Na ir kas kad Senamiestis. Kai aplink krūva varganų "bakužių" ar balandinių architektūrų, tai anoks čia prestižas, čia žiūrint į VIP kainas. Plius minėtos gatvelės, t.y. jų nebuvimas ir kt. dalykai..
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 17, 13:28)
Na ir kas kad Senamiestis. Kai aplink krūva varganų "bakužių" ar balandinių architektūrų, tai anoks čia prestižas
ne prestižas svarbu, o ATSTUMAS, iki tam tikrų objektų

Bet vis tiek, kažkada, kai svarstėm galimybę pirkti sklypuką Markučiuose, ją atmetėm dėl mano jau suminėtų minusų.
Dėl atstumo sutinku, bet va vieta vieta vieta. Na neįsipaišo kolkas į tą kontekstą. O laukti 50 m. kol ten viskas pasikeis, kaip laukti kada išsivalys Užupis.. Ką žinau. Noriu dabar gyventi, o ne pensijoje, todėl gerai, kai yra alternatyva. Čia aš turiu omeny kainų adekvatumą ir kt.
aciu, mergaites
O kodel Pavilnys toks pigus?

QUOTE(vaidyta @ 2010 02 19, 11:18)
O čia kur konkrečiai taip pigu ir su kuo lyginant pigu?
Yra ten tokių keistų sklypų ar kvartaliukų laukuose, aplinkui - nė miškelio, nė parduotuvės ar stotelės, nieko - plynas laukas.

aciu visiems
as ir noreciau gamtos, kad butu, ir dar susisiekimas neprastas, kur galetume uz 160.000 litu 10 a namu valdos ipirkti?

Kazkaip apsisprendem pirkti Bajoruose, jei kas gali parasykit prasau + ir -?
Tai jei apsisprendėt, vadinasi kažkas įtakojo tą apsisprendimą. Ar perkat nežinot ką?
QUOTE(vaidyta @ 2010 03 07, 15:22)
Kazkaip apsisprendem pirkti Bajoruose, jei kas gali parasykit prasau + ir -?
man bajorai kaip vieta labai patinka, nekalbant apie atskirus sklypus.
Draugai rekomendavo ta rajona, tai bandysim rasti savo sklypa tenai, bet, aisku, kuo daugiau info - tuo geriau, aciu Jums
QUOTE(flight @ 2010 02 08, 10:05)
Pavilnys
Nežinau, kaip ten piko metu, bet šiaip iki senamiesčio atvažiuojama tikrai greitai. Be to, Pavilnyje yra vaikų darželis, jei aktualu.
Dar Eišiškių plentas - kas gyvena, sako, susisiekimas geras.
Dar gerai Dvarčionys (ten labai gražu, pušynai, yra vaikų darželis, mokykla), Rokantiškės, Saulėtekis...

Dar Eišiškių plentas - kas gyvena, sako, susisiekimas geras.
Dar gerai Dvarčionys (ten labai gražu, pušynai, yra vaikų darželis, mokykla), Rokantiškės, Saulėtekis...