Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

As tai skaiciau keliu ekspertu pamastymus,kad 1960m.ir truputi jaunesnius namus reiketu griauti,ju vietoje statyti kitus,o gyventojams duoti kitus butus.Todel dabar kai ziurineju butus internete,tai tokiu metu butus praleidziu,kazkaip jie man ir per brangus,ir namai tokie apgailetini,taciau kainas kai kurie uzlauzia oho ho kokias.
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 06 12, 16:12)
Ojej, "vileika" labai rusiskas rajonas. Nenoreciau, kad mano vaikas auktu "gezu" ir "fyfu" aplinkoj. Manau svarbu su kuo kieme vaikas zaidzia, nes itaka daro jiems.
Zaluma vienintelis geras dalykas. Apgalvokit i kokia mokykla leisit. Siaip jau ne veltui savanoriuose, naujininkuose ir naujoj vilnioj zemesnes kainos sad.gif Nors tikrai suprantu ta biudzeto klausima. Gal pakliusit tarp geru kaimynu. Man kiek tam rajone buvau nepatiko. Prasau nesupykti, praset nuomones. Sekmes ieskant!

man,atsikelus i Vilniu,tai kur tik pasisuku visur rusiskai arba lenkiskai kalba,pati gyvenu Antakalnyje,bet patikekit,isejau i kiema su vaiku,sedi trys mamytes ir visos kalba rusiskai,viena su dideliu akcentu siaip taip pora zodziu pasake ir vel pradejo kalbeti tarpusavyje rusiskai,kaip,kad,manau,cia aplink Vilniu visur daug kitakalbiu
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 23, 16:42)
man,atsikelus i Vilniu,tai kur tik pasisuku visur rusiskai arba lenkiskai kalba,pati gyvenu Antakalnyje,bet patikekit,isejau i kiema su vaiku,sedi trys mamytes ir visos kalba rusiskai,viena su dideliu akcentu siaip taip pora zodziu pasake ir vel pradejo kalbeti tarpusavyje rusiskai,[COLOR=blue]kaip,kad,manau,cia aplink Vilniu visur daug kitakalbiu

taip jau yra, kad zmones tarpusavyje kalba dazniausiai gimtaja kalba, rusai- rusiskai, lietuviai - lietuviskai. tai nera draudziama, nematau tame problemos. schmoll.gif svarbiausia, kad vaikai bendrautu su gerais zmonemis, tautybe cia joks rodiklis. cool.gif

Atsakyti
Tai aisku nera problemos ir niekas nedraudzia kalbeti kokia tik nori kalba.Taciau moteris ir raso,kad pasake kazka lietuviskai,ir vel nusisuko kalbeti savo gimtaja kalba.Taip jau ir yra,kad kazkaip nesamoningai labiau norisi kalbeti savo gimtaja kalba.Jai kieme bus grupele moteru kurios kalbes mano gimtaja kalba,o kita grupele kita kalba,tai aisku kad prieisime ir dalyvausime pokalbyje tu,kurios kalba mano gimtaja kalba.
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 06 12, 16:12)
Ojej, "vileika" labai rusiskas rajonas. Nenoreciau, kad mano vaikas auktu "gezu" ir "fyfu" aplinkoj. Manau svarbu su kuo kieme vaikas zaidzia, nes itaka daro jiems.
Zaluma vienintelis geras dalykas. Apgalvokit i kokia mokykla leisit. Siaip jau ne veltui savanoriuose, naujininkuose ir naujoj vilnioj zemesnes kainos sad.gif Nors tikrai suprantu ta biudzeto klausima. Gal pakliusit tarp geru kaimynu. Man kiek tam rajone buvau nepatiko. Prasau nesupykti, praset nuomones. Sekmes ieskant!

Ai ,Ai, Ai kaip negražu schmoll.gif Mano vaikai lanko Barboros Radvilaites mokykla apie ja tik geri atsiliepimai , a su kuo jūsų vaikai žais priklauso nuo jūsų ir kaip auklėsite vaikus , o narkotiku ir kitu blogu dalyku prabangiuose raj. yra daug daugiau ...
Kainos "Vileikoj" ar aplink tikrai nemažos(aišku lyginant su Turniškais nėra ko ) Nes yra daug pristiziniu rajonu bet kiek vienam savo, man pavzd nepatinka nei Turniskes,nei Tarande ,nei Suzonis ir dar daug galiu vardinti ... tai kad neteigėte pagal save smile.gif
Sekmes visiems ieškančioms 4u.gif
Atsakyti
Teko kazkada dalyvauti viename gimtadienyje N.Vilnioje, senu gyvenamuju namu rajone, tai pakeiciau i geraja puse nuomone. Taip - dauguma ten lenkai/rusai, bet tikrai ne narkomanai, gezai ir fyfos. Tarp saves ji labai draugiskai sugyvena, kartu sventes svencia su kaimynais, nuo vaikystes ten uzauge ir visi draugauja. Net uzpavydejau baltai. Zmones tvarkingi ir draugiski.

Kita vertus, teko ten uzsukus IKI tiesiogine prasme begt is parduotuves, nes toookie tipai pristojo.. o lauke jau tamsu buvo. Tai baisoka, gerai, kad su masina buvom.

Tai va jei pakliusite tarp geru kaimynu ir neapsipirkinesite vietinese parduotuvese, tai N.Vilnia gal ir neblogas variantas smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka maisto prekių parduotuvės. Ten pamatai tikrąjį rajono veidą, kokia fauna renkasi. Tiesiog ideali vieta. Todėl kad ir kaip mėgčiau pravažiuoti pro Užupį, bet vengiu išlipti iš automobilio, o pasivaikščiojimas šiltą vakarą - misija neįmanoma. IKI'uko kontingentas vienas baisiausių Vilniaus mieste, ypač prie įėjimo. Kiek kartų reikalui esant reikėjo sustoti, tiek kartų buvo baisoka. Net nežinau kur baisiau, ar ten, ar prie autobusų stoties esančiame PC.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 18, 20:13)
Man labai patinka maisto prekių parduotuvės. Ten pamatai tikrąjį rajono veidą, kokia fauna renkasi. Tiesiog ideali vieta. Todėl kad ir kaip mėgčiau pravažiuoti pro Užupį, bet vengiu išlipti iš automobilio, o pasivaikščiojimas šiltą vakarą - misija neįmanoma. IKI'uko kontingentas vienas baisiausių Vilniaus mieste, ypač prie įėjimo. Kiek kartų reikalui esant reikėjo sustoti, tiek kartų buvo baisoka. Net nežinau kur baisiau, ar ten, ar prie autobusų stoties esančiame PC.

Taiklus pastebejimas 4u.gif
Kartais Vilniuje sustoju Karoliniskiu Norfoje. Uf schmoll.gif lyginant su Kauno Sanciu ( na toks jau neipatingas rajonas) Sileliu, kur retkarciais pakeliui tenka uzsukti. Ir aplamai Vilniaus ne pacio centro maisto produktu parduotuviu fauna smarkiai pralosia kaunietiskai. Kiek nustebusi tai pastebiu.
Atsakyti
QUOTE(Miskinis09 @ 2010 06 14, 15:06)
Gal kas gyvenate zimunuose.Domina mane butai senos statybos,butent 5auksciai. Kiek maciau renovuoti namai labai gerai atrodo,bet aisku butu kainos nenormalios. Tai gal kas pasidalins savo mintim?

Gyvenu zirmunuose nuo gimimo. Buta padovanojo dar mano seneliui, t.y. mes pirmi ir paskutiniai seimininkai;) Labai patenkinti. Is visu namu,tokio amziaus,is visu rajonu,tik pas mus ir justiniskese virtuves dideles ir patogios. thumbup.gif Garso izoliacija puiki;) mazyte grojau smuiku, kaimynai nesiskunde;) Butai aisku ne is pigiausiu nes salia ir darzeliai ir parduotuves, mokyklos, na visi patogumai 4u.gif Pries pora metu norejom isigyti didesni buta ar nama. Bet likom bute, nes tikrai kokybiski musu namai. Be to, pries pora metu komisija kuri tikrina namu kokybe ir nustato ale garantija, tai musu namai (prie Senuku) dar 30metu gavo,o nauji kurie aplinkui po 5 g.gif Tai va;) galvokit;))) cool.gif
Atsakyti
Žinau, kad NAUJININKAI toli gražu ne prestižinis rajonas, na bet kainos neblogos:) Gal yra atsiliepimų, ar tikrai ten taip baisu gyventi? Gal kažkokios gatvės "blogesnės" ar "geresnės"? g.gif
tarkim Dariaus ir Girėno g. yra 4aukštis, kaip ten? g.gif

O tie šeimyniniai išpirkti bendrabučiai kaip? Dar baisiau? lotuliukas.gif

Dėkoju už visokias nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 12 21, 12:03)
Žinau, kad NAUJININKAI toli gražu ne prestižinis rajonas, na bet kainos neblogos:) Gal yra atsiliepimų, ar tikrai ten taip baisu gyventi?

Žinokit pati ten negyvenu, vos kelis kartus teko būti, nes tiesiog visi reikalai ne toj miesto pusėj, todėl savo asmeninės nuomonės neturiu apie tą rajoną, bet žinau bent kelis žmonės, kurie ten gyvena ir vargo nemato. Dvi pažįstamos, kurios ten tikrai ilgai gyvena, sakė, kad tikrai nėra taip blogai, kaip pasakoja dažniausiai tie žmonės, kurie ten nei gyvenę, nei ką, o tiesiog girdėjo tą nuvalkiotą frazę, kad Naujininkai tai jau vos ne paskutinis mikrorajonas, tik vieni nusikaltėliai, narkomanai ir gyvas iš ten neištrūksi biggrin.gif Esu linkus manyti, kad ten tiesiog yra geresnių vietų ir blogesnių, taip kaip daug kur. Tik žinau, kad kažkuriam Dzūkų gatvėj esančiam daugiabuty gyvena nesveika šeima, kuri neduoda ramiai gyventi visam daugiabučiui doh.gif Pasakojo apie tą daugiabutį prieš kurį laiką spaudoj ir televizijoj, gal esat girdėjus. Bet žinoma tokių kaimynų pilna visur, ne tik Naujininkuose, tiesiog tas atvejis garsiau nuaidėjo.

Atsakyti
Naujininkų kokybė labai priklauso nuo vietos, kuo arčiau Maximos, tuo prastesnis aplinkui kontingentas (dėl šalia Maximos esančių griūvančių, baisių bendrabučių, kur gyvena tie, kurie dar žemiau pulti jau nebeturi kur).
Naujininkų privalumai - žema būsto kaina, labai arti centras, viskas čia pat - prekybcentris, bent pora turgelių, poliklinika, muzikos mokykla, darželis, kirpykla, skalbykla bigsmile.gif , skudurynas, vaistinė, knygynas. Patogu tiems, kurie nemėgsta ar nemoka vairuoti.
Trūkumai..Prastas, užterštas oras (palyginus pvz. su Antakalniu). "Neprestižas" (čia kam aktualu). Kiek teko lankytis Naujininkų Maximoje ( o lankausi ten tikrai dažnai, nes ten gyvena artimieji), tiek prie kasų matau vienodą vaizdelį - beveik visi kasdien, rutiniškai, sistematiškai perka alkoholį. Ir tikrai ne vyną bigsmile.gif Tai liudija apie tam tikrą pagrindinį kontingentą. Tik Naujininkuose mačiau mokyklinukus, žiemą lakstančius lauke su basutėmis (verta pamąstyti, su kuo žais jūsų vaikai). Tik Naujininkuose kiek važiuosi - tiek ant gatvytės atsiras bent vienas, o gal ir pora gerai "apšilusių" nesiorientuojančių "kėglių". Nežinau, ar ten yra normalių vaikų žaidimų aikštelių (turbūt išskyrus naujesnės statybos kvartaliukus, bet kaip suprantu, autorė klausia ne apie juos). Kaimynystė ten gyvenant gali būti labai įvairi, naktinis fonas - irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 21 gruodžio 2010 - 20:16