaikus visur vežioti reikia, kad Naujoj Vinioj buvo daug patogiau  smile.gif

Minusai - gal kontingentas  g.gif , bet vėlgi, turbūt viskas priklauso nuo konkrečios vietos.

Tu tesi aš ir taip esu girdėjus apie jų pliusus
Atsakyti
Ojej, "vileika" labai rusiskas rajonas. Nenoreciau, kad mano vaikas auktu "gezu" ir "fyfu" aplinkoj. Manau svarbu su kuo kieme vaikas zaidzia, nes itaka daro jiems.
Zaluma vienintelis geras dalykas. Apgalvokit i kokia mokykla leisit. Siaip jau ne veltui savanoriuose, naujininkuose ir naujoj vilnioj zemesnes kainos sad.gif Nors tikrai suprantu ta biudzeto klausima. Gal pakliusit tarp geru kaimynu. Man kiek tam rajone buvau nepatiko. Prasau nesupykti, praset nuomones. Sekmes ieskant!
Atsakyti
ne rusiskas, o labiau lenkiskas, bet Jus gal nemokat atskirti vienus nuo kitu smile.gif
Atsakyti
Gal kas gyvenate zimunuose.Domina mane butai senos statybos,butent 5auksciai. Kiek maciau renovuoti namai labai gerai atrodo,bet aisku butu kainos nenormalios. Tai gal kas pasidalins savo mintim?
Atsakyti